تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 1138 اولاول ... 264264765165225235245255265275285295305365766261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تمایل مشتریان آمریکایی به حفظ خودرو قدیمی
    صاحبان خودرو در آمریکا این روزها هیچ عجله‌ای برای مبادله یا فروش خودروی خود ندارند. نتایج دو گزارش جدید حاکی است که میانگین زمان نگهداری خودرو نزد آمریکایی‌ها به حدود 10 سال و میانگین کارکرد هر خودرو به حدود 150 هزار مایل رسیده است.
    آمریکایی‌ها همیشه عادت داشته‌اند خودروی خود را پس از 2 یا 3 سال کارکرد بفروشند و خودرویی نو جایگزین آن کنند، یا با پرداخت مبلغی اضافه آن را با خودروی نو مبادله کنند. البته این رسم در دورانی که اصولا سبک طراحی، ظاهر خودرو و چشمگیر بودنش در مقایسه با تولیدات رقیب بر کیفیت مقدم بوده،‌ چندان غیرعادی نبود. اما وقتی کیفیت خودرو و اطمینان‌پذیری آن برای خودروسازان به اصولی ضروری تبدیل شد، خیال مصرف‌کنندگان هم از بابت عمر طولانی‌تر خودروشان راحت شد. اتفاقی که به عقیده تحلیلگران اساسا با شرایط لرزان اقتصادی و افزایش قیمت‌ها همخوان به نظر می‌رسد.
    بر اساس بررسی automd.com، حالا از هر 10 صاحب خودرو نزدیک به 8 نفر خودروی خود را پس از یک دهه، و حتی بیشتر، می‌فروشند یا مبادله می‌کنند. اکثر مالکان از خودروی خود 125 تا 150 هزار مایل کار می‌کشند و بعد تصمیم به عوض کردنش می‌گیرند. این روزها دیدن خودروهایی حتی با 200 هزار مایل کارکرد در بنگاه‌های اتومبیل دیگر تعجبی ندارد. automd می‌گوید در حال حاضر بیش از 60 درصد خودروهای دست اول در آمریکا (یعنی خودروهایی که پس از ساخت تنها یک بار فروخته شده‌اند) بیش از 100 هزار کیلومتر راه کار کرده‌اند.
    برایان هیفر، نایب ريیس automd.com، در این مورد می‌گوید: در اوضاع فعلی اقتصاد و با وجود مشکلات مالی هیچ تعجبی ندارد که مصرف‌کنندگان ترجیح بدهند خودرویشان را مدت بیشتری نزد خود نگه دارند. وی تاکید می‌کند که اطلاعات ما 3 سال است که از چنین روندی خبر می‌دهند.
    هیفر ادامه می دهد که نکته جلب توجه این است که انگار مالکیت طولانی یک خودرو رفته‌رفته به عادتی کاملا جاافتاده تبدیل شده، فارغ از اینکه اوضاع اقتصاد خوب باشد یا بد.
    نتایج نظرسنجی automd.com از چهار هزار مالک خودرو حاکی از این است که 78 درصد مالکان خودرو دست‌کم تا 10 سال آینده هیچ قصدی برای تعویض خودرو ندارند؛ 15 درصد تصمیم دارند بین 8 تا 10 سال آینده خودرویی نو بخرند؛ 5 درصد بین 6 تا 7 سال آینده و تنها 3 درصد بین 3 تا 5 سال آینده.
    برای صنعت بحران‌زده‌ای که حیاتش بیش از هر زمان دیگری به بازگشت مشتریان به نمایشگاه‌های فروش تولیداتش بسته است،‌ چنین آماری هرگز خبر خوشی نخواهد بود.
    جالب اینجا است که خودروسازی باید خودش را هم بابت چنین وضعیتی سرزنش کند. بر اساس نتایج چند بررسی دیگر، از جمله بررسی j.d. power، محصولات امروزی نقص‌هایی بسیار کمتر و بنابراین عمر طولانی‌تری دارند.
    بنابراین خودروهای امروزی با توجه به کیفیت بالایی که دارند از تعمیرات گسترده و اساسی معاف هستند این در حالی است که به این موارد خدمات زمان‌بندی‌شده و رایگان خودروسازان را نیز باید اضافه کرد.
    حال به نظر می‌رسد این عملکرد خودروسازان است که این چنین رفتار مصرف‌کنندگان را در پی داشته است.
    این درحالی‌که سازندگان خودرو ، هم اکنون بار دیگرو این بار با دیدگاهی تازه،‌ بر طراحی‌های پرشور و پرطرفدار متمرکز شده‌اند،‌ اما مصرف‌کنندگان چندان وقعی به آن نمی‌گذارند و اگر قرار به انتخاب باشد، از میان کیفیت و کارکرد یا زیبایی و شکل ظاهری، اولی را برمی‌گزینند. بر اساس بررسی automd اولویت 52 درصد مالکان برای خرید خودروی بعدی، کارکرد خواهد بود و تنها 21 درصد گفته‌اند که ظاهر برایشان شرط اول است.
    47 درصد شرکت‌کنندگان در این بررسی توان ضعیف اقتصادی را اصلی‌ترین دلیل برای پرهیز از فروش خودرو و جایگزینی‌اش با خودروی تازه‌ساخت برشمرده‌اند. طبق این نظرسنجی که به مخاطبانش اجازه می‌داد بیش از یک پاسخ را انتخاب کنند،‌ 44 درصد گفته‌اند علاقه‌ای به فروش خودروی خود ندارند؛ چون به نحوه‌ تعمیر و جزئیات نگهداری از آن بسیار حساس‌ هستند.
    37 درصد صرفه‌جویی و پس‌انداز علت تصمیم شان ذکر کرده و 28 درصد گفته‌اند با دستان خودشان مراقب خودروی کهنه بوده و آن را سر پا نگه داشته‌اند. 19 درصد هم خیلی ساده پاسخ داده‌اند: «چون اتومبیل‌های امروز بیشتر عمر می‌کنند.» در واقع آنها خودروی خود را هنوز دارند؛ چون بیشتر از آنچه فکر می‌کرده‌اند دوام آورده است.

منبع : مجله ماشین 12/5/91

2. 6 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باتری نوا تعویض شد با 88 امپر صبا (یه 66 امپر کهنه دادم+11000 تومان اختلاف داغی با باتری جدید+100000 تومان قیمت باتری)یعنی جمعا 11000 تومان شد.حالا باید دنبال دینام امپر بالا باشم .در ضمن یه سوال هم دارم از دوستان : ایا پس از تعمیر گیربکس th 350 و نصب و ریختن روغن و روشن کردن ماشین گیربکس باید هواگیری بشه ؟این رو به این دلیل میپرسم که در سمت راست گیربکس 2 یا 3 پیچ ریز هست که فکر کردم شاید برای هواگیری باشد.چون ماشینم موقعی که حدود 5 دقیقه راه میره یه بوی سوختنی از ماشین میاد که من رو نگران کرده (شبیه بوی لنت هست که اونها رو بارها چک کردم بی مشکل بودند و من به صفحات گیربکس شک کردم که نکنه از اونا باشه)

4. این کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گيربكس نوا شما 350 اتوماتيك هست، درسته؟
    در مورد گيربكسهاي اتوماتيك آمريكايي، و شايد بهتر بگم در مورد اكثريت گيربكسهاي اتومات توليدي، چند تا مسئله رو بايد مراعات كرد:
    گيربكسهاي اتومات كلا براي يك رانندگي نرم و روان و راحت ساخته شده و نبايد بهشون فشاري رو بياريد كه از يه گيربكس دستي ميشه وارد كرد.
    شروع حركت رو سعي كنين به آرامي و بدون شتاب شديد باشه و با يك ريتم نرم و ملايم پا رو روي پدال گاز فشار بديد تا گيربكس به ملايمت و رواني دنده ها رو تعويض كنه، البته استفاده از گيربكس اتومات براي شتابهاي تند و سريع و ناگهاني مشكلي نداره ولي بايد از حدتوان اون بيشتر نشه و به قول معروف خط قرمز اون رو در نظر بگيريم.
    روغن هيدروليك در گيربكس اتومات حكم خون در بدن انسان رو داره و اگر نداشته باشه يا كم باشه و يا فاقد كيفيت و استانداردهاي لازم باشه، ميتونه مشكلات و خرابيهاي زيادي بوجود بياره.
    روغن مورد استفاده در گيربكسهاي اتومات از نوع هيدروليك هست اما نه هر روغني
    متاسفانه اكثريت رو ديدم كه بلافاصله با ديدن يك روغن رقيق و شايد هم تا حدودي همرنگ روغن خود گيربكس از اون استفاده ميكنن و ديگه توجه نميكنن كه فرق زيادي بين اين دوتا هست.
    در حال حاضر روغن گيربكس مناسب براي آمريكايها از نوع مارك بهران هست كه توي بازار پيدا ميشه و من زماني كه كامارو داشتم از اون استفاده ميكردم، استاندارد اون هم ديكسرون سه بود و خيلي خوب و عالي جواب ميداد و به جرات ميتونم بگم بسيار بهتر از روغنهاي مارك AC DELCO كه توي قوطيهاي مشكي هستند عمل ميكرد.
    اون AC DELCO ها تقلبي هم زياد داشتند و اصولا هيچ اطميناني به اونها نبود.
    بدتر از اونها يه نوع روغن عجيب و غريب بود كه توي يه قوطي پلاستيكي سفيد ريخته بودن و ساخت ايران بود و من اسمش رو روغن زير پله اي گذاشته بودم!! چون انگار توي يه كارگاه غير مجاز زير يه پله ساخته شده بود.يك اسم من درآوردي هم روش بود كه فكر كنم تراس ميشل بود( احتمالا طرف سواد درستي هم نداشته و تلفظ لغت انگليسي transmission به معني انتقال دادن و اصطلاح ديگه اي براي گيربكس هست رو اين جوري فهميده!) و خود روغن از قرمز تيره تا قهوه اي خيلي روشن ( تقريبا رنگ چايي كمرنگ) متغير بود. بوي اون هم هيچ تشابهي به روغن هيدروليك نداشت و بيشتر به گازوئيلي شبيه بود كه با يه رنگ شيمايي قرمز رنگ شده باشه و كمي روغن موتور 10 و ياروغن موتورسيكلت توي اون ريخته باشن.
    گيربكس اتومات هواگيري نميخواد اما بايد از مقدار سطح روغن مطمئن باشيد.
    براي اين كار زماني كه روغن رو در گيربكس ريختيد، موتور رو روشن ميكنين( اگر موتور و گيربكس گرم شده باشن بهتره) و دنده عقب حركت ميكنين( حدود دو تا سه متر) بعد شيفتر رو در حالت پارك قرار بديد و اونوقت با استفاده از گيج گيربكس مقدار روغن رو بسنجيد.اينكار باعث ميشه تا روغن در داخل تمام مجراها و كانالهاي گيربكس و توربين حركت كرده و سطح روغن به اندازه واقعي خودش برسه( اگر گيج روغن گيربكس رو در حالت خاموش بكشيد، مقدار روغن را خيلي زيادتر از وضعيت روشن نشون ميده)

اگر كم داره به اون اضافه كنين و اگر زياد داره بايد ازش كم كنين.

هيچ پيچ هواگيري براي گيربكس تعبيه نشده( تا جايي كه من ديدم و يادم هست) سمت راست گيربكس 350 دوتا لوله رفت و برگشت به خنك كن روغن كه داخل رادياتور نصب شده ، متصل هست. هيمنطور سيم سبقت كه روي محل خودش با يه پيچ وصل ميشه و لوله وكيوم دنده 3 كه تقريبا انتهاي گيربكس به يك ديافراگم وصل ميشه.
    اگر تازه تعمير كرديد و اين بو سوختي هم تازه شروع شده حتما به خود تعميركار مراجعه كنين و نشون بديد كه چك كنه.
    ( تعمير گيربكس اتومات واقعا هنر و تبحر خاصي ميخواد كه همه مكانيكها ندارن)

در مورد اون بوي سوختگي ميتونه مشكل از همين باشه كه يا روغن كيفيت مناسب نداره و يا كم هست و يا شايد مشكل خاصي در اون پيش اومده كه صفحات داغ ميكنن( مثل عوض نكردن دنده و ماندن در يك دنده سنگين 1 يا 2 براي مدت زمان و مسافت بسيار طولاني)
    Last edited by camaro lt; 04-08-2012 at 16:03.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله گیربکس 350 هست که از روی موتور قرمز 6 سیلندر کامارو باز کردم و فابریک موتورهای 6 سیلندر هست(از نظر تعداد صفحه ها با 8 سیلندرها متفاوت بود و 17 صفحه نمیخورد و هر دنده 1 صفحه کمتر میخورد و جایی برای یک صفحه دیگر نداشت یعنی فقط 13 صفحه میخورد) در مورد روغن کاملا با شما موافقم و چون به روغنهای ac delco در بازار اطمینانی نداشتم از همان روغن بهران که در قوطی فلزی قرمز هست استفاده کردم.البته من گیربکس رو پیش میکانیک نبردم و خودم سرویس و نصب کردم و تمامی دیاگرامهای این گیربکس رو از اینترنت ریختم و ریز ریز قطعات رو با دقت کافی چک و نصب کردم و البته چند تا فیلم کامل تعمیر گیربکس 350 را از اینترنت ریختم و با کمک انها و با دقت خیلی بالا گیربکس رو جمع کردم . در مورد دنده مرده یه مقدار این مشکل رو دارم و گیربکس مهلت پر شدن دنده ها رو نمیده که فکر کنم مشکل از وکیوم هوا که مکش رو از موتور میگیره باشه که قبلا شنیدم که این قطعه قابلیت تنظیم دارد (از طریق یک پیچ ریز که داخلش هست و هرچه سفت تر باشد گیربکس دنده ها رو بیشتر پر میکنه )البته هنوز به اون دست نزدم چون در حالت L2 هم که ماشین رو تست کردم باز هم اون بو میومد .یه نکته دیگه اینکه ایا شما اساتید میدونید که وظیفه ی اون قطعه که در سمت چپ گیربکس هست و زیر یک درپوش فلزی گرد که با یک فنر میله ای بسته شده و با یک چرخدنده به شفت خروجی گیربکس وصله چیه؟ این قطعه که به نظر من مثل یک شیر روغن هست با بیشتر شدن سرعت چرخش شفت خروجی گیربکس تندتر میچرخه و دو اهرم بال مانند داره که با افزایش سرعت کاملا باز میشن.زمانی که این قطعه را سوار میکردم متوجه اثرات سایشی جزیی در دیواره استوانه محل قرارگیری اون شدم یعنی احتمالا زمانی که بالهای ان باز میشده به دلیل مستهلک شدن این قطعه انتهای بالهای اون با پوسته استوانه محل قرارگیری اون برخورد میکرده . الان که گیربکس میخواد دنده یک رو پر کنه یک صدای خر خر که فکر کنم علتش برخورد اون قطعه هست هم شنیده میشه.البته این هم میشه بدون پیاده کردن گیربکس تعویض کرد ولی خب باید مطمین شد.

8. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام خدمت همه بچه های گل گلاب دورادور همه مطالب رو مطالعه کردم و اول تبریک میگم به آقا علی واقعا قشنگ و اصولی و خیلی خوب روو نوا دارید کار میکنید از عکسها میشه فهمید که همه کارها با عشق هستن
    یک راهنمایی از همه بچه ها میخوام
    بعد از کلی گشت و گذار و چند سال جستجو فهمیدم که اون ماشینی که من میخوام واقعا گنج قارون میخواد من ارضا نمیشم مگر اینکه ماشینی داشته باشم که قلب تپنده اون در حد ماشیا خسرو قاسمی(موستانگ 66 سفید) باشه و لا غیر بعد کلی تحقیقات خیلی علاقه مند بودم-شدم و هستم به شورولت کاپریس ال اس 1989 که یک نمونه پیدا کردم سفید رنگ به این مشخصا موتور305-گیرباکس 700 اور درایو که نمیدونم چیه!!!-کولر روشن-شمع و وایر و باطری نو-اتاق کاملا بی صدا-تودوزی فابریک و تر تمیز نسبتا-دوگانه سوز ال پی جی-تمامی امپرها سالم-صندلی راننده برقی سالم-کروز کنترل داره اما خرابه-به گفته صاحب تصادف عقب جلو نداشته شدید-پوسیدگی جزئی توی درها داره موتو ر و گیربکس سالمه-یه چرم سقف نو هم داره که سر ماشین میده قیمت گفته9.500 من رو 8 تومن نظرمه و احتمال خرید خیلی بالاست
    منتظر نظرات و کمکهاتونم که چیا رو باید چک کنم و کلا چیکار کنم
    واقعا خیلی ماشین ابهت داریه مخصوصا خوراک لو رایدر بازی(رامین کجایییییییی) دوست دارم ماشین رنگش عوض بشه با سفید صدفی لکسوس-4عدد قالپاق اورجینال کاپریس و در نهایت قلب تپنده ماشین رو دست کاری کنی انجین 350 پر
    فرومانس سوار کنی که کولاک کنه!!!!
    اینم لینک دانلود همه عکسای ماشین فوق
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by رضا صادقی; 04-08-2012 at 22:01.

10. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم جناب صادقي، خيلي كم پيدا شدي! چند وقت قبل داشتم فكر ميكردم كه كاشكي يه دفعه با يه ماستنگ پيدا بشي و كلي عكس و مطلب بگذاري اينجا!
    در مورد كاپريس، اگر فروشنده خيلي روي گيربكس 700 اون تاكيد داره بايد اوردرايو اون هم كاملا سالم باشه و كار بده. اور دراو در واقع يك دنده خيلي سبكه كه در سرعتهيا بالا استفاده ميشه. توي ماشينهاي گيربكس دستي مثل پرايد و پژو، دنده 5 همون اوردرايو به حساب مياد كه بخاطر سبك بودن خيلي زياد اون، فقط ميشه توي اتوبان و خارج شهر اونهم در مسافتهاي طولاني استفاده كرد كه نياز به تعويض مداوم دنده نيست.
    توي گيربكسهاي اتومات هم اون دنده 4 حكم اوردراو داره و البته اينجور كه شنيدم سيستم پيچيده اي هم داره كه اگر خراب بشه كار تعميرش خيلي هزينه داره و حتي قطعات هم به سختي و مشكلي گير مياد و هركسي هم بلد نيست اون رو تعمير كنه و بيشتر افراد ترجيح ميدن اون گيربكس 700 رو با يه 350 عوض كرده و از خير اوردراو و دردسرهاي اون خلاص بشن!
    موتور و ديفرانسيال و اين جور چيزهاي فني رو هم چك كنين.دوگانه سوز بودنش ميتونه به موتور آسيب زده باشه و اين رو حتما در نظر بگيرين. كروز كنترل هم وقتي خراب شده يعني نداره و فقط اسمش رو يدك ميكشه. قطعات يدكي اين سيستم توي بازار پيدا نميشه و كلا خيلي پيچيده است و تا حالا نديدم كه يه كاپريس كروز خرابش رو بتونه دوباره راه بندازه .
    تايرها سالم باشن چون قيمت لاستيك واقعا بيشتر از دوبرابر شده.تزئينات و وسائل تزئيني اون هم اگه كم وكسري داشته باشه از قيمت كم ميكنه.
    در مورد بدنه و داشبرد و غيره هم كه خودتون ديگه واردين و البته حساب كنين هر چيزي كه توي اين ماشينها خراب باشه، حتي جزئي ترين قطعه ميتونه بسيار هزينه بر باشه و يا گير نياد.
    متاسفانه عكسها باز نشد اگر تونستين همينجا عكس بگذاريد بهتره.
    حتما پيش يه مكانيك وارد ببريد تا همه چيز رو چك كنه. اينطوري بهتره.در نگاه اول ممكنه براتون جالب باشه اما كم كم مسائلي رو توش ميبيني كه قبلا به چشم نميامده.
    جناب MJ1970
    اون قطعه اي كه گفتيد در همه گيربكسهاي اتومات وجود داره و اسم فني اون گاورنر (GOVERNOR ) است.
    اين قطعه در واقع يكجور رگلاتور يا مبدل گشتاور است كه كار تنظيم زمان تعويض دنده را داره. به زبان ساده اينجوري ميشه گفت كه اين قطعه بر اساس مقدار سرعت چرخش آن( كه بواسطه دور موتور ايجاد ميشه) تعيين ميكنه كه دنده ها با چه فاصله زماني از همديگه عوض بشه. مثلا اگر با سرعت آرام حركت كنين اين قطعه هم چرخش آرامي خواهد داشت و بر اساس اون مقدار چرخش( و البته شاخصهاي ديگه مثل وضعيت شيفتر گيربكس) زمان تعويض دنده را مشخص ميكنه. اون دو قطعه وزنه مانند هم بر اثر چرخش و نيروي گريز از مركز معين ميكنن كه چقدر دور موتور بيشتر شده و زمان كمتري براي تعويض دنده ها صرف بشه.
    البته من هنوز به تنهايي تعمير گيربكس اتومات رو انجام ندادم و اينكه شما تنها از روي فيلم و مطلب و عكس اين كار رو كرديد، خيلي جالب و ارزشمنده. ولي گاهي چيزهايي هست كه بيشتر نياز به تجربه و تمرين داره و حتي مكانيكهاي خيلي وارد هم ممكنه در مورد اون اشتباه كنند. اين بويي كه گفتيد حتي ميتونه از اون لنتهاي ترمز داخل درامها باشه كه كار توقف درام در زمان تعويض دنده به سرعت بالاتره.
    من توصيه ميكنم با يك مكانيك وارد و با تجربه آمريكايي مشورت كنين، شايد مورد خيلي حادي نباشه و با يه تعمير جزئي برطرف بشه.
    Last edited by camaro lt; 04-08-2012 at 23:27.

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی ها بله میدونم که گیربکس 700 99 درصدشون مشکل دار هستن و کسی هم تعمیر نمیکنه دیگه!!! لاستیکا 100 نو هستن حدود 1 ماهه تعویض شده 7 سال تخفیف بیمه داره
    عکسها 43 عدد هستن که توی یک فایل زیپ شده گذاشتم کامل برای دانلوذ به اون لینک برید منتظر بمونید مستطیل سبز زنگی میاد که نوشته download فردا سعی میکنم بذارمشون
    والا علی اقا کاروبارم مشخص نیست!!!خودمم نمیدونم تکلیفم چیه ممکنه یهو برم فرمولا 1977 بخرم!!! ولی با این گرونی جنس ها و دلار 2200 تومنی و این همه تحریم انتخاب ها خیلییییی محدود میشه و واقعا جرات میخوا د دلو زدن به دریا
    من در نظرمه که کاپریس ال اس بگیرم و بتونم روی موتور و گیربکس مانور بدم بعد از یه صافکاری و نقاشی خوب
    اما یه دل نه صد دل حواسم به ماسل های دهه 70 هست!!!!

14. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چرا خبری از بچه های قدیمی کلوب امریکایی نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت الووووووووووووووووووووووو ووووو
    سیمون-تقی رمزی-دی جی علی-مرد خسته-مسعود-محمد-رامین-امیر-علی-و بقیه بچه ها

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تايرها رو از روي ماشين باز كردم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لاستيكهاي كهنه از روي رينگها درآورده شد و رينگها تابگيري شدند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رينگها رو آوردم تا كاملا تميز و رنگ آميزي بشه، يكي از سالمترين تاير ها را هم نگه داشتم تا به عنوان زاپاس استفاده كنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رينگها كاملا تميز و رنگ آميزي شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لاستيكهاي جديد روي رينگها سوار شد( تيوپلس) و مجددا بالانس شدند و روي ماشين بسته شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام به همه دوستان آمریکایی سوار عزیز به خصوص خدمت camaro lt گل
    یک سوال داشتم: نصب دزدگیر روی این ماشین ها چه جوریه؟ من مشکل سیمکشی رو ندارم ولی برای راه اندازی کمی شک دارم! ظاهرا برای نصب سنسور و کد دادن به مدار تخصصی باید عمل بشه!
    از قراری که درهای این ماشین ها ( بیوک-نوا -....) از نوع مگنت هست اکثر نصاب های دزدگیر وارد نیستن! من که چندجا مراجعه کردم دیدم وارد نیستن فرار کردم
    چه مارکی رو توصیه میکنین؟ یک راهنمایی کنین ببینم چی کار کنم!
    ممنون

19. این کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •