بابا یکی اینجا نیس کمک ما کنه . شما چجور پیام نوری هستید دیگه!!!!![]()
بابا یکی اینجا نیس کمک ما کنه . شما چجور پیام نوری هستید دیگه!!!!![]()
تو سایت گلستان از تب ثبت نام میتونید برای امتحانات درون ریزشی ثبت نام کنیددوستان کسی اینجا امتحان ریزشی نداره؟ . باید بریم دانشگاه حضوری ثبت نام کنیم واسه امتحان یا از تو سایت هم میشه
هر چه زودتر ثبت نام کنید که 30 بهمن امتحانات برگزار میشه
ببخشید سه تا گزینه داره ( دروس ریزشی مرحله 1 , تجدید امتحان , تک درس ) کدوم رو باید انتحاب کنم . این ریزشی چند مرحله داره که نوشته مرحله 1 ؟
از کجا بفهمیم درس ما هم جزو دروس ریزشی هست یا نه ؟
راستی من 5 شنبه ها کلاس دارم - این هفته کلاسها 5 شنبه هست ؟
سلام دوستان مگه انتخاب واحد تا 19 بهمن نبود پس چطوریه که من الان رفتم سایت گلستان و دیدم چند تا درس دیگه اضافه شده تو لیست و من یه درس را که سه واحدی بود به انتخابام اضافه کردم و اعمال تغییرات را زدم قبول کردجریان چیه؟
![]()
سلام دوستان مگه انتخاب واحد تا 19 بهمن نبود پس چطوریه که من الان رفتم سایت گلستان و دیدم چند تا درس دیگه اضافه شده تو لیست و من یه درس را که سه واحدی بود به انتخابام اضافه کردم و اعمال تغییرات را زدم قبول کردجریان چیه؟
![]()
خوب تمدید کردن دیگه همیشه بعد مدت قانونیش که میگن چند روز تمدید میکنن که حتی بعضی وقتا با زمان حذف اضافه یکی میشه
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
معمولا قبلش تو پرتال خود پیام نور میزنه .
قسمت ثبت اصلی برو بعد رو ثبت نام دروس ریزشی کلیک کن که درستون جزوه دروس ریزشی باشه مشخص میشه نباشه فقط مشخصات خودت نشون میده و قسمت دروس هیچی نزده خالیه
تا کی تمدید کردند؟ راستی زمان حذف و اضافه کی هست؟
اگه 5 شنبه بود لطفا" خبرشو اینجا هم بذاریدمعمولا قبلش تو پرتال خود پیام نور میزنه .
قسمت ثبت اصلی برو بعد رو ثبت نام دروس ریزشی کلیک کن که درستون جزوه دروس ریزشی باشه مشخص میشه نباشه فقط مشخصات خودت نشون میده و قسمت دروس هیچی نزده خالیه
ممنون
نه خالیه
بعد خیلی جالبه که تا الان 67 نفر مبانی رو برداشتن(یعنی افتادن)
همون درون ریزشی مرحله 1 رو بزنببخشید سه تا گزینه داره ( دروس ریزشی مرحله 1 , تجدید امتحان , تک درس ) کدوم رو باید انتحاب کنم . این ریزشی چند مرحله داره که نوشته مرحله 1 ؟
راستی بچه ها چند تا درس اضافه شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)