بفروش این لگن رو ! همش خرابه !!!
کاربراته یا انژکتور؟
بفروش این لگن رو ! همش خرابه !!!
کاربراته یا انژکتور؟
ممنون محمد جان بابت وقتت
شرمنده کردی شدید
والا من که زیاد سر در نمیارم در حد باز کردن کاپوت و آب و روغن رو چک کردم بلدم ور برم با ماشین
روغن رو که اسپیرو بود اسپیدی بود چی بود اونو ریختم همه چی هم عوض کرد طرف فکر نکنم چیز بدی باشه بعد برای 5 ماه پیشه حدودا تا الان مشکلی نداشتم
امروزم ی مقدار گاز بستم به ماشین ببینم خبری میشه یا نه البته 40 دقیقه بیشتر بیرون نبودم ولی بوی خاصی نمیداد
درب روغن همونیه که رو ی موتور هست حدودی گرده یا چند تا درجه هم داره روش درسته؟
ماشین هم حدودا 10 سالس ببرم پیشه مکانیک دو برابر قیمتش ایراد پیدا میخواد بکنه
اتفاقا چون ماشین چند وقته تا گرم شه یه مقدار تر تر میکنه خوب گاز نمیخوره بردم مکانیک پریروز شمعش رو چک کنه درآورد گفت چند تا کار کرده گفتم 3000 تا حدودا گفت مشکلی نداره تا 15000 تا کار میکنه شمع
از ی چی دیگس که باید بعدا بیاری چک کنم سر فرصت
شمع پراید اطراف جایی هست که بخواد مسبب این مشکل بشه؟
البته یه دونه رو بیشتر از جلو زیر موتور در نیاورد
+++++++++++++++++++++++++++++
فقط محمد جان بوی دود نیستا، بوی روغن داغ هست تو مایه های ساندویچی هاتا اونجا هم که بو کردم اینور اونور رو از تو موتور میامد کاپوت بسته بود ولی بازش کردم انگار پخش شد نفهمیدم از کجاست.
بعد تابستونم دیگه داره تموم میشه هوا خنک شده گمون نکنم موضوعه بخار شدن روغن باشه
ماشین هم بزنم به تخته رو پا هست وضعیت کلیش از پارسال اولای مرداد که ی چکاپ کلی دادم و یه چیزاییش رو مکانیک عوض کرد دیگه تا الان تعمیرگاه نبردم
در مورد صندوقم هم باندا رو دزد برد پشته ماشین سوراخای جاش باز مونده از تو صندوق چیزی بخواد بیاد راحت میاد ولی فکر نکنم از پشت باشه، بیشتر جلوئه هر چی هست
Last edited by DaRiOuShJh; 24-08-2014 at 19:55.
به به
سلام
ارادت داریم مهندس
نه بابا سورنا مردیه برای خودش باهاش 206 و 207 میگیرم ( البته اگه رانندشون زن باشه)
ولی خیلی برو هست البته شتابش الان کم شده نسبت به 6 ماه قبل
انژکتوره
یه بابایی بود معرفی کردی ببرم پیشش شرمنده نرسیدم اگه دم دست داری آدرسش رو تو پروفایلم بده
ماشینم بچه خوبیه ی دست نوازش میخاد فقط یکی بکشه سرش، منم وسواس دارم به هر کی نمیدم( نه اینکه پورش هست!!!×!!!)
هیچ کدوم از دوستان نظری نداره؟
اینجوری نمی شه گفت که دلیل صدا چیه دوست عزیز
لرزش یا خرابی دسته موتور یه صداست مشکل از پیستون و رینگ هم یکی
تا برسه به چیزای دیگه
حتی میتونه دیسک و صفحه باشه
سلاماین سوالو پرسیدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم
یه 405 مدل 85 که 110 دویدهبعد یه چیز جدیدی که متوجه شدم
این الان تو دور پایین زیر 2ریپ میزنه
یدفعه شتاب میگیره
مصرف زیاد شده
درجه دما تا نرسیده به خط وسط میاد
یه بار تو سربالایی کولر دور 4 زد بالاتر از وسط که کولر خاموش کردم درست شد
بعد 2 انگار افزایش نیرو داره زیاد میشه ولی مثل قدیم نمیشه
شمع تازه عوض کردم هر 4 تا رو
فیلتر بنزین هم یکی در میان تعویض روغن عوض می کنم
ماشین خیلی بود سوختگی میده یه بوی بعد مثل روغن سوخته یا پلاستیک سوخته
دسته موتور بالا تازه عوض كردم شايد صدا از گيربكس باشه.وقتي تو دور 3 تا 4 هزار پارو از روي گاز برميدارم يه كم زوزه ميكشه و يه صداي هوم مانند ميده.
وقتي هم ماشين خلاص كار ميكنه يه صداي لق لق ريز از موتور مياد نميدونم طبيعي هست يا نه.
اینطور که میگید میتونه از بلبرینگ گیرباکس یا مل لنگ باشه هرزگرد های تسمه و یا کولر و دینام هم چککنید بد نیست
بعید می دونم شم گیری نیاز داشته باشه
چون صداهای اینجوری خیلی قطعه ها رو در بر می گیره فقط خرج بالا بر می داره دنبال گشتنش
از اگزوز گرفته تا پیستون
این شتاب و کات اف که می گید از استپر و یا سنسور اکسیژن تا تنظیم ای سی یو و یا قطعی دی یکی از اتصالات یا سنسور های دور موتور می تونه باشه
آپدیت ای سی یو بد نیست
گرم شدن بیش از حد هم از کم بودن اب خرابی ترموستات و مشکل فن ( که می تونه به اون مشکل ریپ مربوط باشه)
سلام به همه دوستان. من امروز یه رانا صفر کیلومتر از خود نمایندگی ایرانخودرو بصورت نقدی خریدم. وقتی رفتم ماشینو تحویل بگیرم موقع چک کردن دیدم آمپر ماشین میره بالا و اصلا فن رادیات روشن نمیشه. بعد خودشون نگاه کردن دیدن فیوز فن سوخته ، یه فیوز نو گذاشتن دوباره تا فن روشن شد فیوز سوخت. خلاصه بعد از گیر و کش قرار شد ماشین اونجا بمونه تا وقتی پلاکش بیاد و اونا درستش کنن. چون اصلا تا خونه نمیشد بیارمش و تو راه موتور داغ میکرد. حالا سوال اینکه تا حالا همچین اتفاقی برا کسی افتاده ؟ اونم برا ماشین صفر؟ به نظرتون تو خود نمایندگی اینا دزد بودن ؟ الان خیلی نگرانم. فکر کنم سرم کلاه گذاشتن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)