شما برو از مغازه ها بگیر . الان نسخه ی delux رو همه دارن . بعد روش acc نصب میکنی
فکر کنم این بهترین راه باشه![]()
شما برو از مغازه ها بگیر . الان نسخه ی delux رو همه دارن . بعد روش acc نصب میکنی
فکر کنم این بهترین راه باشه![]()
چه ها یه کاری میشه واسم بکنید ! من 737 pmdg دارم که database fmc خیلی قدیمیه و وقتی میخوام خروجی تهران رو انتخاب کنم هیچی نداره . دوستانی که 747 pmdg دارن و database هواپیماشون کامله اگه میشه اون فولدرشو برام زیپ کنن و یه جا آپ کنن. ممنون میشم .واسه من یه فولدر به اسم
FMCWP هست که داخل اش چند تا فایل txt هست + airports.dat
کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم که ندارن اینجامن تو یزد هستم و تا الان 20 بار رفتم از پارسال تا الان و نداشتن
![]()
خوب پس بايد به فكر خريد اينترنتي باشي ! من سايت خاصي رو سراغ ندارم اما شما تو گوگل اسم شبيه ساز رو سرچ كن ، كلي فروشگاه مياد ! ولي فكر كنم بشه تو يزد پيدا كرد !
کاپتان های گرامی لطفا کمک کنین .
من با کلی ذوق و شوق رفتم FMC رو برای 737 pmdg یاد گرفتم . حالا بعد از کلی محاسبات به یه مشکل کوچیک بر خوردم و اون اینه که چجوری میشه موتور 737 pmdg رو در حالت خاموشی کامل روشن کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه شما 747 دارین , فقط مراحل روشن کردن رو بگین !!!!
امیر جان من PMDG747 رو دارم.فکر کنم توو 747 اسم فولدرش NAVDATA هست.ببین اگه این به دردت میخوره آپ کنم برات.اینم عکسش.من 737 pmdg دارم که database fmc خیلی قدیمیه و وقتی میخوام خروجی تهران رو انتخاب کنم هیچی نداره . دوستانی که 747 pmdg دارن و database هواپیماشون کامله اگه میشه اون فولدرشو برام زیپ کنن و یه جا آپ کنن. ممنون میشم .واسه من یه فولدر به اسم
FMCWP هست که داخل اش چند تا فایل txt هست + airports.dat
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
البته اینم کم ناقص نیستا ولی بازم بد نیست
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
توو مدرسه پرواز 1.6 دوستان برای 747 توضیح دادنا
مرسی m.s.f جان .فکر کنم که مشکلم از اون نبود . بجز ایما ما یه تعداد فایل دیگه تو این آدرس داریم :
flight simulator x/pmdg/SIDSTARS
که فایل های txt به کد ایکاو هر فورودگاه هستن . من یه لینک گیر آوردم که مال ایران بود و بجای چنتاشون کپی کردم درست شد . اما هنوز oimm.txt مشکل داره . اگه میشه شما این 2با فایل رو که تو آدرس بالا هست رو آپ کنین .
oiii.txt
oimm.txt
در مورد 747 هم بگم که تو جزوه فقط آموزش FMC هست .من اونو یاد گرفتم فقط نمیدونم چجوری موتور هواپیما رو روشن کنم
شما خودتون مراحلی رو که برای روشن کردن747 انجام میدین رو , میشه بنویسین
وقتی start engin رو میزنم موتور روشن میشه اما بعد از پشت موتور شروع میشه دود میاد بیرون و بعد دوباره خاموش میشه![]()
این فایل خدمت شما ... از این آدرس برداشتم
Microsoft Flight Simulator X\PMDG\SIDSTARS
من با CTRL+E روشن مییکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی خیلی ممنوم
مشکل من همینه که وقتی ctrl + E رو میزنم موتور ها دود میکنن
نمیدونم شایدم چون 737 با fsx همخونی نداره روشن نمیشه![]()
دوستان به نظر من شما فیلمهای آموزش روشن کردن هواپیمارو از youtube نگاه کنید.
من pmdg 747-400 رو دارم و از اونجایی که به واقعیت خیلی نزدیکه خاموش کردن کامل هواپیما و روشن کردن اون رو به طور کامل از فیلمهای واقعی یاد گرفتم که خیلی حال میده![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)