استاد این خدمت شما ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استاد این خدمت شما ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کدوم قسمت باید key های 2010 رو پاک کنم در internet security 2010باتشکر دنی
دوست عزیز قبل از هر چیزی باید به یاد داشته باشید ،
برنامه های امنیتی مانند آنتی ویروس باید در درایو نصب ویندوز نصب شوند نه درایوهای دیگر
از طرف دیگر فکر کنم شما مودم ADSL دارید که از طریق USB فعال میشود
معمولا کسپرسکی تا لود کامل و اسکن درایو های مودم ، در شروع سیستم اندکی زمان می برد
البته من هم مودم ADSL دارم که از طریق LAN به سیستم متصل شده ( این نوع ارتباط سریعتر و راحت تر است )
و کسپرسکی 2010 به مراتب سریعتر از نسخه های پیشین در استارت آپ عمل میکند
( نمیدانم شاید ارتباط USB شما سبب این تاخیر زمانی شده باشد)
برای افزایش سرعت سیستم در هنگام لود ویندوز ، با کاهش برنامه های استارت آپ می توانید سرعت را افزایش دهید
در آخر نسخه 9.0.0.459 باگ های عجیبی دارد. به زودی ورژن جدید منتشر میشود و در اسرع وقت ورژن خود را ارتقا دهید
دوست عزیز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رجوع کنید
واقعا ؟ درست یادم نیست ولی فکر کنم قبلا توصیه میشد کاسپر رو در درایوی به غیر از درایو ویندوز نصب کنیم و من هم با همین ذهنیت همین کار رو میکردم. به هر حال الان با شنیدن این حرف، کاسپرم رو به درایو c انتقال خواهم داد.دوست عزیز قبل از هر چیزی باید به یاد داشته باشید ،
برنامه های امنیتی مانند آنتی ویروس باید در درایو نصب ویندوز نصب شوند نه درایوهای دیگر
ممنون از راهنماییتون ...
پس معلوم شد مشکل کجاست...
با سلام
به نظرتون نسخه 2009 رو به 2010 ارتقا بدم؟واينكه كد فعالسازي و اپديتهاي 2009 به 2010 ميخوره؟(سيستم من cpu دو هسته اي و 2 گيگ رم داره)
کلید ها میخورند ولی آپدیت ها نه.
در کل به نظر من بله. تا وقتی دلیل خاصی وجود نداشته باشه باید گام به گام با ارایه ورژن های جدید کاسپراسکای پیش اومد. البته چون نسخه بعدی 2010 یعنی 9.0.0.463 در راهه ، شما اگر تا به حال 9.0.0.459 رو دانلود نکردی میتونی از همین 2009 استفاده کنی تا 463 بیاد.
حجم اپديت اوليه چنده؟واينكه ايا اين نسخه رو ميشه از خود سايت كاسپر گرفت؟
دقیقا نمیتونم بگم چقدر ولی آپدیت اولیه مثل 2009 زیاد نیست چون 2010 کمتر از یک ماه هست که منتشر شده و تموم آپدیت های قبل از اون رو در دیتابیس خودش داره.
بله 9.0.0.459 الان در سایت هست، 463 هم به محض پایان یافتن دوره آزمایشی در سایت قرار میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)