سلام.
دوست من اگر میشه بگین خانواده چقدر میخوان هزینه کنن و ملاک هاشون چی هست؟
سلام.
دوست من اگر میشه بگین خانواده چقدر میخوان هزینه کنن و ملاک هاشون چی هست؟
تینا دوست داری ماشین خوبی یه سدان باحال
کمری مثل همیشه گزینه خوبی
ماکسیما بدک نیست مصرف بلایی داره
optimo cerato از کیا
سوناتا از هیوندأی
سلام
ممنون که دوستان که جواب دادین راستش من توضیحات کاملی تو پست 5235 دادم ولی خلاصه اش اینه که زیر 25 میلیون یه ماشین مناسب می خوام که یه کمی هم به روز باشه ، اگه معیار به روز بودن رو نشنیدن اسمش توسط یه آدم ناشی (خودم ) بگیریم ام وی ام 530 و لیفان 620 از همه جدید تر و بعدش 207 هستش!!!!
ممنون
Last edited by Tazeh Kar; 23-04-2011 at 18:58.
[QUOTE=farshad bugatti;6036826]سلام
شما انتظارات خودتون رو بگید (البته به صورت کامل) راحت تر و بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد.
سلام دوستان
با تقریبا 14 تومن صفر چی پیشنهاد میکنید؟؟
ملاکهایی که مد نظرم هست:
راحتی داخل کابین و صندلیها
استحکام بدنه و امنیت خودرو
داشتن ایر بک برای راننده و سرنیشین جلو و ABS
کم صدا بودن ماشین به خصوص در داخل کابین
رانندگی روان و راحت
مصرف بنزین ترجیحا پایین
لوازم یدکی ترجیحا قیمت مناسب و تعمیر نیز
کم خرج بودن
یک سوال دیگه به نظر دوستان و اساتید اگه هرسال ماشین رو عوض کنم و جاش یک ماشین صفر دیگه بگیرم چقدر ممکنه ضرر کنم ؟؟ اصلا این کار به صرفه است؟؟؟ نظر دوستان چیه؟؟؟
با تشکر
با سپاس از تمامی دوستانی که بزرگوارانه تجربیاتشون را در اختیارم گذاشتن.
از بین پارس، تندر و سمند ال ایکس که مهم دوگانه سوز بودنش بود، سمند ال ایکس با موتور پایه گاز سوز را ثبت نام کردم 15 روزه دیگه هم میگیرمش.
[QUOTE=jupiterx;6039051]سلام.دوست عزیز من اگر ایربگ سمت سرنشین رو الزام میدونین باید بیشتر هزینه کنی تا حداقل بودجه به 206 V8 سفارشی برسه.اما با یک ایربگ و سایر ملاک های شما خودروی صفر:
پژو 405 SLX با ایربگ و ABS مدل 90 قیمت 14070000 تومان
پژو 206 تیپ 2 با ایربگ و ABS مدل 90 قیمت 13980000 تومان
برای 14 میلیون تومان فقط همین 2 مدل خودرو صفر هست اما کارکرده گزینه های دیگه هم میشه پیدا کرد.
در مورد 206 تیپ 2 هم بگو فضای جلوی پا برا سرنشین عقب یه کم تنگ هست.موفق باشید.
[QUOTE=mohamad skystar;6039475]
یعنی با 14 تومن نمیشه ال 90 یا سمند ال ایکس یا ریو خرید
لطفا دوستان نظرشون رو بگن با این ملاکها که گفتم نظرتون چیه
ممنون
[QUOTE=jupiterx;6039697]دوست گرامی من قیمت دقیق رو 14 میلیون تومان شما گفتم.
L90 که فعلا تو لیست فروش ایران خودرو نیست شاید پارس خودرو داشته باشه.
سمند LX با ایربگ و ABS مدل 90 قیمت 15040000 تومان
با ایربگ بخوای قیمت ها میره بالاتر.
[QUOTE=mohamad skystar;6039734]
راستش تو پستهای قبلی یکی از دوستان پیشنهاداتی داده بودن ولی
در مورد 206 کمی تو شک هستم اخه از نظر خودم 206 واسه چپ شدن شرایط مساعدی داره . من خیلی از 206 ها رو دیدم که چپ کردن نمیتونم نظرم درسته یانه.
در مورد ریو هم که اینطور که یکی از دوستان تو پستهای قبلی فرمودن ظاهرا ایربک و abs نداره که خب من خیلی نمیپسندم البته نمیتونم از نظر فنی چطوره البته قبلا خیلی تعریف فنیش رو شنیدم اما الان نمیدونم که کیفیتش چطوره.
در مورد ال 90 هم راستش من شنیدم که مشکل پیدا کردن قطعه داره یعنی اگه مشکلی ایجاد بشه و دنبال قطعه باشی به سختی پیدا میشه و کلی هزینه سازه
حالا من گفتم 14 تومن دقیق منظورم 14 نبود حالا اگه کمی هم بیشتر شد شاید بشه کاریش کرد منظورم حدود قیمت بود گفتم 14
یک سوال دیگه هم من پرسیدم تو پستم اگه کسی نظری داره بگه
اینکه اگه بعد از اینکه ماشین یک سال کار کرد به صرفه هست که بفروشمش و یک صفر دیگه بخرم ؟؟فکر میکنید چقدر هزینه ممکنه داشته باشه؟؟اصلا به صرفه هست این کار؟؟؟
باتشکر
[QUOTE=jupiterx;6039762]در مورد چپ کردن ۲۰۶ باید عرض کنم دوست عزیز این کاملا بستگی به نوع رانندگی شما داره من رفیق داشتم با پرادو ۸ تا ملّق زد ۲۰۶ تایپ ۶ به دلیل سنگینتر بودنش امکان چپ کردنش کمتر از تایپ ۲ ولی مهمتر از چپ کردن اینکه شما بعد چپ کردن چه انتظاری از ماشین داشته باشی چون من دیدم طرف بنز ۲۰۰ میلیونی هم چپ کرده.ببین عزیزم ۲۰۶ طراحی بندنه طوری که بعد چپ کردن کمترین آسیب به نقاط حساس بدن مثل سر میخوره و احتمال آسیب دیدگی کمتره اما خود ماشین آسیب زیادی میبینه که جم کردنش بعد تصادف سخته حدود ۳تا ۴ تومن خرج داره که اگه بیمه باشی ok![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)