ISO Speed 400
Av 3.0
Tv 1/100
EV 0
![]()
ISO Speed 400
Av 3.0
Tv 1/100
EV 0
![]()
به نظرم دی90 والا مقام را خریدیا!
درسته؟!
بله
به نظرم با توجه به قیمت خوبش در Half Frame ها انتخاب خوبی بود
درسته D7000 هم بود ولی به نظر خود من مزیت های D7000 نسبت به D90 که خیلی هم نیستند به کار من نمیومد ( با توجه به اختلاف قیمت تقریبا 500 تومنی این دو دوربین )
این هم همینجوری میذارم
![]()
سلام
با توجه به عکسی که گذاشتم برای ادیت کردن و کسی اینکار رو نکرد خودم ادیت شدش رو میذارم :محتوای مخفی: ادیت شده
خدایا با نام تو
با سلام به همگی و تبریک به مناسبت این عید عزیز.
خوبی امین جان.دوربین تازه مبارک باشه. عکس جالبیه.
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
با سلام
دوست خوبم، کادر بندی خوبی رو اعمال کردی.عکس هات واقعاً عالی هستند. فقط چند تا نکته میمونه: اول اینکه در عکس اول به دلیل نور کافی و نسبتا زیاد بهتر بود که دریچه رو زیاد باز نذاری و ایزو رو به حداقل برسونی تا عکس حالت زیبایی بگیره. عدم رعایت این امر در عکس اول باعث شده که یه خورده نویز بالا بره و اون کیفیتی رو که باید از دوربین بگیری رو نتونی ازش بگیری. ولی در کل کارت عالیه
---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
با سلام
دوست عزیز، سایر عکسها باز نشد! این عکس هم خوبه ولی یکی از ایراداش نور زیادی هست که از سمت چپ کادر داره کادر رو اذیت میکنه و تندی نسبتاً شدیدی رو اون گوشه بوجود آورده!
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
با سلام
خوبی داش امین، از فوکوس خطی خوبی در این عکاسی استفاده کردی. فقط از یان به بعد در حالت زوم که خواستی عکاسی کنی، کادر بالا رو یه خورده کم کن.البته نه در حدی که کادر رو خراب کنهو همین حالت رو حفظ کن. فقط یه نمه بالا رو کم کن. با نرم افزار هم میشه. در کل عالیه
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
با سلام
عکس به شدت هر چه تمام دارای نور پردازی ناهماهنگ است.در ویرایش رنگها به شدت تند شد.(Sharp). این امر باعث شده عکس حالتی مصنوعی به خودش بگیره. سوژه رو هم تحت تأثیر قرار داه. در ضمن با تنظیمات خود دوربین هم میشه این جوری عکس گرفت و نیازی به ویرایش اینجوری نیست.فقط کافیه Sharpansرو دستکاری کنی!!!
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
محتوای مخفی: نمايش
محتوای مخفی: نمايش
با سلام
خوبی داداش احسان. عیدت مبارک. عکس زیبا با اون حالت نوستالژیکی که بهش دادی. مخصوصا اون نویز ملایمی که بهش دادی.
...:::...دوستان توجه داشته باشند که در حالت عکاسی از نبم قد یا تمام قد در حالت پلان باز، سوژه رو باید در جایی قرار دهیم که زیاد بیننده رو اذیت نکنه. در این عکس حالت کومپوزوسیون(در عکاسی حالتی است که عکاس از پشت ویزور دوربین، که داره به سوژه نگاه میکنه باید کادر رو به 9 قسمت تقسیم کنه که 4 نقطه همدیگرو قطع کنن. این نقاط ،نقطه های اصلی در کادر هستند.دراین حالت باید عکس رو در جاهایی از این نقطه ها قرار بدیم که آزار دهنده نباشه...:::... احسان با اجازت:
که احسان عزیز بهترین نقاط رو برای جا دادن سوژه انتخاب کرده.
چون عکس خوبی بود گفتم یه خورده در مورد توضیح بدم. چون بیشتر عکسهای داش احسان، ویرایش نشده. یا در حد خیلی مناسب ویرایش شده
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
با سلام
دوست عزیز و خوبم، کادر بندی عکس اول زیاد جالب نیست. عکس اول، که به عکاسی در شب معروف است! باید از دریچه باز و Fپایین استفاده کرد. در حالت پلان باز هم بهتره که از فیلترهای لنز هم در عکاسی شب استفاده به تا نورهای تابیده شده به لنز حالت زیبایی بگیرن. عکسهای دوم سوم که سومی حالت زوم دومی است! بهتر بود زوم رو بیشتر میکردید تا سوژه اصلی ، یعنی قایق سوار رو زیر پرتو غروب قرار میدادی و سوژه رو یه خورده بزرگتر میکردی تا در نگاه اول چشم رو به سمت خودش بکشه. در کل عکس سوم از دوتای اولی بهتره شده
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
امین جان، داداش، عکسای باحال و ...
فقط در حالت زوم که از گلها می خوای عکی بگیری، روی stamens(همون پرچم ها) فوکوس کنی و اجازه بدی بقیه نقاط ملایم تر از این نقطه بیفته تا عکس حالت زیباتری به خودش بگیره:
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
امین جان. کادر بندی قابل قبولی داره. فقط اون تیر برقها سمت چپ عکس یه خورده کیفیت کادر رو آورده پایین! راستی با D90 عکسهایی میگیری، باید عین آینه باشه ها!!!
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
چی بگم والا. بد نیست. ولی عکاسی با جنبه ویرایش از نظر من زیاد جالب نیست. به هر حال هر کی یه نظری داره.
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 17-07-2011 at 10:49.
امین جان، داداش، عکسای باحال و ...
فقط در حالت زوم که از گلها می خوای عکی بگیری، روی stamens(همون پرچم ها) فوکوس کنی و اجازه بدی بقیه نقاط ملایم تر از این نقطه بیفته تا عکس حالت زیباتری به خودش بگیره:با تشکر از حامد عزیز و تبریک عید نیمه شعبان به همه دوستانامین جان. کادر بندی قابل قبولی داره. فقط اون تیر برقها سمت چپ عکس یه خورده کیفیت کادر رو آورده پایین! راستی با D90 عکسهایی میگیری، باید عین آینه باشه ها!!!
فقط در مورد کیفیت عکسها باید بگم چون نقاط فوکس فرق میکنه و سایز عکسها پایین اومده این نقاط زیاد واضح نیستند و عکس رو بی کیفیت نشون میده ( با توجه به عمق میدان کم در عکسهای ماکرو البته به انتخاب خودم )
البته میدونم در مورد عکس دوم منظورت از کیفیت سطح عکس بود
در کل خیلی کار دارم تا راه بیفتم ( نقطه ضعفم بیشتر همین فوکسه )
با تشکر از نقدهای خوبت ( جدی میگم دقیقا عیبهای عکسها رو بیان میکنی)
در مورد ویرایش عکس هم کاملا با هم هم عقیده ایم
با سلام
...:::...همدان.همدان.گنجنامه...:: :...
حامد![]()
حامد جان با این نقد هایی که شما میکنی فکر نمیکنی همچین عکسی از شما نباید دید !؟
کادر اصلا خوب نیست و ظاهرا کراپ شده و اصلا هیچ مفهومی نداره (بجز اینکه ظاهرا ایشون دارن نماز میخونن )
حالا فکر کن این عکس رو من گذاشتم ، خودت یه نقدی روش بکن . ببینم چیکار میکنی![]()
با سلام
دوست عزیز، این عکس رو من نزدیک به 5سال پیش با یه دوربین کامپکت از فاصله 30متری گرفتم.اون موقع تجربه عکاسی کردنم زیاد بالا نبود.الآنم زیاد نیست!ولی خب بیشتر از قبله.
- در مورد چگونگی عکاسی هم تا حالا کسی رو سراغ ندارم که بعد از دوربین دست گرفتن شاهکار خلق کنه!
- در مورد کادر و سایر موارد هم نظر خودتون رو در قالب یه نقد بدین.خوشحال میشم.البته کاملا علمی!
- در مورد Cropهم باید بگه که مسافت زیاد از سوژه، باعث افت کیفیت شده که دلیلش هم زوم بسیار زیاد با یه دوربین کامپکت هستش.
- در مورد نقد هم من با آغوش باز پذیرای نقدهای منطقی هستم. البته من مثل شما کنار هر عکس تاریخ اون رو نمیگم که این قدیمییه یا جدیده!
- در مورد نوع سوژه هم کاملا مشخصه.نیازی به توضیح نداره!
- در مورد نقد توسط خود عکاس هم، اصلا چیز جالبی نیست.
- در مورد فکر آخری هم، باید بگم که یه همچین چیزی امکان نداره. چون این عکس کار خودمه نه کار شما!
حامد![]()
حرفی برای گفتن ندارم.
Last edited by Aless; 20-07-2011 at 22:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)