تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 526 از 551 اولاول ... 26426476516522523524525526527528529530536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که متوجه عرض شما نشدم.
    ولی دوست من.
    منم خودم از خدامه سرعت بعثت خوب بشه.
    دو ماه است میخوام بیام بعثت بگیرم ولی همش شما میگید سرعت کمه.منم پشیمون میشم.
    در ضمن من دانلود نمیکنم.بیشتر گیم آنلاین میزنم.
    من خودم نامحدود 512 دارم . یعنی دارم برجی 20 تومن میدم واسه یه سرعت 60 کیلو که فقط نامحدوده واسه دانلود و دیگه هیچی . دانلود که کم نمیکنم ولی بازی انلاین هم زیاد میزنم . قبلا راضی بودم چون واقعا پینگ خوب بود و قطعی نداشت .
    اما حالا واقعا رو اعصابه این تایم اوتهاش . میدونی که توی بیشتر بازی های انلاین اگه قطع بشی یه ضرری توی بازی بهت میرسه . تازه بعضی بازی ها که کلا بنت میکنن واسه یه مدتی .

اگه یه بازه زمانی درست و حسابی داشته باشه که مشکلی نیست . اما الان میبینی پینگت روی 200 ثابته و میری توی بازی و بعد یه دفعه به مدت یه دقیقه تایم اوت شروع میشه و دوباره برمیگرده به حالت قبل و این باعث میشه کلی ضرر بخوریم . تازه بعضی ها هم بابت بازی انلاینشون پول هم دادن و ضرر مالی میکنن .
    البته خوشبختانه واسه دانلود هیچ مشکلی ندارم . فقط تنها مشکل من همین پینگه که افتضاحه . میدونی که با شیر کردن زیاد پینگ میره بالا . من چند وقت پیش قبلا از اینکه وضعیت اینطوری بشه یکی از دوستان که پشتیبان شاتل بود اومد گفت مخابرات قراره همینجوری کیلویی به بعضی ها پهنای باند و سرویس ارزون بده که کلی روی کیفیت سرویسهای دیگه مخابرات تاثیر میزاره و ممکنه ملت برن isp های دیگه .
    اون زمان نفهمیدم دقیقا چی میگفت اما حالا فکر میکنم منظورش از اون سرویسهای ارزون همون طرح خانوداه بوده . شایدم من اشتباه میکنم . به هر حال از همون زمان تقریبا این مشکلات پیش اومد.

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من خودم نامحدود 512 دارم . یعنی دارم برجی 20 تومن میدم واسه یه سرعت 60 کیلو که فقط نامحدوده واسه دانلود و دیگه هیچی . دانلود که کم نمیکنم ولی بازی انلاین هم زیاد میزنم . قبلا راضی بودم چون واقعا پینگ خوب بود و قطعی نداشت .
    اما حالا واقعا رو اعصابه این تایم اوتهاش . میدونی که توی بیشتر بازی های انلاین اگه قطع بشی یه ضرری توی بازی بهت میرسه . تازه بعضی بازی ها که کلا بنت میکنن واسه یه مدتی .

اگه یه بازه زمانی درست و حسابی داشته باشه که مشکلی نیست . اما الان میبینی پینگت روی 200 ثابته و میری توی بازی و بعد یه دفعه به مدت یه دقیقه تایم اوت شروع میشه و دوباره برمیگرده به حالت قبل و این باعث میشه کلی ضرر بخوریم . تازه بعضی ها هم بابت بازی انلاینشون پول هم دادن و ضرر مالی میکنن .
    البته خوشبختانه واسه دانلود هیچ مشکلی ندارم . فقط تنها مشکل من همین پینگه که افتضاحه . میدونی که با شیر کردن زیاد پینگ میره بالا . من چند وقت پیش قبلا از اینکه وضعیت اینطوری بشه یکی از دوستان که پشتیبان شاتل بود اومد گفت مخابرات قراره همینجوری کیلویی به بعضی ها پهنای باند و سرویس ارزون بده که کلی روی کیفیت سرویسهای دیگه مخابرات تاثیر میزاره و ممکنه ملت برن isp های دیگه .
    اون زمان نفهمیدم دقیقا چی میگفت اما حالا فکر میکنم منظورش از اون سرویسهای ارزون همون طرح خانوداه بوده . شایدم من اشتباه میکنم . به هر حال از همون زمان تقریبا این مشکلات پیش اومد.

تمام این حرف های شما برای من هم دوست من.
    یعنی منم بازی میکنم و اکثرا هم با همین مشکلات شما سروکله میزنم.
    اکثرا هم توی بازی اگه من هاست نباشم بازی لگ میزنه در حد3 تا 4ثانیه.( مواقعی که یه خارجی هاست باشه )

خودم نامحدود 512 دارم . یعنی دارم برجی 20 تومن میدم.
    20 تومن واسه 512 ؟؟؟
    این دیگه چه سرویس ایه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تمام این حرف های شما برای من هم دوست من.
    یعنی منم بازی میکنم و اکثرا هم با همین مشکلات شما سروکله میزنم.
    اکثرا هم توی بازی اگه من هاست نباشم بازی لگ میزنه در حد3 تا 4ثانیه.( مواقعی که یه خارجی هاست باشه )

20 تومن واسه 512 ؟؟؟
    این دیگه چه سرویس ایه؟
    مگه شما از مخابرات سرویس نداری . خوب مخابرات همین تازگیها سرویس های حجمی گذاشته که . سابقه سرویس های نامحدودش که زیاده . من الان یه سالی هست که سرویس نامحدود 512 دارم که ماهی 20 دارم میدم .

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

مگه شما از مخابرات سرویس نداری . خوب مخابرات همین تازگیها سرویس های حجمی گذاشته که . سابقه سرویس های نامحدودش که زیاده . من الان یه سالی هست که سرویس نامحدود 512 دارم که ماهی 20 دارم میدم .
    اوکی درسته.سه ماه اش میشه همون 60 تومن.

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میخواستم بپرسم شما که 512 نامحدود داری سرعت دانلودت روی چنده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میخواستم بپرسم شما که 512 نامحدود داری سرعت دانلودت روی چنده؟
    سرعت دانلود مشکلی ندارم (با اینکه تو کار دانلود فیلم و ارشیو فیلم هستم) و سرعت به طور ثابت روی 60 هست (ساعتی 220 مگ تقریبا) . تنها مشکلی که چندوقتی هست شروع شده همون مشکل پینگ هست که تایم اوت زیاد میده و واسه بازی انلاین روی اعصابه .

8. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به همه بچه مشهدی های گل گلاب

من تازه از تربت حیدریه میخوام دانشجو بشم و بیام مشهد درس بخونم و می خوام یه اینترنت توپ و مناسب با نیازم بگیرم ، اینه که میخوام نظرتون رو در مورد ISP ها بپرسم .

شرایط و نیازهای من :

حداقل سرعت دانلودی که میخوام : 120 و حداکثرش هم هرچی شد . کلا خوره اینترنتم و یه جورایی نامحدود برام بهتره . الانم یک 512 شو دارم که بد نیست فقط خیلی قطعی داره و نوسانش هم بالاس.
    تا ماهی 60 هزار تومنم مشکلی ندارم ، فقط بهترین سرور رو برای دانلود و وبگردی میخوام .

حالا به نظر شما مخابرات خوبه یا نه ؟؟ یا اصلا یه شرکت دیگه پیشنهاد میکنید ؟؟

یه چیز دیگه . من بعد کنکور که رفتم دوسه تا شرکت برای گرفتن اشتراک همه شون گفتن محدودیت خانگی نداریم و سرویس های دومگ را هم میشه انتخاب کرد. تو مشهد هم اینطوریه ؟؟

( راستی منطقه خونه مشهد هم استقلال هست ، اگه کسی اونجا هست که میتونه کمک کنه ؛ ملتمسانه خواهش میکنم دستمو بگیره که چهارسال دانشجویی دعاش کنم )

داره خودمونی میشه still alive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    In mY dReAm L@nd

پيش فرض

مخابرات نامحدودش بالاترینش 512ست. در بهترین حالت سرعت 60 هست.پشتیبانیشم صفره.سه ماهه 63 تومن.من بازی انلاین نمیکنم فقط خیلی دانلود دارم.واسه همین نامحدود بودنش توی کار دانلود خوبه.ولی خوب سرعتش نصف اون سرعتیه که مد نظرته.
    با این تفاسیر بهتره بری سمت سرویسای حجمی.

11. این کاربر از still alive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

14

با تشکر از Still Alive عزیزیه سوال دیگه ، من اینجا و در این ساعت ( یعنی تو شهر خودمون تربت حیدریه و بعد از ظهر پنجشنبه ) کلا یه افت سرعت شدید پیدا میکنم و بعدش هم کلا در روز جمعه اینترنتم قطع میشه !! انگار که کلا روزهای جمعه اینترنتهای نامحدود رو قطع میکنن که یه وقت زیادی دانلود نکنیم !!میخوام بدونم تو مشهد هم همینطور است و باید برای جمعه هام یه فکر دیگه ای بکنم ؟؟؟ و یه سوال دیگه : سرویس های نامحدود صبانت ( از شرکت سابین نت ) که لینکشو پایین میذارم ، چطوریاس ؟؟ کسی اگر داشته یه کمکی بکنه لطفا لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید
    Last edited by K!NG007.TNT001; 09-08-2012 at 17:51. دليل: قرار دادن لینک

داره خودمونی میشه still alive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    In mY dReAm L@nd

پيش فرض

من که تاحالا نشده این مشکل و داشته باشم جمعه ها هم مثل روزای دیگست.
    سوال دومم ایشالا دوستانی که صبانت دارن کمکت میکنن

14. این کاربر از still alive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •