تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 1126 اولاول ... 264264765165225235245255265275285295305365766261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

این طور که شما گفتید اطلاعات مهم دارشتی توش یعنی راهی جز از دست دادن اطلاعات ندارم دوست عزیز من یه راه حل میخوام که 99 درصد اطلاعاتو برگردونم و اگه 1 درصد نشد همون کاری رو بکنم که میگین ولی به هر حال یه راهی جلوی پام بزارید که اولا اطلاعاتم از دست نره.در مورد ریستور کردن هم باید بگم که من بالا توضیح دادم که چه اتفاقاتی افتاد اگه کامل بخونید ممنون میشم چون کل اتفاقی که واسم افتاد تا این مشکل بزرگ پیش بیاد رو توضیح دادم دوباره میگم من ویندزم رو از اول نصب کردم و مشکلم از ویندز قبلی ایجاد شد آقایان یکی نیست که به ما کمک کنه راستی من یه نرم افزار پیدا کردم که تو این آدرس پایین گذاشتم تا چه حد این نرم افزار قابل اطمنیانه آیا کارهایی که اینجا گفته رو میتونه انجام بده یعنی پارتیشن ناپدید رو دوباره واسم مثل اولش کنه

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

این طور که شما گفتید اطلاعات مهم دارشتی توش یعنی راهی جز از دست دادن اطلاعات ندارم دوست عزیز من یه راه حل میخوام که 99 درصد اطلاعاتو برگردونم و اگه 1 درصد نشد همون کاری رو بکنم که میگین ولی به هر حال یه راهی جلوی پام بزارید که اولا اطلاعاتم از دست نره.در مورد ریستور کردن هم باید بگم که من بالا توضیح دادم که چه اتفاقاتی افتاد اگه کامل بخونید ممنون میشم چون کل اتفاقی که واسم افتاد تا این مشکل بزرگ پیش بیاد رو توضیح دادم دوباره میگم من ویندزم رو از اول نصب کردم و مشکلم از ویندز قبلی ایجاد شد آقایان یکی نیست که به ما کمک کنه راستی من یه نرم افزار پیدا کردم که تو این آدرس پایین گذاشتم تا چه حد این نرم افزار قابل اطمنیانه آیا کارهایی که اینجا گفته رو میتونه انجام بده یعنی پارتیشن ناپدید رو دوباره واسم مثل اولش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

پارتیشن ناپدید نشده برچسب نداره و فایل سیستم
    شما با نرم افزار easuse data recovery ببینید میتونید اطلاعات اون دو تا پارتیشن رو ریکاوری کنید؟

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

فکر نکنم ریکاوری بتونه کاری بکنه من قبلا بایه نرم افزار ریکاروری دیگه امتحان کردم ولی اصلا دو تا درایوهامو پیدا نکرد و فقط سه تا درایوهامو میتونست ریکاوری کنه به هر حال باشه یه امتحان میکنم چون شما استادید حرف شما رو چشم 

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فکر نکنم ریکاوری بتونه کاری بکنه من قبلا بایه نرم افزار ریکاروری دیگه امتحان کردم ولی اصلا دو تا درایوهامو پیدا نکرد و فقط سه تا درایوهامو میتونست ریکاوری کنه به هر حال باشه یه امتحان میکنم چون شما استادید حرف شما رو چشم
    نمیتونه پیدا کنه چون درایوها برچسب ندارند
    با نرم افزاری که گفتم تست کنید ببینید نتیجه میده یا نه
    نشد باید پارتیشن رو دیلیت کنید دوباره ایجاد و فرمت کنید که احتمال ریکاوری کم میشه
    این نکته رو هم درنظر داشته باشین برچسبی که برای درایو انتخاب میکنید نباید با برچسبی هم نام باشد

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

نمیتونه پیدا کنه چون درایوها برچسب ندارند با نرم افزاری که گفتم تست کنید ببینید نتیجه میده یا نه نشد باید پارتیشن رو دیلیت کنید دوباره ایجاد و فرمت کنید که احتمال ریکاوری کم میشهاین نکته رو هم درنظر داشته باشین برچسبی که برای درایو انتخاب میکنید نباید با برچسبی هم نام باشد
    با این ریکاوری پارتیشن ها رو ریکاوری کردم تونست یه چیزایی رو واسم پیداکنه ولی بیشتر عکس ها نیست اگر هست نصفش مشخصه فایل های فشردهrar که کلا ارور میده فقط فیلم ها سالم هستن.من فقط عکسهارو میخواستم که اینطوریه.دوست عزیز الان چیکارکنم شاید ریکاوری عکسهارو اینطور ازدست داده باشه.یه راهنمایی کنی ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اسمی که برای برچسب گذاشتین هم نام با برچسب های دیگه نبود دقت کردین به این موضوع؟

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

اسمی که برای برچسب گذاشتین هم نام با برچسب های دیگه نبود دقت کردین به این موضوع؟
    منظورتونو نمیفهمم اگه منظورتون قبلا باشه من 8 گیگ ازدرایو c رو برداشتم و تبدیل به درایوj کردم که قبلا هیچ درایوی به اسم  j ندشتم اگه منظورتون الان باشه من اصلا نمیتونم برچسب بزنم اروور میده یه عکس گذاشتم که نشون میده درایوها اسمی جز * ندارن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ریستور کردن رو تست کردین اگه این جواب نده چون با نرم افزارهای مختلفی هم تست کردین و جواب نداده مجبورین پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنید وسپس ریکاوری کنید عکسهارو با power data recovery

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام ممنون ازینکه به سوالم جواب دادی.راه حلشو پیداکردم.بانرم افزاری که لینکشو قبلا گذاشته بودم خیلی راحت مشکلم حل میشه.به راحتی هرچی فایل تو اون دوتادرایوهام بود رو میشه سالم کشید بیرون.فقط یه زحمت دیگه واست داشتم اگه زبان انگلیسیت خوبه برو نرم افزارو دانلود کن بهم بگو کدوم گزینه رو واسه حل مشکلم انتخاب کنم.با این نرم افزار میشه پارتیشن هایی که ناپدید یابه قول شما ناپدید شده رو بدون مشکل برگردوند،اگه میشه بگی کدوم گزینه رو انتخاب کنم ممنون میشم.چون اصلا سر درنمیارم کدوم گزینه رو بایدانتخاب کنم.ممنون میشم بازم کمکم کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •