سلام
من گرگان هستم دوست عزیز
والا اینجا که خیلی بیشتر از این حرفهاست و اونی رو هم که گفتم احتمال داره سرعت افت داشته باشه رو حرف چند تا از بچه های این تاپیک گفتم که شدیدا شاکی بودن و تازه سرعتشون 170-180 بود که داشتن گردنمون رو میزدن اینجا![]()
سلام
من گرگان هستم دوست عزیز
والا اینجا که خیلی بیشتر از این حرفهاست و اونی رو هم که گفتم احتمال داره سرعت افت داشته باشه رو حرف چند تا از بچه های این تاپیک گفتم که شدیدا شاکی بودن و تازه سرعتشون 170-180 بود که داشتن گردنمون رو میزدن اینجا![]()
سلام
به 2 دلیل میتونه این اتفاق افتاده باشه !
1- نویز شدید خط
2- اشتباه بودن پروفایل انتخابی برای مشترک
در هر صورت بهتون قول میدم با یک تماس با پشتیبانی اگر مورد دوم باشه که مشکلتون صد در صد حل میشه و اگر مشکل اول باشه در حد امکان وضعیت رو بهتر میکنن واست .
فرضیه پر بودن پهنای باند شرکت هم در این مورد منتفیه چون به هیچ وضع نمیزاریم وضعیت انقدر فاجعه باشه !![]()
سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعتش توی روز 300 تا 400 هست ؟ اگه پهنای باند تا 6 مگ باز باشه که سرعتش حداقل توی روز باید خوب باشه! نه سرعت اسمی!
شب هم سرعتش از سرعت اسمی کمتر نشه خوبه
دوستان من یه مشکلی دارم.
وقتی اینترنتم وصله و هیچ مشکلی نداره اگه مودم رو خاموش و روشن کنم چراغ Internet روشن نمیشه و اینترنت وصل نمیشه باید دوباره خاموش و روشن کنم تا درست شه.
قبلا که سرویس مخابرات داشتم اینجوری نبود.
دوستان من یه مشکلی دارم.
وقتی اینترنتم وصله و هیچ مشکلی نداره اگه مودم رو خاموش و روشن کنم چراغ Internet روشن نمیشه و اینترنت وصل نمیشه باید دوباره خاموش و روشن کنم تا درست شه.
قبلا که سرویس مخابرات داشتم اینجوری نبود.
ممنون از پاسختون.
فقط تو این قسمت سؤالم منظورم سرعت واقعی سرویس 2مگ نامحدود بود نه قیمتش:
حالا سرویس 2مگ نامحدود سرعتش چقدره به طور متوسط؟ 250 کیلوبایت در ثانیه رو میده یا کمتره. مثلاً من یه زمانی از آسیاتک 2مگ برنزی داشتم همیشه سرعتش روی 100 تا 110 کیلوبایت بود که نصف سرعت اسمی میشد.سرعت 2 مگ نامحدود برنزی فنآوا چنده؟
فکر نکنم مشکل فن آوا باشه. مودمت رو یه بار ریست فکتوری کن ببین درست میشه یانه
سرعت شبانشون 170-180 بود ؟
من میخوام ببینم سرعت روزانش چنده؟ اگه روی 6 مگ بسته بشه یا حداقل روی 4 مگ ببندن
امکان داره شبانه رایگانش تغییر کنه ؟؟ چون الان شرکت خصوصی ها یکی یکی دارن تغییر میدن ؟
با این وضعیت هیچی بعید نیست خودشون هم میگن فعلا این خبرا نیست مگه دیگه همه شرکتا انجام بدن
ولی یه ماه یه ماه جلو بری ضررش کمتره
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)