دوست عزيز ،
صفحه LCD كلآ سياه شده ، حدودآ يك هفته ميشه . صفحه بقدري تيره است كه بسختي ميشه چيزي رو ديد . /
حالا ميشه بگيد چكار بايد كرد . !!
دوست عزيز ،
صفحه LCD كلآ سياه شده ، حدودآ يك هفته ميشه . صفحه بقدري تيره است كه بسختي ميشه چيزي رو ديد . /
یه پیشنهاد دارم.
البته این تجربه شخصی نه....
دقیقا سال پیش بعد از این که قاب رویی گوشی رو عوض کردم همین اتفاق برای من هم افتاد البته من دیگه هیچ چیزی رو نمیتونستم بخونم
فقط سیاه
گوشی رو خاموش کردم
باطری رو درآوردم
سیم کارت رو انداختم روی یک گوشی دیگه
و گوشی خودم نزدیک به 10 روز خاموش و بدون باطری گذاشتم تو کمد
بعد از ده روز که سیم کارت انداختم و باطری رو گذاشتم گوشی سالم سالم و ال سی دی هم روشن روشن کار کرد
اگه هم قاب تعویض نکردی بازم پیشنهادم همینه باطری رو در بیار و یه چند وقتی از یه گوشی دیگه استفاده کن
سلام دوستان ببخشید من یه سوال درباره گوشی نوکیا N95 دارم
این گوشی پدر منو دراوردههیچی نصب نمیکنه... نه برنامه نه بازی نه تم نه نرم افزار نه هیچ چیز دیگه
هر برنامه ایی رو میخوام برای نصب بریزم توش پیغام File Corrupted رو نشون میده ( نرم افزار هک گوشی یا برنامه برای ساین کردن نرم افزارها و غیره رو هم رد میکنه) تو رو خدا به دادم برسید من باید چیکار کنننننننننننننننننننننم؟؟ ؟؟؟؟؟![]()
دوست عزيز ،
حالا به پیشنهاد شما گفتیم 3-2 روز گوشی رو خاموش کنه بزاره یه گوشه تا ببینیم چی میشه .
ولـی خودم کـه اصلآ چشمم آب نمی خوره اینکارا نتیجه ای داشته باشه . بهر حال ممنون .
آقـا دیگـه کسی در اینمورد نظـری نـداررررررررررررررررررررر ررره ! /![]()
Last edited by pioneer60; 14-01-2010 at 11:13.
احتمال داره فلت گوشی آسیب دیده باشه
به نظر من به یه تعمیر کار خبره نشون بده
این احتمال زیاده ولی از اون احتمالهایی که باید بزارید دست آخر که دیگه هیچ کاری نمی شه کرد اون وقت بدیش دست تعمیر کار.
البته نشون دادنش به یه تعمیر کار ضرری نداره اما مسلمه که اولین جملش همون خراب شدن فلت گوشیه و از پیش قابل پیش بینیه...
سلام دوستان ...
یه سوال داشتم در مورد 95 ... من گوشیم رو اپدیت کردم 30.00.14 اما بعد از اون دیگه برنامه های اینترنتیش کار نمیکنه میگه : its not avibale in your contry
الان ورژن 35 اومده شما به 30 آپدیت کردید؟!
یه بار فرمت کن شاید درست بشه.
سیمکارتت ایرانسله دیگه؟
البته 31.0.17 بود !![]()
اره ایرانسله .... ولی اخه مشکل مگه اونه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)