شما سيستمت چيه يك 2دايركتس 9را بايد نصب كني ورژن كارت گرافيكت آپديت بشه اگه درست نشد Pathc بازي را دانلود كن
شما سيستمت چيه يك 2دايركتس 9را بايد نصب كني ورژن كارت گرافيكت آپديت بشه اگه درست نشد Pathc بازي را دانلود كن
دوست عزیز! شما باید این مشکل رو با انجمن سخت افزار در میون بزارید.
دوستان سعی میکنند که جواب سوال شما رو بدن با اینکه ممکنه اشتباه بگن.
اگه هم نمیتونن راحش رو پیدا کنن دلیل بر این نیست که هیچی بلد نیستند.
موفق باشید...
[quote=end_of_world;2180415]معمولا تمام رم ها داراي گارانتي بي نهايت نيستند
اين تقريبا غيرممكنه كه قطعه بصورت خراب يا غيراصل وارد بشه و شما بخريد
اما فكر كنم اين مشكلات از همون مچ نبودن قطعات باهم ديگه ناشي ميشه
عزیزم من که دیگه مجبور نیستم جواب بدم
چون خودم این مشکلو داشتم گفتم در ضمن هیچ کسی نمی تونه بگه کامپیوتر غیر ممکنه که همچین مشکلی داشته باشه من الان سه سال با کامپیوتر اشنا شدم 1000جور عیب وایراد کوچک وبزرگ ازش دیدم
سلام به همه دوستان گل
ممنون به خاطر راهنمایی هایی که کردید مشکلم حل شد.
و البته چند تا شفاف سازی هم برای دوستان:
قطعات سیستم با هم سازگاری دارن! مطمین باشید!!!
کارت گرافیک من اینه :
Club3D CGAX 3872DDo
چیزی در حد و اندازه GT 8800 !
ئ در پایان هم میگم همونطور که گفتید ظاهرا مشکل از رم بود که باز هم ظاهرا برطرف شد!
با تشکر و سپاس فراوان
من بازی Assassian's Creed را ااز تکین گرفتم و نصب کردم.موقع اجرا میگه :Please insert correct Disk and try again.هر دو تا DVD رو هم تست کردم ولی بازم نتیجه نداد.موضوع عجیب اینه که دوی هر دو تا DVD کزک وجود داره من هر دو تا شو تست کردم وبازم جواب نداد.مشکل از چیه؟
No DVD Image اش رو دانلود كن بعد Mount اش كن با Daemon Tools
فكر كنم درست بشه![]()
این viva pinata را نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی error میده و باید don't send بزنم ...! حتی live و c+ destributed sp1 را هم نصب کردم !
بهترين راه حل اينه :
دكمه Send Report رو بزن تا به سايت مايكروسافت وصل بشه
اون وقت دليل و منشا و محل و اون چيزي كه براي حل كردن مشكل لازمه رو بهت ميگه
موفق باشيد...![]()
شما بهترین کار رو بکناین viva pinata را نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی error میده و باید don't send بزنم ...! حتی live و c+ destributed sp1 را هم نصب کردم !
یعنی مشخصات سیستمت رو بنویس...
من پچ جنرال 1.04 دانلود کردم بعد مو قع نصب کردن اون قسمت پائین تا 37 % پر میشه بعد Error میده
اینم error :
Old file not found. however , afile of the same name was found no update done since file contents do not match.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)