360 بگیر .پلی 3رو هم بگیر فقط به خاطر بازی های انحصاریش مثل کیلزون عزیز و گاد اف وار 3
ولی ایکس باکس بهتره برای ما ایرانی ها
ایکس باکس با مادربرد جاسپر بگیر که دیگه نگران گرمای کنسول هم نباشی ok
روزی 10 ساعت بازی کن حالشو ببر
360 بگیر .پلی 3رو هم بگیر فقط به خاطر بازی های انحصاریش مثل کیلزون عزیز و گاد اف وار 3
ولی ایکس باکس بهتره برای ما ایرانی ها
ایکس باکس با مادربرد جاسپر بگیر که دیگه نگران گرمای کنسول هم نباشی ok
روزی 10 ساعت بازی کن حالشو ببر
دوست عزیز من تا جایی که میدونم کرایسیس دو نیومده چه برسه به سه
در مورد قدرت هر دو تقریبا با هم یکسان هستند بازی re5 یه مقایسه خیلی خوب رو واسه این دو تا کنسول فراهم کرد که اخرش دیدیم فرق خاصی ندارن حتی کمی هم می گفتن x360 بهتره که اونم فک کنم به خاطر این بود که بازی از x360 به ps3 پورت شده بود
killzone2 هم قدرت گرافیک و شلوغیه محیطشو مدیون سازندگانش واستفاده از بهترین تکنیکای روزه نه پردازنده cell
Last edited by halflife g; 31-03-2009 at 19:21.
خب اول Crysis بعد Crysis Warhead بعد ميشه نسخه ي بعدي كه ميشه 3 اگز بخوايم شماره گذاري كنيم كه كار درستي نبيده !!!دوست عزیز من تا جایی که میدونم کرایسیس دو نیومده چه برسه به سه
دقيقا نميدونم Heavy rain بود يا Uncharted 2 كه ميخواستن از 100% قدرت ps3 استفاده كنن !!! هر چند الان FF هم همين حالت رو داره !!!
ولي در حال حاضر توي بازي هاي مشترك هميشه X360 بهتر ظاهر شده !!!
نه دیگه Warhead یه expansion pack یا همون بسته الحاقی بود واسه نسخه دوم چون همون موضوع نسخه یک از زاویه دیگه روایت میشد و همه جا هم گفتن که نسخه دو نبوده.
تایید میشه تو باریهای دیگه به جز re5 هم اینطوری بوده ولی بازم میگم فک کنم دلیلش به خاطر پورت شدن از x360 به ps3 هستش.
به هیچ عنوان بازیه Heavy Rain از تمام قدرت ps3 استفاده نمیکنه .
در مورد پردازنده ی cell هم باید به این نکته توجه کرد که خیلی قویتر از بقیه ی قطعات این کنسول است و در آینده ممکنه باعث تداخل در بازی سازی واسه ps3 بشه .به خاطره اینکه نسبت هماهنگی قطعات بین ps3 کمتر از x360 هست و اینم بگم که نوع پردازش کنسول با کامپیوتر فرق داره.در پردازش بازی های pc نقش اصلی رو کارت گرافیک ایفا میکنه ولی در کنسول حجم اصلی پردازش به دوش cpu آن است در این صورت باید دید که آینده ی ps3 چه میشود
Last edited by SamGun; 31-03-2009 at 19:45.
کسی نیست جواب بده
Optimus Prime عزیر یعنی اگه آف بازی کنم بعد با یه بازی دیگه به لایو وصل شم بن میشم اگه نه لطف کن بگو چطور hawx رو با برنامه XDVDMullter روی هک پایین اجرا کنم تا بعد از عید کنسول رو برای ارتقا هک ببرم.
cpu فقط وظيفه پردازش فيزيك بازي و پردازش اطلاعات رو بر عهده داره !!!!
ps3 هم به دليل نا هماهنگي بين قطعات كارايي مناسبي نخاهد داشت !!!!
كاش بجاي اين همه هسته يه ذره پردازنده اي گرافيكي ps3 رو قوي تر ميكردند!!!
در ضمن در بيشتر بازي هايي كه براي هر دو كنسول ارائه شده نسخه x360 نورپردازي بهتري نسبت به ps3 دارد !!!!
Last edited by Rohallah_tavakoli; 31-03-2009 at 23:19.
واسه من که حدود 5 تا 15 ثانیه طول میکشه و یکی دو دقیقه نیس حالا نمیدونم این مشکله یا نه ولی فک نکنم چیز خاصی باشه
دوست عزیزم این کار تو یکی از پارتیشن های اصلی بازیو عوض می کنی و در اصل ABGX را گول می زنی که بازی Wave 2 هست در صورتی که یک بازی تمام اطلاعاتش ذخیره میشه و بعد که به Live وصل بشه حتی اگر اون بازیو نکنی اطلاعات به سرورهای مایکروسافت فرستاده میشه و بعد کنسولت Flag میشه برای Wave ban بعدی. با اینکه تو کفشی می اصلا پیشنهاد نمی کنم همچین ریسکی بکنی. یه خورده صبر کن به خدا بازیش اصلا اونی نیست که فکرشو می کردم . منم خیلی تو کفش بودم اما بعد خود تو ذوقم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)