تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 616 اولاول ... 26426476516522523524525526527528529530536576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

زنگ زدم به نظام وظيفه گفت تا آخر شهريور وقت داري كه ايشالا تا اون موقع علوم پزشكي تهران رو شاخشه
    Last edited by After4Ever; 13-12-2012 at 12:14.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

خب پس یعنی با انصراف خودبه خود معافیتم باطل میشه درسته؟؟

+
    فرض کنید میخوام این تغییر رشته رو انجام بدم قضیه برای کنکور 92 به چه صورت میشه؟
    فرض کنید اقدام انصراف انجام بدم یکی دوماه طول بکشه تا انجام برسه. بعد وظیفه اقدام کنم دست کم دوماه طول بکشه برای بررسی معافیت پزشکیم.
    حالا فرض کنید معاف نشم. 4 ماهم که حساب کنی یعنی فروردینم تموم شده و من دوماه تا کنکور دارم! اگه برم آموزشی که کنکور نمیتونم بدم! میتونم؟
    اگه نرم (با فرض اینکه فرجه ای برای اعزام داشته باشم) کنکورم رو بدم بعد برم اون وقت به چه صورت میشه؟! بلافاصله بعد کنکور برم آموزشی تا قبل مهر و ثبت نام دانشگاه برگردم و با ثبت نام ، بازم معاف تحصیلی بشم؟
    اما این طور که نیست، اعضام ها یه نوبت های خاصی داره مثلا ممکنه شهریور باشه ، خب در این صورت نمیتونم برم دانشگاه!

لطفا راهنمایی کنید
    تغییر رشته مشکلی نداره
    واسه انصراف و اقدام برای خدمت اصلا معلوم نیست چقدر طول میکشه ، شاید 1 ماهه همه جوابا بیاد و بری خدمت.
    اگه بری آموزشی میتونی واسه کنکور بیای چرا نمیتونی ! مرخصی میدن میای کنکور میدی و میری
    اگه هم کنکور بدی و بعدش بری خدمت ، اگه قبول بشی خب ترخیص میشی و میای دانشگاه البته اگه غیبت نداشته باشی

.

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تغییر رشته مشکلی نداره
    منظورتون بدون اقدام برای سربازی هست؟ آخه من چون یه بار قبلا تغییر دادم دیگه نمیشه و مجبورم ظاهرا اقدام کنم

واسه انصراف و اقدام برای خدمت اصلا معلوم نیست چقدر طول میکشه ، شاید 1 ماهه همه جوابا بیاد و بری خدمت.
    اگه بری آموزشی میتونی واسه کنکور بیای چرا نمیتونی ! مرخصی میدن میای کنکور میدی و میری
    اگه هم کنکور بدی و بعدش بری خدمت ، اگه قبول بشی خب ترخیص میشی و میای دانشگاه البته اگه غیبت نداشته باشی

.
    خب اگه حالت دوم باشه آیا میتونم در حین "دوماه آموزشی" ترخیص بشم؟ فرض کنید اعزام رو گذاشتم تابستان اما مثلا شهریور شد و تا مهر طول کشید آیا میتونم بعد یک ماه ولم کنن بیام وارد دانشگاه بشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آیا کسی که در مقطع کارشناسی پیوسته انصراف داده و حالا می خواد کاردانی ناپیوسته بخونه ، با توجه به اینکه کاردانی یک مقطع پایین تر نسبت به کارشناسی پیوسته ای بوده که قبلا می خونم می تونم معافیت تحصیلی بگیرم ؟ و اینکه بعد از اخذ کاردانی هم امکان ادامه تحصیل واسم در مقطع کارشناسی وجود داره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

منظورتون بدون اقدام برای سربازی هست؟ آخه من چون یه بار قبلا تغییر دادم دیگه نمیشه و مجبورم ظاهرا اقدام کنم

خب اگه حالت دوم باشه آیا میتونم در حین "دوماه آموزشی" ترخیص بشم؟ فرض کنید اعزام رو گذاشتم تابستان اما مثلا شهریور شد و تا مهر طول کشید آیا میتونم بعد یک ماه ولم کنن بیام وارد دانشگاه بشم؟
    خب یه بار تغییر رشته دادین دیگه اجازه نمیدن بهتون
    بله میتونی در حین خدمت ترخیص بشی البته این در صورتی هست که غیبت نداشته باشی .بهتره بری نظام وظیفه شهرتون واست استعلام بگیره و شرایطتو بگو ببینه غیبت نداشته باشی

آیا کسی که در مقطع کارشناسی پیوسته انصراف داده و حالا می خواد کاردانی ناپیوسته بخونه ، با توجه به اینکه کاردانی یک مقطع پایین تر نسبت به کارشناسی پیوسته ای بوده که قبلا می خونم می تونم معافیت تحصیلی بگیرم ؟ و اینکه بعد از اخذ کاردانی هم امکان ادامه تحصیل واسم در مقطع کارشناسی وجود داره ؟
    از مقطع بالا نمیتونی بیای پایین،از نظر نظام وظیفه مشکل داره.../.../

.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من که میخوام انصراف بدم و توی کنکور 92 شرکت کنمو سال بعد برم دانشگاه موقع انصراف دادن نباید کار خاصی بکنم؟ به قسمت نظام وظیفه نباید بگم که سال دیگه میخوام برم دانشگاه و میخوام از مهلت یکساله استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب یه بار تغییر رشته دادین دیگه اجازه نمیدن بهتون
    بله میتونی در حین خدمت ترخیص بشی البته این در صورتی هست که غیبت نداشته باشی .بهتره بری نظام وظیفه شهرتون واست استعلام بگیره و شرایطتو بگو ببینه غیبت نداشته باشی
    نه خدمتو میدونم . یعنی در زمان خدمت اگه بازم قبول شم میتونم باز معافیت تحصیلی بگیرم... منظورم زمان خود دوماه آموزشی بود! نه خدمت. توی دوماه آموزشی هم این اتفاق میتونه رخ بده؟ کنکور رو بدم سریع برم برای آموزشی و وقتی نتیجه اومد که قبول شدم از وسط آموزشی بیام بیرون!!
    چون اگه برای مثال فرض کنیم نیمه تیر اعزام بشم خب دوماه میشه تا نیمه شهریور به ثبت نام دانشگاه میرسم . ولی اگه مثلا بگن شهریور اعزامه خب فایده نداره! چه طوری میشه اون وقت؟؟

چرا اگر مدرکش رو نگرفته باشه میشه
    از این صفحه pdf قوانین را دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که میخوام انصراف بدم و توی کنکور 92 شرکت کنمو سال بعد برم دانشگاه موقع انصراف دادن نباید کار خاصی بکنم؟ به قسمت نظام وظیفه نباید بگم که سال دیگه میخوام برم دانشگاه و میخوام از مهلت یکساله استفاده کنم؟
    شما اگر تا بحال انصراف نداده اید و هنوز شانس تغییر رشته و گرفتن مجدد معافیت تحصیلی را دارید درست تر اینه که دانشگاه فعلیتون رو مرخصی بگیرید و برای کنکور بخونید . وقتی قبول شدید از اینجا انصراف بدید برید اونجا

9. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

نه خدمتو میدونم . یعنی در زمان خدمت اگه بازم قبول شم میتونم باز معافیت تحصیلی بگیرم... منظورم زمان خود دوماه آموزشی بود! نه خدمت. توی دوماه آموزشی هم این اتفاق میتونه رخ بده؟ کنکور رو بدم سریع برم برای آموزشی و وقتی نتیجه اومد که قبول شدم از وسط آموزشی بیام بیرون!!
    چون اگه برای مثال فرض کنیم نیمه تیر اعزام بشم خب دوماه میشه تا نیمه شهریور به ثبت نام دانشگاه میرسم . ولی اگه مثلا بگن شهریور اعزامه خب فایده نداره! چه طوری میشه اون وقت؟؟
    معافیت تحصیلی فقط یک بار داده میشه و مدت خاصی داره مثلا واسه کارشناسی پیوسته 5 سال هست

اگه قبل از تموم شدن این 5 سال انصراف بدی ، واسه دفه ی بعد از ادامه ی این 5 سال برات محاسبه میشه

...

چرا اگر مدرکش رو نگرفته باشه میشه
    از این صفحه pdf قوانین را دانلود کنید
    بله اگه مدرک نگرفته باشه.

.../

11. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه قبل از تموم شدن این 5 سال انصراف بدی ، واسه دفه ی بعد از ادامه ی این 5 سال برات محاسبه میشه
    یعنی چی؟
    +
    ضمنا تاجایی که میدونیم 6 ساله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

.
    ولی آخه من که هیچ واحدی رو اونجا نگذروندم! اینطور من که شنیدم اگه یک نفر که مثلا چند واحد رو گذرونده باشه به طوری که اگه انصراف بده واسش مدرک معادل فوق دیپلم صادر بشه اونوقت نمی تونه کاردانی ثبت نام کنه ،مطمئنید واسم مشکل پیش میاد ؟ نمی خوام تو هیجده سالگی و اوج جوونی برم خدمت
    منظورتون از مدرک ، مدرک معادل فوق دیپلم هستش دیگه ؟
    Last edited by liverpolis; 18-12-2012 at 04:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •