خیلی جالبه با وجود اینکه 5 سال از ساخت بازی می گذرد ولی بازم تاپیکش هست خیلیاهم بازی می کنن.من عاشق این بازی هستمیادش بخر عجب دورانی داشتم با این بازی
بهترین بازی gta حتی بهتر از iv من این بازیو به صورت 100 درصد تموم کردم همه مراحل اصلی و جانبی
![]()
خیلی جالبه با وجود اینکه 5 سال از ساخت بازی می گذرد ولی بازم تاپیکش هست خیلیاهم بازی می کنن.من عاشق این بازی هستمیادش بخر عجب دورانی داشتم با این بازی
بهترین بازی gta حتی بهتر از iv من این بازیو به صورت 100 درصد تموم کردم همه مراحل اصلی و جانبی
![]()
منم با بازی خاطرلت زیادی دارم
ادمه یه بار گرفتم بازی خراب بود دوباره رفتم گرفتم بازیم خراب بود اعصاب واسم نذاشته بود اخر معلوم شده مشکل از سی دی اون شرکت بود![]()
من طبق یه سنت قدیمی! هر 6 ماه یه بار نصبش میکنم و تا آخرش میرم!![]()
سلام مجدد.
آقا ما خودمون رو .... ولی نتونستیم این مرحله رو رد کنیم.
کسی save بازی ای که بعد از این مرحله هست رو داره بذاره؟ نمیخوام Save آخر بازی رو بذارید.
(با لپ تاپ اصلا نمیشه این مرحله رو رد کرد، ترتیب عدد ها معلوم نیستن.)
پیشاپیش ممنون.
اسم مرحله رو بگی حلهسلام مجدد.
آقا ما خودمون رو .... ولی نتونستیم این مرحله رو رد کنیم.
کسی save بازی ای که بعد از این مرحله هست رو داره بذاره؟ نمیخوام Save آخر بازی رو بذارید.
(با لپ تاپ اصلا نمیشه این مرحله رو رد کرد، ترتیب عدد ها معلوم نیستن.)
پیشاپیش ممنون.![]()
خدمت شما:
ممنون میشم اگه بذاری.
شما اگه دیروز سیوتون رو میزاشتین تا ردش میکردیم به مراتب بهتر بود تا اینکه یه نفر خودشو به اون مرحله برسونه و ردش کنه!
بفرما عزیز .... یادش بخیر چقدر این بازی رو ادیت کردیم .... الان هم داریم میکنیمبچه ها تو جریان هستند
داریم شهر اهواز رو توی بازی وارد میکنیم
اینم از سیو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامشما اگه دیروز سیوتون رو میزاشتین تا ردش میکردیم به مراتب بهتر بود تا اینکه یه نفر خودشو به اون مرحله برسونه و ردش کنه!
فکر کنم این ایده ی بهتریه! چون من خیلی کارای دیگه تو بازی انجام دادم که اگه Save بازیه یکی دیگه رو بگیرم ، دوباره باید از اول انجامشون بدم.
اینم Save بازی من ، فقط همون مرحله رو واسم پیش ببرید:
( از تمام عزیزانی که جواب منو دادن واقعا تشکر میکنم.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایین... سیو بعد از Cesar Vialpando.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)