تو سایت که نوشته 100 گیگ شما 600 گیگ رو از کجا آوردی؟ در عمل تجربه کردی؟ برای همه همینه یا احتمال داره فرق داشته باشه؟
یه سوال مهم دیگه داشتم از دوستان
میشه سیمکارت td-lte بگیرم بزارم تو مودم 4G ازش استفاده کنم؟ یا حتما باید مودم هم td-lte باشه؟
تو سایت که نوشته 100 گیگ شما 600 گیگ رو از کجا آوردی؟ در عمل تجربه کردی؟ برای همه همینه یا احتمال داره فرق داشته باشه؟
یه سوال مهم دیگه داشتم از دوستان
میشه سیمکارت td-lte بگیرم بزارم تو مودم 4G ازش استفاده کنم؟ یا حتما باید مودم هم td-lte باشه؟
دوست من این سوال جوابش خیلی سادست صد درصد خیر !!!
این 2 تکنولوژی کاملا با هم متفاوت هستن و هیچ ربطی به هم ندارن البته میشه سیمکارت 4G داخل مودمtd-lte انداخت ولی همش قطعی و وصلی خواهی داشت و در کل توصیه نمیشه .ولی برعکسش اصلا امکان پذیر نیست چون کلا کار نمیکنه ! از همه اینا گذشته سرویس
td-lte به طور صد درصد در کشور ما انحصاری هست و هیچ اپراتوری حاظر نیست سیمکارت td-lte خالی بدون مودم عرضه کنه حتی اگه شما کارمند اون شرکت باشین !
مگه اینکه خارج از کشور ساکن باشین که اون بحثش جداست ولی داخل ایران تا چند سال اینده نمیشه به راحتی به سیمکارت td-lte دست پیدا کرد ...
سلام دوستان
من یه مودم وایمکس دارم میخواستم با TD-LTE تعویض کنم
حضوری رفتم گفتن باید با ۶۰۰ تماس بگیری
تماس هم میگیرم کارشناس جواب نمیده . . .
اینجا کسی تعویض کرده؟
یه راهنمایی میکنین
من که تا حالا از نامحدود استفاده نکردم ولی احتمالا منظور ایشون اینه که سقف ترافیک 600 گیگ هست و سقف ترافیک برای سرعت اسمی 100 گیگ .
برای تعویض مودم میتونید به نمایندگی ها هم مراجعه کنید و بعضی هاشون تعویض آنی هم دارند یعنی همون موقع بهتون تحویل میدن ولی با تجارب بدی که داشتم بهتون توصیه میکنم از طریق سایت ایرانسل تعویض رو انجام بدید ، من هنوز نفهمیدم علت اصرار شما برای تماس با ایرانسل برای چی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین از این سایت تعویض کنین
منم i40 دارم فکر کنم بهتر از اونا ست
دوستان یه مودم وایمکس دارم شناسه ندارم به نام خودمم نیست با 600تماس گرفتم گفت میشه عوض کنیم ولی شناسشو باید بدی. زنگ بزن 707 بپرس
707 هم میگه باید صاحبش باشه .به نظرتون چکار کنم؟
کسی استقبال کنه حتما مقایسه میزارم
اما قدرت سیگنال ۲۱۰۱ بالاتر بود
دوستِ عزیز ممنون از پاسخگویی
من اصراری بر تماس با ایرانسل ندارم !
از طریق سایت اقدام کردم
که میزنه شماره کارت ملی تطابق ندارد
نمایندگی هم که گقت با ۶۰۰ تماس بگیر
شما خودتون تعویض کردین؟
من اولz6000 دوم 5142 سوم 2101 چهارم 2510وپنجمi40
به نظرم زد6000 از همه بهتر بود و تکمیلتر البته بعد از اینکه فریمور گلوبال بچه ها گذاشته بودن R15 ریختم بهترم شد.
هم تی دی هم 4G خیلی قشنگ و روون کار میکرد .
ولی این i40 با 4gاصلا کار نکرد سرعتشم عالی نیست .البته خونمون جاییه که سیگنال عالیه ایرانسل و مبین نت هر دو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)