تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 827 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535575625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

قبل از مصاف با استقلال؛
    آخرين اخبار از وضعيت فجرسپاسي

تيم فجر سپاسي شيراز براي انجام ديدار هفته سوم مقابل استقلال تهران ساعت 17 امروز به تهران خواهد آمد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم فجر سپاسي شيراز در هفته سوم رقابت هاي ليگ برتر ميهمان استقلال تهران است.اعضاي تيم فجرسپاسي ساعت 17 امروز به تهران آمده و در هتل بستان براي برپايي يك اردوي 24 ساعته اردو مي زنند تا براي بازي مقابل استقلال آماده شوند.
    غلامحسين پيرواني در تمرينات اخير اين تيم يك خبر خوش از پزشكان فجر سپاسي شنيده است. بر اساس اين خبر، روانخواه و غلامرضا رضايي به اين بازي خواهند رسيد و موسوي تنها غايب فجر سپلسي خواهد بود.
    همچنين اين تيم شيرازي قصد دارد فردا در زمين شماره 2 آزادي يك جلسه تمرين سبك انجام دهد.

زمين باشگاه پيام در اختيار استقلال

جواد قراب به عنوان نماينده باشگاه استقلال با مسئولان باشگاه پيام مخابرات براي استفاده از زمين ورزش اين باشگاه به توافق رسيدند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مسئولان باشگاه استقلال تهران براي حل مشكلات فني اين تيم بدنبال يك زمين تمرين مناسب با امكانات كافي هستند.
    مسئولان اين باشگاه روز گذشته از زمين ولنجك ديدن كردند اما به رغم رضايتي كه از كيفيت اين زمين داشتند ، به دليل كوچك بودن زمين تمرين، از انجام تمرينات در آن منصرف شدند.
    آنها همچنين از زمين باشگاه پيام مخابرات در سيد خندان هم ديدن كرده اند. جواد قراب كه به عنوان نماينده استقلال با مسئولان اين باشگاه مذاكره كرده است از رضايت و حسن نيت باشگاه پيام مخابرات خبرداد.
    مرفاوي سرمربي استقلال قرار است تا پايان هفته ضمن بازديد از اين زمين نظر خود را در مورد انجام تمرينات استقلال و زمين پيام مخابرات اعلام كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

فقط متوسل‌زاده به ميدان رفت
    پيروزي آدميرا واكر مقابل تيم دوم آسترياوين

تيم آدميراواكر اتريش در حالي كه از ميان 5 بازيكن ايراني تنها متوسل‌زاده را در تركيب داشت، تيم دوم آستريا وين را مغلوب كرد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ از هفته نهم ليگ دسته دوم اتريش، تيم آدميراواكر كه از چند بازيكن ايراني بهره‌ مي‌برد، با نتيجه 2 بر يك تيم دوم آستريا وين را مغلوب كرد. در اين بازي راندلوويچ (19) و شاچنر (21) گل‌هاي آدميرا را به ثمر رساندند.
    در اين بازي از ميان ايراني‌هاي تيم آدميرا، تنها امين متوسل‌زاده، 90 دقيقه در تركيب اين تيم حاضر بود و مهدي پاشازاده، محسن فرجي ، وحيد خالو باقري و مازيار شادخواه به ميدان نرفتند.
    هم اكنون تيم آدميرا واكر با 10 امتياز در مكان هشتم جدول ليگ دسته دوم اتريش قرار دارد و در هفته دهم ميهمان گراتكورن تيم سوم جدول است.

براي معرفي فتح‌ا...زاده به عنوان مديرعامل استقلال؛
    اميدوار رضايي منتظر امضاي وزير رفاه

سرنوشت مديرعامل باشگاه استقلال تا ساعاتي ديگر مشخص مي‌شود و به گفته اميري، علي فتح ا...زاده حكم مديرعاملي خود را دريافت مي‌كند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ علي اميري، معاون اجرايي باشگاه استقلال گفت: قرار است امروز وزير رفاه در مورد تاييد حكم مديرعامل جديد استقلال تصميم‌گيري كند.
    ايشان قرار بود صبح امروز حكم مديرعامل استقلال را امضا و آن را تقديم رئيس هيات مديره كنند اما ظاهرا مشغله و خستگي ناشي از سفر باعث شده است تا اين موضوع تا الان انجام نشود. شايد تا عصر امروز جناب وزير، حكم فتح‌ا...زاده را براي مديرعاملي استقلال امضا كند.
    اميري در مورد اختلافات مالي فتح‌ا...زاده و هيات مديره استقلال نيز ابراز بي‌اطلاعي كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

حضور "كاريك" در تركيب اصلي تيم ملي انگليس

روزنامه انگليسي گاردين از تصميم جديد استيو مك لارن سرمربي منچستر يونايتد مبني بر به كار گيري از مايكل كاريك در تركيب اصلي تيمش خبر داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ روزنامه گاردين در شماره اخير خود با اشاره به خبر فوق نوشت: "در پي مصدوميت جديد اوون هارگريوز ستاره تيم ملي انگلستان و باشگاه بايرن مونيخ آلمان استيو مك لارن سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس از مايكل كاريك در رقابت‌هاي مرحله مقدماتي مسابقات سال 2008 جام ملت‌هاي اروپا استفاده كند.
    گفتني است، براساس اخبار منتشر شده اوون هارگريوز به دليل مصدوميت تقريباً دو ماه از حضور در مسابقات محروم خواهد بود.

رونالدو: تا 4 سال ديگر با رئال خواهم بود

رونالدو، مهاجم رئال مادريد كه پس از بهبود مصدوميت زانويش راه بازگشت به باشگاه را در پيش گرفته بود به روبرتو كارلوس و رامون كالدرون قول 30 گل در فصل جاري را داده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خرگوش چاق برزيلي در خصوص بازگشت به برنابئو گفت: "به زودي به هم تيمي‌هايم ملحق مي‌شوم. مدت يك ماه است كه خود را آماده مي‌كنم و فكر نمي‌‌كنم كه ديگر فرصتي براي تاخير در ورود من باشد. به زودي جايگاهم را در رئال مادريد به دست مي‌آورم.
    به كارلوس و كالدرون قول 30 گل را داده‌ام. اين را بدانيد که مي خواهم بازهم مرد اول برنابئو باشم. فكر مي‌كنم تا 4 سال ديگر نيز با رئال ادامه دهم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

اشتليكه: ساحل عاج پتانسيل‌هاي زيادي دارد

اولي اشتليكه آلماني كه اخيراً سكان هدايت تيم ملي ساحل عاج را در دست گرفته است، بر توانايي‌هاي بالقوه اين تيم تاكيد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اشتليكه كه با عقد قراردادي دو ساله تا پايان رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آفريقا در سال 2008 قرار است سرمربي تيم ملي ساحل عاج باشد، در خصوص تيم تحت هدايتش گفت: "اينكه بايد با جوانان مستعد آفريقايي كار كنم بهراسيم بسيار جذاب و دل انگيز است.
    مطمئنم ساحل عاج داراي پتانسيل‌هاي زيادي است كه با هدايت و آموزش صحيم يكي از غول‌هاي فوتبال خواهد شد."

خوشحالي "اندرسون" از پيشنهاد چلسي و بارسا

اندرسون، هافبك برزيلي و 18 ساله پورتو از علاقه مندي باشگاه هاي چلسي و بارسلونا نسبت به خود، ابراز خوشحالي نمود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ چلسي و بارسلونا پس از مشاهده عملكرد اندرسون در ديدار برابر زسكا مسكو در هفته گذشته، آمادگي خود براي جذب اين هافبك جوان را اعلام داشتند.
    اندرسون نيز در مصاحبه‌اي با يك شبكه ورزشي اظهار داشت: "در حقيقت در اين لحظه تنها مي‌خواهم براي موفقيت پورتو در ليگ باشگاهي و ليگ قهرمانان تلاش كنم، اما طبيعي است كه در مورد آينده خود نيز فكر كنم.
    در مورد پيشنهاد چلسي و بارسلونا مستقيماً با خود من صحبت شده است و صراحتاً بايد بگويم كه نمي‌توانم بازي براي بهترين باشگاه‌هاي اروپا را ناديده بگيرم و به عقيده من بارسا و چلسي هر دو جزو بزرگ ترين و قدرتمندترين باشگاه‌هاي جهان هستند، البته پورتو نيز باشگاه بزرگي است، اما مسلماً هر بازيكني دوست دارد بازي در چلسي يا بارسلونا را تجربه كند و من نيز استثنا نيستم. بايد بگويم که خوشحالم مورد توجه اين دو باشگاه قرار گرفته‌ام."

ويه‌را:
    آرسنال هميشه براي من استثنايي است

پاتريك ويه‌را، هافبك تيم فوتبال اينترميلان علاقه مندي خود را براي بازگشت به آرسنال اعلام کرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ويه‌را كه پيش از اين سال‌هاي زيادي در جمع تفنگداران آرسنال حضور داشته است، در تابستان يوونتوس را به مقصد اينتر ترك كرد و اكنون در صدد بازگشت به آرسنال است.
    وي در مصاحبه‌اي با روزنامه اكيپ فرانسه در پاسخ به اين سوال كه چه نقشه‌اي براي آينده خود دارد، گفت: "من يك مزدور نيستم كه براي پول كار كنم و مي‌خواهم فوتبال خود را در جايي كه به آنجا تعلق خاطر دارم به پايان برسانم.
    طي 9 سالي كه در آرسنال بودم خاطرات خيلي خوبي داشته و از حضور خود بسيار راضي بودم، به طوري كه در آنجا رابطه دوستانه‌اي ميان بازيكنان و سرمربي وجود داشت و اكنون دوست دارم بار ديگر در آرسنال بازي كنم و بايد بگويم كه اين باشگاه هميشه براي من يك باشگاه منحصر به فرد بوده است."

بكام: بروكلين ادامه دهنده راه من خواهد بود

ديويد بكام، ستاره انگليسي رئال مادريد معتقد است كه بروكلين، فرزند بزرگ تر وي روزي جاي پدر را در سانتياگو برنابئو خواهد گرفت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بكام در خصوص وضعيت كنوني فرزندش اين چنين گفت: "بروكلين در حال حاضر در مدرسه فوتبالي در مادريد مشغول بوده و پيشرفت خوبي هم داشته است. او به خوبي از پس توپ و ميدان برمي‌آيد. بايد بدانيد که هر سه فرزند من ديوانه فوتبال هستند!
    بكام در خصوص گل يكشنبه شب برابر رئال سوسيه داد نيز گفت: "هميشه فرصت براي گلزني من فراهم نمي‌شود. از اينكه موفق به زدن گل دوم شدم، در پوست خود نمي‌گنجيدم. مي‌خواهم با رئال مادريد قهرماني را تجربه كنم. كاپلو به سختي تلاش مي‌كند و به زودي پاسخ زحماتش را نيز خواهد گرفت."

بهترين برزيلي‌هاي ليگ انگليس معرفي شدند

سايت خبري سامبافوت برزيل در يك نظرسنجي ادعا كرد فابيو اورليو بازيكن برزيلي ليورپول بهترين بازيكن برزيلي فصل حاضر ليگ فوتبال انگليس خواهد بود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در نظرسنجي انجام شده فابيو اورليو با اختصاص چهل و چهار درصد آراء به خود مكان اول، گيلبرتو سيلوا بازيكن آرسنال با كسب بيست و هشت درصد از مجموع آراء جايگاه دوم و روشمباك بازيكن برزيلي ميدلزبرو به همراه باپتيستا ديگر برزيلي آرسنال به به دست آوردن يازده درصد از كل آراء گرفته شده جايگاه سوم را به خود اختصاص دادند و به عنوان بهترين برزيلي‌هاي ليگ برتر انگليس در فصل جديد معرفي شدند.
    لازم به ذكر است؛ دنيلسون بازيكن جوان برزيلي آرسنال نيز با اختصاص بقيه آراء به خود در مكان آخر قرار گرفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

لمن بازداشت مي شود

پليس انگلستان با ينس لمن دروازه بان آرسنال كه در جريان ديدار تيمش مقابل منچستريونايتد حركتي ناشايست انجام داده، برخورد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ لمن دروازه بان ملي پوش ژرمن تيم آرسنال در بازي تيمش با منچستر يونايتد، بطري نوشيدني اش را با لگد به سوي جايگاه تماشاگران تيم حريف پرتاب كرده كه به سر پسربچه اي برخورد کرد.
    پدر پسربچه نيز به پليس خبر مي دهد. به همين دليل احتمال دارد لمن با محروميت از بازي هاي آينده آرسنال مواجه شود. همچنين با وي احتمالاً بنابر قوانين حقوق مدني انگليس برخورد خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

برنامه هفته سوم رقابت هاي سري A ايتاليا[b]

هفته سوم رقابت هاي سري A ايتاليا امشب برگزار خواهد شد و طبق برنامه تيم ها به مصاف حريفان خود خواهند رفت.
    برنامه هفته سوم رقابت هاي سري A ايتاليا به شرح زير است:
    ميلان – آسکولي
    رم – اينتر
    آتالانتا – امپولي
    کالياري – ليوورنو
    کيه وو – لاتزيو
    فيورنتينا – پارما
    مسينا – رجينا
    پالرمو – کاتانا
    سمپدوريا – اودينزه
    تورينو – سيه نا
    کليه بازي ها راس ساعت 22 به وقت تهران آغاز خواهد شد.

تورس با اتلتيكو مادريد تمديد كرد

فرناندو تورس بازيكن باشگاه اتلتيكو مادريد اسپانيا قراردادش را با اين تيم تا سال 2009 ميلادي تمديد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در كنفرانس مطبوعاتي كه با حضور كروس انريكو رئيس باشگاه اتلتيكو مادريد برگزار شد، وي اعلام كرد از چند هفته پيش در خصوص تمديد قرارداد تورس با اين بازيكن به توافق رسيده بوده است.
    رئيس باشگاه اتلتيكو درباره تورس اظهار داشت: "فرناندو از كوچكي در اتلتيكو بازي كرده است و تا پايان نيز در اين باشگاه خواهد ماند. البته قرارداد اين بازيكن به تاريخ ثبت خواهد شد."
    وي همچنين خطاب به تورس گفت: "اينجا خانه توست و براي هميشه در اينجا باقي خواهي ماند. به اميد پيروزي‌هاي بيشتر تو در آينده هستيم."

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

واكنش به برخي اظهارات

مصطفوي: مردم خيانتگران به منافع ملي فوتبال را هرگز نمي‌بخشند

خبرگزاري فارس: دبيركل فدراسيون فوتبال گفت: آويزان شدن به طناب پوسيده غير، برخي را در پيشگاه ملت بيش از پيش شرمنده خواهد كرد و يقين بدانيد اين مردم هيچگاه خيانتگران به آرمان‌هاي والاي خويش را نخواهند بخشيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري سازمان، دبير كل فدراسيون با اشاره به اينكه فدراسيون جهاني، مديريت جديد را به رسميت شناخته و مكاتبات انجام شده در اين خصوص اين را ثابت مي‌كند، گفت: همانطور كه پيش از اين نيز گفته ام، فيفا به دنبال تحقق دمكراسي در اين رشته است و ما نيز جز اين در فوتبال عمل نخواهيم كرد.
    داريوش مصطفوي افزود: پنداري اين روزها گروهي كه عملكردشان بر همگان روشن است، كمر به بحران آفريني و توطئه چيني براي فوتبال ايران بسته اند و نمي خواهند، واقعيات موجود را قبول كنند.
    وي گفت: دغدغه فيفا كه در نامه اي نيز در تاريخ 26 تير ماه 85 به اينجانب منعكس شده، اين است كه مسايل سياسي بر مسايل فوتبال ايران سايه نيندازد. من نيز به عنوان قائم مقام دبيركل فدراسيون بر طبق آنچه در نامه فيفا خطاب به اينجانب آمده به فيفا پاسخ داده ام كه كنار رفتن دادكان بر اساس خواست خود وي صورت گرفته و او قبل از جام جهاني به دفعات اعلام كرده بود كه در پايان اين رقابت ها نمي خواهد به كارش ادامه داده و حتي در تاريخ 5 تيرماه 85 در جمع همكاران فدراسيون و رسانه ها، از مسئوليت رياست فدراسيون خداحافظي كرده است.
    مصطفوي گفت: در عين حال به فيفا اعلام كرده ايم كه انتخابات فدراسيون براساس راي اعضاي مجمع در اوايل آذرماه برگزار خواهد شد. البته ابتدا بنا داشتيم اين انتخابات را در روز 26 آبان ماه برگزار كنيم كه متاسفانه به علت همين حاشيه سازي‌ها و توطئه ها، چند روزي به عقب افتاد.
    وي افزود: بي شك اگر سياست در كار فدراسيون دخالت مي كرد، سازمان تربيت بدني به عنوان متولي ورزش، فردي را از بالا براي اين فدراسيون منصوب مي كرد؛ در حاليكه نظر مهندس علي آبادي بر تحقق دمكراسي در ورزش است و وي بارها تاكيد كرده كه بر اساس راي اعضاي مجمع فدراسيون، از هر كسي كه انتخاب شود حمايت خواهد كرد.
    دبيركل فدراسيون فوتبال اضافه كرد: فوتبال ايران نه مال من است و نه مربوط به هيچكس ديگر، فوتبال متعلق به همه ملت ايران است و چون پاي حقوق مردم در ميان است، نمي توان از كنار آن به سادگي گذشت و اجازه داد كه در آن فرصت سوزي شود.
    وي گفت: امروز كساني كه كمر به ضربه زدن و توطئه چيني براي فوتبال ايران بسته اند بهتر است به خود آمده و همسو با منافع ملي فوتبال و ورزش حركت كنند. بي شك آويزان شدن به طناب پوسيده غير، نه تنها دردي را دوا نمي كند، بلكه آنان را در پيشگاه ملت بيش از پيش شرمنده تر خواهد كرد و يقين بدانيد كه اين مردم هيچگاه خيانتگران به آرمانهاي والاي خويش را نخواهند بخشيد.
    مصطفوي تاكيد كرد: بايد به اين نكته اشاره كنم كه ملت ايران حتي پاي محروميت هم خواهد رفت، اما به هيچ وجه قبول نمي كند كه آدمهايي روي كار بيايند كه پيش از اين باعث تحقير فوتبال ايران شده اند. گفتني است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

در گفتگوي اختصاصي با ايپنا؛
    احمدرضا عابدزاده: نمي‌توانم خودم را تحميل کنم

فوتبال ما نتيجه‌‌گراست تا آينده نگر

در اواسط دهه 60 فوتبال ملي مرحوم پرويز دهداري به دروازه بان جواني اعتماد کرد و حراست از دروازه ايران را در جام ملت‌هاي آسيا به وي سپرد. همگان به اين باور بودند که ناپختگي و کم تجربگي اين دروازه‌بان کار دست ايران مي‌دهد و تيم ملي را از رسيدن به سکو محروم مي‌کند، ولي درخشش دور از تصور وي باعث شد عنوان سومي اين رقابت‌ها به ايران برسد و از همان موقع تا رقابت‌هاي جام جهاني 1998 فرانسه به مدت يك دهه دروازه تيم ملي را بيمه کرد.
    به طوري که مدافعان آن موقع تيم ملي همچون نادر محمدخاني و جواد زرينچه مي‌گفتند با حضور وي در زمين، تيم ايران با 22 بازيکن به مصاف حريفان خود مي‌رود و اين دروازه‌بان براي خودش يک تيم است. علاقه‌مندان به فوتبال هيچ‌گاه ايستادگي وي را با دنده‌هاي شکسته شده در مقابل ژاپن، بيرون کشيدن توپي که از خط دروازه هم رد شده بود و حتي دوربين‌هاي تلوزيوني هم اين عمل وي را در ديدار با قطر نتوانسته بودند به تصوير بکشند، خودباوري در ديدار مقابل استراليا در حالي که تيم ايران دو گل از حريف خود عقب افتاده بود و در آخر جام جهاني فوتبال در سال 1998 که آخرين حضور اين چهره محبوب و دوست داشتني تيم ملي بود را فراموش نخواهد کرد. پس از آن با بي‌مهري‌هايي که نسبت به وي روا داشته بودند روانه بيمارستان کسري شد و با مرگ مغزي دست و پنجه نرم کرد، ولي دعاي خير مردم باعث شد خداوند به احمدرضا عابدزاده دوباره جان تازه‌اي ببخشد و عرصه فوتبال ملي و باشگاهي بار ديگر شاهد حضور وي باشد. پس از حضوري کوتاه در باشگاه النصر امارات و استقلال اهواز به عنوان مربي دروازه‌بان‌ها اين بار فدراسيون فوتبال عابدزاده را به عنوان دستيار رنه‌سيموئز در تيم ملي اميد برگزيد تا وي بتواند تجربيات گرانبهايش را در اختيار دروازه‌بان‌هاي آتيه‌دار و پشتوانه تيم ملي بزرگسالان قرار دهد. به اين بهانه گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) با احمدرضا عابدزاده مربي حال حاضر تيم ملي اميد کشورمان مصاحبه‌اي ترتيب داد که اهم آن را در زير مي‌خوانيد:
    پرسپوليس و سپاهان دو تيمي که سال‌هاي سال براي آنها زحمت کشيده‌اي به فينال جام حذفي راه پيدا کرده‌اند و همان طور که مي‌داني نتيجه ديداررفت يک بر يک مساوي به پايان رسيده است. با توجه به شناختي که از هر دو تيم داري شانس کداميک براي قهرماني در جام حذفي از ديگري بيشتر است؟
    سپاهان در ديداررفت توانست يک امتياز با ارزش در مقابل پرسپوليس به دست آورد و اميدوارانه‌تر به ديدار برگشت نگاه کند، ولي اين رابايد قبول کنيم پرسپوليس در هيچ استاديومي غريبه نيست و حمايت طرفداران پرشور خود را به همراه دارد. درمجموع هرتيمي که بهتر بتواند از موقعيت‌ها استفاده کند و اسير ضد حملات حريف نشود مي‌تواند سربلند از اين ديداربيرون آيد.
    آيا براي تماشاي اين ديدار به اصفهان سفر مي‌کني؟
    بله، دوست دارم يک بار ديگر خاطرات حضورم در تام و سپاهان اصفهان برايم زنده شود و به همين خاطر اين ديدار را از نزديک تماشا خواهم کرد.
    با نظر فدراسيون فوتبال و رنه‌سيموئز به عنوان مربي دروازه‌بانهاي تيم ملي اميد برگزيده شدي، چه برنامه‌اي براي بالاتر رفتن سطح تمرينات و انگيزه اين بازيکنان مد نظرت قرارداده‌اي؟
    تنها دريک جلسه مشترک يک سري صحبت‌هاي ابتدايي را انجام دادم و تا شروع تمرينات که از روزشنبه هفته آينده خواهد بود، اگر بتوانند توقعات و انتظاراتم را برآورده کنند با کمال ميل تجربياتم را در اختيار دروازه‌بانهاي تيم ملي اميد قرار خواهم داد.
    يعني مي‌خواهي بگويي براي پذيرفتن اين سمت در تيم ملي اميد ترديد داري؟
    ترديد که نه، ولي بايد امکانات و تجهيزات لازم و مدنظر را فراهم ببينم تا با خاطر آسوده‌تري درتمرينات حضور پيدا کنم.
    همکاري با رنه‌سيموئز برزيلي که در تيم‌هاي مختلف تجربه مربيگري دارد براي تو تازگي ندارد؟
    بسيار مشتاق هستم تا از تجربيات وي درجهت بالا بردن سطح دانش فوتبالم استفاده کنم و در مواقع لزوم به سيموئز مشاوره فني هم بدهم.
    در بازي تيم ملي نوجوانان ايران و ژاپن داود نوشه صوفياني درخشش دور از تصوري داشت و همگان عقيده دارند که اگر دچار حاشيه نشود مي‌تواند عابدزاده‌اي ديگر درفوتبال ما باشد؟
    با انجام چند بازي نمي‌شود در مورد آينده يک دروازه‌بان آن هم در اين سن اظهار نظر منطقي داشت، ولي اگربتواند پله‌هاي ترقي را يک به يک بگذراند، قطعا آينده درخشاني در پيش رويش خواهد داشت و تا سال‌هاي سال دروازه تيم ملي رابيمه خواهد کرد.
    در فوتبال ما رسم بر اين بوده که هر وقت دروازه‌باني در سنين نوجواناني و جواناني خود را نشان داده است سريع به تيم بزرگسالان راه يابد و در همان جا هم بازي‌هاي بي‌نقصي را به نمايش بگذارد. آيا اين رويه کار درستي به نظر مي‌رسد؟
    براي بازي کردن خير، ولي مي‌تواند چند سال در تيم بزرگسالان کسب تجربه کند و در برخي بازي‌هاي دوستانه براي چند دقيقه به ميدان برود. آن وقت است که استعدادهايش هرز نمي‌رود و به ورطه فراموشي سپرده نمي‌شود.
    کار پيوستن پسرت امير به چلسي به كجا كشيده شد؟آيا توانست درتست فني و پزشکي آنجا نمره قبولي به دست آورد؟
    بله، مسؤولان تيم‌هاي پايه‌اي چلسي فيلم بازي‌هاي پسرم را ديده‌اند و پس ازقبولي در تست پزشکي و فني موافقت ضمني خود را اعلام کرده‌اند، به همين زودي او را به انگليس خواهم فرستاد تا با حضورش درميدان ياد پدرش را زنده نگه دارد.
    دروازه‌بانهاي حال حاضر ليگ ششم حرفه‌اي تا چه حدي موفق ظاهر شده اند و توانسته‌اند انتظارات مردم را برآورده کنند؟
    در همين دو هفته اخير ابراهيم ميرزاپور، مهدي رحمتي، عباس محمدي توانستند عملکرد مطلوبي را از خود به نمايش بگذارند و عرصه را براي برخي اردونشينان تيم ملي تنگ کنند.
    پرسپوليس با رفتن آري‌هان و آمدن دنيزلي تيمي متزلزل نشان داده است و ديگر آن صلابت گذشته اش را ندارد؟ آيا با اين نظر ما موافق هستي؟
    به هر صورت آري‌هان و دنيزلي تفکرات خود را دنبال مي‌کنند و مسلم است که با اين رفت و آمدها پرسپوليس از آن حالت قبلي بايد خارج شود. اگر به مربي خارجي فرصت بدهيم نتيجه هم خواهيم گرفت، ولي در کشور ما متاسفانه به نتيجه بيشتر از آينده‌نگري توجه مي‌شود که باشگاه پرسپوليس هم از اين قاعده مستثني نيست و مادامي که دنيزلي در چند بازي نتواند انتظارات هواداران را برآورده کند عذرش را مي‌خواهند.
    پيش از آمدن دنيزلي در يک جلسه تمريني، نفس دروازه‌بانهاي پرسپوليس را با تمرينات فشرده ات‌ گرفتي. ولي از فرداي آن روز ديگر در ورزشگاه کارگران حاضر نشدي؟
    بنابه درخواست استيلي که با رفتن آري‌هان و دستيارانش تنها مانده بود، به سرتمرين رفتم و پس از پايان جلسه استيلي رو به من کرد و گفت اگر مسؤولان باشگاه صلاح بدانند مي‌تواني به کادرفني تيم اضافه شوي ولي از فرداي آن روز تا به حال کسي با من تماسي نگرفته است.
    آيا انصاري فرد با پيوستن تو به عنوان مربي دروازه‌باني به پرسپوليس موافق بود؟
    ايشان پس از بازي خداحافظي مقابل بايرن مونيخ هيچ تماسي با من نداشته است تا بدانم به همکاري‌ام با باشگاه پرسپوليس مايل هست يا نيست. در مجموع آمادگي هرخدمتي به باشگاه محبوبم را دارم ولي نمي‌توانم براي رسيدن به اين هدفم خود را تحميل کنم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

عزيززاده: اميدوارم سپاهان قهرمان شود

خبرگزاري فارس: مدافع تيم سپاهان گفت: در فوتبال ميزباني معنا ندارد و هر دو تيم از شانس يكساني براي قهرماني برخوردارند و هر كه بهتر بازي كرد، قهرمان مي‌شود و اميدواريم آن تيم ما باشيم.

حميد عزيززاده در گفت و گو با خبرنگار فارس در اصفهان افزود: پرسپوليس نسبت به سال گذشته خيلي بهتر شده و هر چقدر زمان مي‌گذرد، وضعيت بهتري پيدا مي كند. بازيكنان جديد تيم نيز هماهنگ‌تر مي‌شوند و بازي سختي را در پيش رو داريم.
    وي اضافه كرد: نقطه قوت پرسپوليس خط حمله آن است و سعي داريم از اين مهم برآئيم.
    بازيكن جديد تيم سپاهان گفت: تيم شرايطش بهتر شده و تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته است. با تمريني كه داريم، به آمادگي صد در صد خواهيم رسيد.
    وي با اشاره به اينكه تماشاگر جزيي از فوتبال است، گفت: تيم در حد و اندازه خود تماشاگر دارد و مطمئنم جمعه روز فراموش نشدني خواهد بود.
    عزيززاده در پايان ابراز اميدواري كرد: اميدوارم در بدو ورودم به سپاهان قهرماني حذفي را تجربه كنيم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مقدماتي المپيك چين

العراقيه: حضور ايران در گروه وحشت

خبرگزاري فارس: تلويزيون العراقيه گروه D مقدماتي المپيك چين را "وحشتناك‌ترين" گروه بازي‌هاي مقدماتي خطاب كرد كه ايران نيز در آن حضور دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در خرمشهر، اين تلويزيون در تفسيري درباره گروه بندي مسابقات مقدماتي المپيك پكن در قاره آسيا، اظهار داشت: گروه D وحشتناك ترين گروه ممكن براي هر تيمي است. حضور سه تيم ايران، عربستان و استراليا رقابت فشرده و سختي را بين آنها باعث خواهد شد.
    مفسر ورزشي العراقيه با اشاره به تيم‌هاي حاضر در گروه E كه عراق نيز در آن حضور دارد، گفت: عراق شانس اول صعود از اين گروه است؛ اما نبايد تركمنستان و كره شمالي را دست كم گرفت.
    وي افزود: با درخشش تيم عراق در المپيك 2004 آتن، اميدواريم اين روند با صعود تيم به المپيك 2008 پكن نيز تكرار شود.
    مفسر ورزشي العراقيه اضافه كرد: تيم هاي پايه عراق همواره حضور درخشاني در تورنمنت‌ها داشته اند. اين مزيت به تيم المپيك اين امكان را مي‌دهد كه اميد اول صعود به مرحله بعدي بازي‌ها باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •