تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 752 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535575625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام عزیزان...منم ۱ هدست خوب و عالی میخوام واسه شبها که موزیک گوش میدم...
    ۱ هدست توپ میخوام... و اینکه فقط سبک ترنس گوش میدم که حتما میدونید بیس قوی میخواد و صدای پر جزئیات و واضح...

بودجم هم ۵۰تومنه...حالا یه ذره بالاتر هم شد عیبی نداره...!

گوشیم هم Galaxy s I9000 هست و با این گوشی موزیک گوش میدم...

ممنون میشم راهنماییم کنید و مدلا رو بهم معرفی کنید...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
    سلام به شما

با این بودجه گزینه مناسب کاربرد شما البته بدون میکروفون:
    EP830

و تنها مسئله ای که با خواسته های شما اختلاف داره، جزییات هست چون:
    1. سبک ترنس جزییات صدا به اون شکلی که شما عنوان کردید نداره
    2. کریتیو برند متخصص و ارزان قیمت این برای سبکهای الکترونیک هست
    3. این هدفون مید خوبی نداره و اگه شما از تراکهای با Vocal استفاده میکنید شاید چندان کیفیت صدای خوشایندی نداشته باشه ولی در سایر موارد بهترین انتخاب هست

متاسفانه مدل بهتر از این بیش دو برابر اختلاف قیمت داره

شما هم موفق باشید.

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من میخوام یک Headphone بخرم تا 200و Over-ear هم میخوام . فقط برای موریک الان خودم Aurvana Live دارم 3 سال پیش خریده بودم ازش راضی بودم یه چیزی میخوام که هم طراحی خوبی داشته باشه هم خوب باشه .
    خودم چنتا مدل در نظر دارم coloud و skullcandy skullcrusher ه
    .AKG سری Q ش تو ایران هست ؟
    من از iPod Touch استفاده میکنم یعنی حجم صدا و بیس زیاد میخوام.
    --
    in-ear خوب هم چیزی در حده ibeats باشه بد نیست ولی اینقدر برند زیاده ادم گیج میشه .
    سلام به شما

از سری Q مدل Q460 , Q350 موجوده

AKG برند با بیس قوی نیست اما بیس ضعیفی هم نداره

به نظرم با توجه به کاربردتون مدل توگوشی بگیرید آیپاد بهتر از پس درایو کردنش برمیاد تا فول سایز ولی اگه اسرار دارید به نظرم Audio Technica می تونه گزینه مناسب شما رو داشته باشه هر چند که مناسب آیپاد نیستند و باید یک آمپ هم داشته باشید تا بهترین قدرت و کیفیت صدا رو از هدفون دریافت کنید مثلآ مدل M50 رو نگاه بکنید

در آخر AKG Q460 هم گزینه خوبی هست ولی با خواسته شما از نظر استایل مغایرت داره متاسفانه

شما هم موفق باشید.

4. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو سال بود که EP 630 داشتم ولی گمش کردم ومیخوام یه هدفون تازه بخرم می خوام بدونم میتونم با اندکی افزایش بودجه مثلا تا 30 تومن یه هدفونin ear با اختلاف کیفیت محسوس نسبت به 630 بخرم؟
    همه سبکی هم گوش میدم بیس قوی هم میخوام داشته باشه پلیرم cowon u5 هست
    با سپاس
    سلام به شما

اگه با همون جنس صدا منظورتون هست یه نگاهی به EP830 بکنید هر چند که از بودجه شما کمی بیشتره ولی ارزش این اختلاف هزینه رو داره و در غیر اینصورت یه نگاهی به panasonic hje300 بکنید هر چند که به شخصه تست نکردم اما کسایی که داشتن از کیفیت و نسبت کیفیت به قیمت این هدفون کاملآ راضی بودند

شما هم موفق باشید.

6. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ost was at 04:53 PM ----------

سلام به شما

قبل از شروع بد نیست یه نگاهی به اینجا بکنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم موفق باشید.
    ممنون عزیز ولی خیلی طولانی بودها!!.من نیازم رو گفتم.یه چیزی بهم معرفی کنید.الان9تومن خرج کردم زود خراب شد

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

حدود30تومن بودجه.پاپ گوش میکنم گاهی هم بی کلام کلاسیک

8. این کاربر از mamalikhan65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی برای جوابتون
    مشکل اینه که من اسپیکر 5.1 هم دارم به همین دلیل باید کارت صدام 5.1 ساپرت کنه. کارتی هم که 5.1 باشه و آمپ قوی داشته باشه برای من خیلی گرونه...

اون دوستم هم عشق کلاسیک هست ولی اون طوری خفن !! که حرفه ای نیست و بودجش محدوده.
    با 500 -650 تومن بالاترین بازده رو میخواد. بیشتر با لپتاپش n55sf asus با یه هدفون معمولی گوش میکنه.

الان یه چند تا نمودار از beats و dt 880 دیدم ... بیتسه خیلی داغون به نظر میرسید.

بازم ممنون
    خواهش می کنم
    می تونید از کارتهای اکسترنال استفاده کنید و بدون تداخل با کارت شما جواب هم می ده و قیمت خیلی بالایی هم نداره

اهان از اون نظر (:
    فقط دقیقآ متوجه نشدم که با لپ تاپشون می خان گوش کنند یا اینکه این بودجه شامل آمپ یا کارت صدای اکسترنال و مناسب هم می شه؟

از روی نموادر یا به طور صحیح تر گراف نمی شه دقیقآ گفت کدوم هدفون بهتره و کدوم بدتر چون صدا هیچ ارتباط مستقیم به یک گراف از یک هدفون نداره یا به طور ساده تر اگه برای تعیین نوع صدای هدفون خاصی حدود 10 نوع گراف دو بعدی مورد تحلیل قرار بگیره شاید بشه یه توضح کلی درباره کیفیت صدای اون هدفون داد ولی برای اینکه دقیقآ گفت که صدای هدفون چه مشخصه ای داره به بیش از 20 گراف که حداقل 4 تای اون 3 بعدی باشه نیازه که تجزیه و تحلیل این گرافها کار بسیار سخت و حرفه ای هست و هر کسی نمی تونه جزییات یک گراف رو تحلیل دقیق کنه مثلآ ممکنه هر دو گراف کاملآ از نظر ما متفاوت باشند ولی از نظر یک کارشانس حرفه ای صدا و در عمل هر دو هدفون نتایج بسیار مشابه صوتی داشته باشند یا بر عکس

شما هم موفق باشید.

10. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ep830 با توجه به قیمتش خیلی خوبه من داشتمش،پانچ خوبی داره
    اگه منظورتون با Pitch باشه به نظرم چندان خوب نیست چون زمانی که Load می شه بقیه صداها دچار همپوشانی می شن و بیشتر از عدم کنترل درایور این ایراد ناشی می شه و جالبه که بیس قوی و بوومی مستلزم داشتن یک درایور با کنترل بد هست و این عدم کنترل درایور هست که برای شنونده آماتور بسیار لذت بخشه نه کنترل و دقت و Pitch درایور

متاسفانه معنی دقیق و درست فارسی Pitch رو نمیدونم (به صورت یک کلمه و خلاصه نه جمله تعریفی) و این رو بزارید به حساب کم سوادی

شما هم موفق باشید.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به به صبر کنین الان من جواب میدم.
    با سلام و تشکر از اقا رضا که این فرصت رو بمن دادن.
    1.کیف صدای خوبی داشته باشه یعنی با توجه به قدرت شنوایی و تفکیک پذیری اون شخص, بتونه رضایت اون رو جلب کنه که کاملا سلیقه ای هست.
    2.معمولا تو این روزگار کیفیت ساخت رو زیاد بالا نمیبرن تا کالا بصورت مصرفی باشه و مثل مرسدس بنز های قدیم که الان 30 ساله کار میکنن نباشه تا شرکت تولید کننده ورشکست نشه.
    3. قیمت مناسب هم اصلا نباید مهم باشه بقول انگلیسیها که میگن ما اونقدر ثروتمند نیستیم که جنس ارزون بخریم.
    4.در مورد امپ هم یادم میاد یه جایی مقاله ای رو خوندم که گفته بود (امپ همیشه لازم هست حتی برای هدفونی که نیاز به امپ نداره .باید امتحان کنین )
    5.خوب وقتی وارد مبحس میکرو الکترونیک و قطعات ریز و حساس که به مرور زمان تا این اندازه فشرده و ریز ساخته میشن خوب فعلا نباید انتظار داشته باشیم ضد ضربه و ضد گلوله باشن.البته هدفون هامون زیاد هم حساس نیستن .ولی چون خیلی بهشون علاقه داریم یه خورده وسواس نشون میدیم.مثلا این قسمت توریه نرم بیرونی hd800 واقعا منو کلافه میکنه .لکه انگشتا بلافاصله روش جا میندازه اصلانم پاک نمیشه.شما چطوری پاک میکنین.
    6.راستش ما از تک تک هدفونهامون برای همه نو موسیقی و کاربردی استفاده میکنیم خیلی هم حال میده.ولی مشکل شما audiophile ها اینطوری دیگه.حساسیت بیش از اندازه که مثل وسواس شدید میمونه.
    این فرصت برای هم هست شما زیاد پپسی باز نکن (:

خاج از شوخی:
    1. باید کاملتر بشه آخه به یه تعریف دقیقتر نیاز داریم
    2. منطقی هست اما همیشه اینطور نیست مثلآ گاهی اوقات برند عمدآ نمی خاد کیفیت بهتری تولید کنه تا . . .
    3. پس تمام سکه هامون رو بریزیم توی قلک تا که پر شد بعد بریم یه باره بهترین رو بخریم و خلاص (:
    4. مثلآ می تونیم بریم برای MDR-E10 هم یک آمپ بخریم؟
    5. درسته ولی اینجا تگزاس دهه های گذشته نیست ولی حساسیت هدفونها فکر میکنم غیر از ضربه چیزای دیگه ای هم باشه
    6. فکر خوبیه ولی اینطوری پس چه فرقی بین هدفونها هست منظورم از نظر صوتی هست؟

در آخر:
    برای برداشتن یک فول سایز باید از بدنه درایور اون رو با انگشت سشت و وسط بگیرید و به سمت بیرون باز کنید وحالا بزارید روی استندش و نیازی نیز 5 انگشتی دست بزنید توی هدفون اون هم HD800 حالا خوبه این مدل فول اوپن نیست مگر نه درایور رو تا حالا . . . کرده بودید (:

و اینکه همونطور که گفتم و میگم من نوعی Audiophile نیستم صرفآ جهت علاقه و بیشتر از سر کنجکاوی از هدفون استفاده می کنم همین Audiophile ها سن تجربه شون بیشتر از کل سن من هست (:

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------

سلام

متاسفانه از خرید shure535 پشیمون شدم(چون پیدا نکردم)

حالا چند وقتی که به دنبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم ، بیشتر راک ، پاپ ، نیو ایج گوش میدم
    پلیرم هم COWON I7
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به شما

اگه westone رو هم همینجا می خاید جستجو کنید این هم به سرنوشت قبلی دچار می شه چون از این برند هیچ هدفونی موجود نیست البته شاید Shure پیدا بشه ولی این یکی احتمالش بسیار بسیار کمه

و اینکه این هدفون ارزش خرید نداره به جای اون از این برند Westone4 بگیرید

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

من سه ماهه میخوام یه هدفون گرون قیمت 50 60 تومنی! بخرم.
    چندبار اینجا پرسیدم هرکی یه چیز می گفت یکی AKG یکی PANASONIC یکی V-jays
    به هدفون با کاربرد عمومی معرفی کنین که رو گوش راحت باشه و سریع هم خراب نشه.
    در حد همون 50 60 تومن.و گنده هم باشه و کل گوش رو بگیره.akg k512 مثلا.
    خوب پس چرا خرج نمی کنین این بودجه هنگفت رو (:

واقعیت اینه که هدفون میلیونی هم که داریم این خصوصیاتی که شما مد نظرتون هست رو نداره حالا از کجا پیدا کنیم 50 تا 60 تومنی خدا می دونه؟

خارح از شوخی:

همون 512 هدفون خیلی خوبی هست ولی می تونید قبل از خرید امتحان کنید شاید اون چیزی که می خواستید نبود

در آخر:
    ترسیدم یه مدل دیگه ای بگم بعد سه ماه دیگه بیاید و بگید:
    چندبار اینجا پرسیدم هرکی یه چیز می گفت یکی AKG یکی PANASONIC یکی V-jays و یکی هم سه ماه پیش گفت . . .
    شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------

ممنون عزیز ولی خیلی طولانی بودها!!.من نیازم رو گفتم.یه چیزی بهم معرفی کنید.الان9تومن خرج کردم زود خراب شد

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

حدود30تومن بودجه.پاپ گوش میکنم گاهی هم بی کلام کلاسیک
    خراب شدن یک هدفون به خیلی چیزا بستگی داره ولی فکر می کنم با توجه به بودجه:
    1. MDR-ED12 بیس خوب مید خوب و های خوب
    2. MDR-E10 این هم مثل بالایی + بیس کمی ضعیف تر و راحتی استفاده بیشتر
    3. Panasonic HJE300 این یکی رو تست نکردم اما یه نگاه بکنید مدل بدی نیست

شما هم موفق باشید.

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به شما

با این بودجه گزینه مناسب کاربرد شما البته بدون میکروفون:
    EP830

و تنها مسئله ای که با خواسته های شما اختلاف داره، جزییات هست چون:
    1. سبک ترنس جزییات صدا به اون شکلی که شما عنوان کردید نداره
    2. کریتیو برند متخصص و ارزان قیمت این برای سبکهای الکترونیک هست
    3. این هدفون مید خوبی نداره و اگه شما از تراکهای با Vocal استفاده میکنید شاید چندان کیفیت صدای خوشایندی نداشته باشه ولی در سایر موارد بهترین انتخاب هست

متاسفانه مدل بهتر از این بیش دو برابر اختلاف قیمت داره

شما هم موفق باشید.
    مرسی از راهنماییت دوست خوبم...من وکال هم گوش میدم...یعنی ترنس بعضی ترکاش بی وکال نمیشه!

قیمت این مدل کریتیو الان چنده؟ و اینکه مدلای دیگه از برندهای دیگه هم عیبی نداره معرفی کنید...قیمت بره بالا اشکالی نداره...

آدم میخواد خرج کنه...یه چیز خوب بگیره یدفعه...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

احتمالآ EX600 که قیمتش 230 تومنه رو باید با اون فرمول 200 تومن زیر قیمت خرید ، 30 تومن می دادند و به خاطر همین دیدن ارزش نداره یه هدفون 30 تومنی بفروشن، سفارش نداند و یه پارت کامل EX1000 موجود کردند تا همه شوکه بشن مگه بده هدفون مفت موجود کردند چرا شما منتظرید حالا اگه گرون بود که 10 تا خریده بودید ولی این که نصف قیمته چرا بهانه میگیری
    اصلآ نمایندگی سونی دوست داره به هر قیمتی بفروشه چه اشکالی داره مال خودشه مگه اینجا حساب و کتاب داره مثلآ کسی چیزی بهشون نگفت چرا گرون می فروشید حالا یه بار هم خودشون دارن ارزون می فروشند ما شاکی . . .

ولی بین خودمون باشه با این قیمت 600 تومن یه حساب و کتاب ساده:
    وقتی هدفونی که 800 تومن قیمت برابر دلاریش هست با سود خودشون قیمت زدن 600 تومن چقدر سود روی این 600 تومنی گیرشون اومده؟
    حالا اگه این هدفون رو به این قیمت نمی داند مثلآ می گفتند %30 به اضافه دلاریش ، می شد بیش از یک میلیون
    پس اینا چه سودهایی می کنند ما بی خبریم یادمون نره که همچنان سایر نمایندگی ها دست کمی از این سودهای کذایی ندارند یا اینکه این یه مورد ، مورد داره یا برداشت ما از این ماجرا مورد داره؟!

ای کاش این ماجرا برای بقیه برندها و مدلها و همیشه تکرار بشه و اگه دستم خیره برم چهارتا هدفون گرون بخرم . . .

شما هم موفق باشید.
    با سلام خدمت دوستان
    کجاشو دیدین آقا رضا . نمایندگی اهواز ایران رهجو ex1000 رو میده 590 احتمالا تا 580 هم بیاد پایین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    1.نظرتون درباره mm30 و sennheiser cx281 چیه ؟
    2.ایرفونی رو که معرفی کردین از چه سایتی میشه خرید چون من اهوازم و فکر نکنم که این مدل اینجا باشه
    خواهش میکنم.
    متاسفانه من اصلا تجربه کار با هدفون های سن رو ندارم و در این مورد دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند.فقط این رو میدونم که S4 جزء معدود هدفون هایی است که داخل ایران به قیمت بسیار خوبی داره عرضه میشه و اینکه فعلا اصل هست. شاید اولی دلیل خوبی نباشه اما دومی هست.
    فروشگاه اینترنتی سراغ ندارم اما میتونید بگید یکی از دوستانتون براتون بگیره و بفرسته. و یا با فروشگاه تماس بگیرید و ازشون بخواهید این کار رو بکنند.
    اگه تو اهواز جایی محصولات آواسان رو داشته باشه این مدل رو هم داره. ( آواسان نمایندگی محصولاتی مثل AKG رو هم داره )

18. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •