سلام
در بین هدست های بلوتوث که قیمتشون زیر 200 هزار تومنه، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Minix NT-1 یا PHILIPS SHB9000؟
سپاس
سلام
در بین هدست های بلوتوث که قیمتشون زیر 200 هزار تومنه، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Minix NT-1 یا PHILIPS SHB9000؟
سپاس
دوستان این مدلارو بر اساس کیفیت و حجم مناسب صدا برای سبک متال میشه مرتب کنید میخوام یکیشونو بگیرم
زیر 200 هزار تومن
philips she9000
philips sho9550
audio technica ck303
akg k321
skull candi full metall
sennheiser cx 300 ii
sony xba 10
دوستان بنده razer electra رو سفارش دادم بیارن برام، میخواستم بپرسم احتیاجی به آمپلی فایر و اینا که نداره نه؟
اصلا چه موقعی به آمپلی فایر احتیاج هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
دوست عزیز من فکر می کنم تو این محدوده بهترین انتخاب انرژی سیستم +BT5 باشه! منم دقیقا می خواستم تو این محدوده ی قیمتی یه هدست بلوتوث بخرم؛نزدیک 2 ماه تحقیق کردم و به نظرم گزینه ای بهتر از این مدل نیست! از بلوتوث نسخه ی 4 پشتیبانی می کنه؛میشه به صورت سیمی و با استفاده از جک 3.5 میلی متری هم به دستگاه های مختلف وصلش کرد،کیفیت ساختش بالاست و از NFC هم پشتیبانی می کنه! من سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده تا در مورد کیفیت صداش نظر بدم ولی تو چند سایت مختلف خارجی و یوتیوب نقدها و بررسی هاش رو خوندم و دیدم که تو همشون از این هدست تعریف کرده بودن و کیفیت صداش رو بسیار خوب دونسته بودن؛از کیفیت بدنش هم خیلی تعریف کرده بودن؛به هر حال هر وقت هدست رسید دستم در موردش نظر قطعیم رو می دم،در مورد minix خیلی اطلاعاتی ندارم اما تو این رنج قیمتی شما فقط می تونید مدل shb4000 فیلیپس رو تهیه کنید که با توجه به تحقیقاتی که کردم ظاهرا کیفیت صدای جالبی نداره؛مدل shb9000 بالای 400 تومن قیمت داره!
راستی سایت واچار این هدست رو داره
همشون رو آشنا نیستم. ولی تفاوت این ها با هم زمین تا آسمونه.
بعضی مدل ها بیس زیادی دارن (مثل cx300 و ck303) بعضی ها تریبل تیز (مثل فیلیپس و میشه گفت akg) . متعادل ترین صدا برای xba10 و k321 هست. من بودم xba10 رو بر میداشتم. ولی انتخاب به طور شدید به سبک صدای مورد نظرتون بستگی داره. خیلی ها با متال، سبک صدای V رو برمیدارن، ولی من به شخصه صدای متعادل رو انتخاب می کنم.
نه نداره
وقتی که پلیرتون توان مورد نیاز برای درایو کردن هدفون رو نداشته باشه: 1- هدفون توان زیادی بخواد. 2- پلیر خیلی ضعیف باشه
راه ساده تشخیص اینکه هدفون آمپ نمی خواد اینه که شرکت ها، محصولاتی که برای عموم مردم میزنن، طوری طراحی می کنن که با پلیرهای عمومی خوب کار بکنه. برای همین هر موقع مدلی دیدین که هدف گیریش بازار عامه هست، مطمئن باشید آمپ نمی خواد. براین اساس تمامی محصولات لاجیتک و ریزر سول و بیتس و جی بی ال و ... آمپ نمی خوان.
راه غیر سادش، دونستن امپدانس هدفون، حساسیت هدفون، نمودار تغییرات امپدانس و فاز بر حسب فرکانس هدفون، خروجی پلیر در چند امپدانس مختلف و بعدش محاسبه بلندی صدای هدفون خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئناً کمک می کنه.
Last edited by rave-87; 01-10-2014 at 09:27.
سلام
من دنبال این هدفونها( فکر کنم بهش میگن earphone) هستم که خیلی ریزه و توی گوش میزارن طوری که با نگاه اول معلوم نمیشه ... از نوع بیسیم میخام ...
اصلا همچین چیزی هست و فروشش مجازه ؟
من k321 رو تست کردم صداش به دلم نشست بدرد متال نمیخوره
سنهایزره عالی بود ولی قیمتش 200 هست
فیلیپس 9000 هم که انقدر تریبلش زیاد بود که کوشو اذیت میکرد
فقط صدای دو مدل که مد نظرم هست رو نشنیدم
xba 10
ex110ap
کسی صدای این دو تا سونی رو شنیده
دوستان برای من یه سوالی پیش اومده.تو رنج 500 600 ایا هدفون های فول سایز از ایرفون ها خیلی بهترن یا کمی بهتر؟ اگر کسی واقعا صدای خوب بخواد فول سایزو پیشنهاد میکنید؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان کسی آشنایی با سبک صدای a-jays three داره؟؟؟چه قدر با t-jays one تفاوت داره؟؟؟
گفته بودن تو تاپیک بررسی های هدفون که t-jays one بیس پانچی داره...ولی من از بیس عمیق تر و u شکل خوشم میاد...
ممنون میشم نظراتتون رو بگید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)