بچه ها الان وضعیت حدود یک هفته ای هستش که پایدار شده و دیگه روزای تعطیل افت سرعتو نمیبینیم...
بچه ها الان وضعیت حدود یک هفته ای هستش که پایدار شده و دیگه روزای تعطیل افت سرعتو نمیبینیم...
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چه عجب
یه روز خوب یه بد![]()
شما کلا با ما متفاوتی نکنه یکی از کارمنداشی![]()
کلا" من بهترین اینترنت adsl این تاپیک و دارم![]()
روزبه خوش اومدی
![]()
اصلا اینطور نیست و من 5 ماهه دارم از های وب استفاده می کنم و حجم مصرفی رو هم با Du Meter چک می کنم هیچ گونه کاهش شدید حجم و این موردها وجود نداره. کسانی هم که این مشکل رو دارن اشتباه از خودشون هست و حجم رو خودشون دارن مصرف می کنن و خبر ندارن کجا مصرف کردن!
شایدم شما دروغ می گی!
من هم با کلی نرم افزار اندازه گرفتم و دیدم کم می کنه البته من تایم رایگان ندارم منظورم در تایم عادی بود. اتفاقا خبرداریم کجا مصرف می کنیم و خودمون داری مصرف می کنیم اما اینم خبر داریم که چقدرشو خودمون مصرف کردیم !!!
ببین دوست من همونطور که خودتون تجربه دارین مقوله حجم دزدی و مصرف منصفانه و قیمت حجم . اینا در isp های ایران طبیعی هستش اما شما دنبال منصف ترین هستین من هم با توجه به تجربه خودم و تجربه کاربرای قدیمی تر گفتم خودتون هم که پست ها رو خوندین و متوجه شدین. گول چندنفر و نخورین که با تعصب از یک isp طرفداری می کنن چون این گونه افراد همیشه در فضای مجازی برای تبلیغ هستن.
تخریب نیست واقعیت. دلیل نمیشه برای اکثریت بیش از حد کم کنه و برای حداقل درست باشه بگیم به به و چه چه !
خب با سرعت 900 کیلوبایت در ثانیه توی 5 روز این حجم رو تموم میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)