تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 1805 اولاول ... 2542547551552152252352452552652752852953557562510251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    این طرحی که یکساله اگر بگیری مودم می دن , هر ماه چقدره ؟ اسم طرحش چیه ؟ باید حضوری برم مخابرات ثبت نام کنم ؟ روی چند مگ می بندن ؟
    میشه راهنمایی کنید و کامل پاسخ بدید .

خیلی ممنون.
    با زنگ به 2020 تمام جواباتو میگیری.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز
    چرا حرفی میزنید که اینجا هزار بار زده شده وقتی میبنید بیان این جملات در اینجا هیچ تاثیری در اوضاع اینترنت نداره.
    بنده حرف حق را زدم و گفتم من از مخابرات..... نگفتم شما !!!
    و بیان کردم

خوب بحث را به س ی ا ....ت نکشیم.
    بله فعلا که اوضاع در اکثرا شرکت ها همین طوره . و تقصیرم گردن ماست.
    وقتی می تونن بخورن چرا نخورن. اینا که مثل منو شما ظاهرا فکر نمی کنن نمیگن خدایی اون بالاست.مثل اینکه فکر میکنن اونا استثنا قائل میشن!
    دوست عزیز شما هم اگر شاکی هستین به جای اینکه بیاید اینجا فقط مشکلتون را بیان کنید و مخابرات را اینجا محاکمه کنید با چند نفر که مشکل دارن قرار بزارید برید مخابرات.
    بنده با شما میام و حضوری اعتراض میکنیم اینقدر میریم که کم کم به خودشون بیان.
    اینجا فرومه و جایگاه اصلیش همین بیان مشکلات هست نه محلی برای ساماندهی تجمعات اعتراضی دوست عزیز.
    من فقط به هیج وجه نمیتونم با این حرف شما کنار بیام که میگی
    اگه ما اعتراضی نکنیم حق دارن حقمون رو بخورن !

3. 2 کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام زنگ زدم 2020

طرف خانم هول شده بود بهش گفتم شبانه سرعتم 10 کیلوبایته من که 2 مگابیت دارم این چه وضعشه خیلی طلبکارانه باهاش حرف زدم میگه فقط شبانه افت سرعت داری
    میگم خانم محترم افت سرعت چیه اصلا سرعت ندارم با 10 کیلوبایت چی میتونم دانلود کنم
    بعد بهم میگه برو تو سایت speedtest.ir اونجا بهم بگو سرعتت چقدره
    بهش گفتم
    بهم میگه از فیلتر شکن استفاده میکنی
    میگم نه
    میگه گوگل رو باز کن ..باز کردم بعد 6 ثانیه باز شد
    بعد بهم میگه برو تو تنظیمات فایر فاکس قسمت network setting اونجا ببین تیکش رو کدومه؟؟
    من میگم خانم جان من از فیلتر ششکن استفاده نمیکنم تیکش هم رو no proxy هست
    میگم بابا 3 شبه سرعتم 10 کیلو بایت از سرور خارجی اصلا دانلود نمیکنه شبا جی میل باز نمیکنه عوضش خبر انلاین و سایتهای که پسوند .ir دارن مثل جت باز میکنه این چه وضعشه شبا میزارم واسه دانلود صبح بلند میشم میبینم دیس شدم
    بعد میپرسه شبانه افت سرعت دارین عادیه
    میگم یعنی چی عادیه؟ اگه 2 مگابیت رو تقسیم بر 8 کنین میشه 250تا
    میگه اره
    میگم پس این 250 تا کجاست چرا باید با سرعت 10 کیلوبایت شبانه دانلود کنم روزانم بشه 110تا
    میگم پس یه حالت بیشتر نمیمونه اونم اینه که دارین کم فروشی میکنین و بیشتر از 8 تقسیم میکنید
    میگم الان ریزکارکردهامو نشون نمیده تاریخ امروز رو (بقیه هم همینطورین؟؟؟ ریز کارکرداتونو نگاه کنید )
    میگم تا تاریخ 26/6/92 نشون میده یکم قال کردم گفتم پول رو خوب مخابرات بلده از ملت بگیره اما اندازه سر سوزن جوابگو نیستین
    اخرش گفت پورت منو ریست میکنه 10 مین مودم خاموش باشه بهتر میشه
    (زنگ بزنید حقمنو رو دارن میخورن) کسانی که طلایی هستن به این شماره زنگ بزنن8413535
    تعرفه شما به کیلوبیت هست یا کیلوبایت؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

والا ما دیشب خونه خانومم بودم سرعت شبانه برخلاف یکی دو ماه اخیر که از سرورهای خارجی اندک بود و به زور 500 مگ تا صبح میگرفت خیلی بهتر بود و حدود 1 گیگ دانلود داشتم یعنی دوبرابر شده بود
    حالا بقیه دوستان که مدام استفاده می کنند باز بهتر میتونند نظر بدن چون من خودم صبانت دارم

داره خودمونی میشه !INFERNAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینجا فرومه و جایگاه اصلیش همین بیان مشکلات هست نه محلی برای ساماندهی تجمعات اعتراضی دوست عزیز.
    من فقط به هیج وجه نمیتونم با این حرف شما کنار بیام که میگی
    اگه ما اعتراضی نکنیم حق دارن حقمون رو بخورن !
    عجب هرچی من میگم شما باز حرف خودتون را میزنید.
    خوب اقا به من چه ربطی داره مثل اینکه من رفتم به مخابرات گفتم این مشکلات را درست کن یا خودم هم یکی از کارمنداشون هستم اومدم شما را راضی کنم و اوضاع را بررسی کنم.
    بنده هم مثل شما یک کاربر هستم اگر حقی خورده شده باشه مطمئن باش از من بیشتر از شما خورده شده....
    همونطور که قبلا هم گفتم اوضاع درست نمیشه تا وقتی که از اینجا داریم مشکلات را بیان میکنیم. شما فکر میکنید با بیان این مشکلات در اینجا اوضاع درست میشه؟؟؟اگر راه حلی دارید بگید خوشحال میشیم؟
    یا اینکه بریم مخابرات اعتراض کنیم..
    پس چرا سر من و خودت را درد میاری برادر من. خودت میدونی اوضاع درست بشو نیست که هیچ بدتر هم میشه .به خاطر همون بحثی که در پست قبل مطرح کردم.
    موفق باشید...

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    الان وضع کل اینترنت کشور خرابه شما تاپیک ها را بخون درک میکنی.
    منطقه ما به تازگی توسط شرکت های خصوصی پشتیبانی میشه و می تونم از مخابرات برم های وب یا شاتل و.. اما مناسب ترین جا برای کسی مثل من که دانلود بالایی داره همین مخابراته.
    قیمت های مخابرات در مقابل شرکت هایی دیگه خیلی مناسب تره.
    بنده تا یک ماه پیش شبانه 4 تا 5 گیگ دانلود میکردم جدیدا 2 گیگ به زور میگیرم اما بازم وقتی میبینم کاربران شرکت های دیگه وضعی مثل ما و یا بدتر دارن باید خدام هم شکر کنم.
    اینم قبول دارم هرچی میکشیم از زیر سر خودمون هست . اما چیکار میشه کرد با این اوضاع.
    موفق باشید...

سلام دوست عزیز

برای تفکرات شما ارزش قائلم

اما اوضاع مخابرات همچین جالب نیست

من خودم در شهرهای مختلف بودم و انواع این شرکت ها سرویس داشتم و تقریبا راضی کننده بوده برام

حتی از مخابرات کرج و تهران هم سرویس داشتم , اما بسیار راضی بودم , حداقل آرامش داشتم و هر روز نمیومدن یه حرکت مسخره رو اجرا کنن

تا اردیبهشت ماه هم از سرویس مخابرات مشهد راضی بودم , اما از اواخر خرداد ماه و به ویژه ماه رمضان به بعد هر روز یه مسخره بازی در میارن

من از هیچ شرکتی ندیدم که بیاد انواع ترفندها رو اجرا کنه واسه اینکه کاربران نتونن در ساعات رایگان دانلود خوبی داشته باشند

برای من جای تعجب داره که مخابرات خراسان رضوی میاد و این کارارو انجام میده

شما توی حرفهاتون میگید به جای اینکه بریم و اعتراض کنیم و فلان اینا , اخه عزیز من من و امثال من بریم اونجا چی بگیم ها ؟

بگیم چرا یهو سرعت بالای 200 میاد زیر 10 . بگیم چرا ازمون دزدی میکتید ؟ به نظر شما با کمال احترام حرفهای ما رو می پذیرند و میگن چشم

نه عزیز من , اینو میگن :

طی روزهای گذشته شما دانلود پیش از حد داشته اید در ساعات رایگان , و یک قول الکی میدن و میگن رسیدگی میکنیم

این که میبینی ما میایم اینجا و از مشکلاتمون و میگم این یه بحث دیگست , این تاپیک مخصوص همینه که بیایم و اطلاع رسانی کنیم و هم دیگه رو با خبر کنیم

در کل حرف من اینه :

آدم بی انصافی نیستم و بقیه دوستان هم در این تاپیک آدمهای بی انصافی نیستن , میدونیم بعضی وقتها هم بوده دانلودهای خوبی داشتیم تو ساعات رایگان

اما این کارای مخابرات اصلا قابل تحمل نیست , دارن پول ماهیانه رو میگیرن , در ماه مجبوری چند گیگ شارژ کنی واسه اینکه اگه حجم نداشته باشی زود دیسکانکت میشی و نمیتونی دانلود کنی

هر گیگ 4 هزار تومان به بالا , با این شرایط باز هم میخوان درآمد بیشتری داشته باشن , میخوان هر جوری شده جلوی دانلود رایگان و بگیرن و مجبورت کنن دانلودها رو در روز انجام بدی

ساعت های اتصال و اینا رو دستکاری میکنن تا مقداری از حجمت دانلود غیر رایگان حساب شه و از حجمت کم میکنن

و . و ......

8. 5 کاربر از Hugh Jackman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

دوستانی ک میگن 15 دقیقه زودتر از ساعت 1 دانلود رایگانه، مال من ک نبود!!! ساعت سیستمشون اشتباه نشون میدو "اما" درست حساب میکنه.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

هر چی فکر میکنم با عقل جور در نمیاد که چرا با این همه پول و این همه مدت زمان همش مخابرات بدتر از دیروز میشه !؟
    این همه پولی که از مردم ( من و دیگران ) دزدی کردن پس چی شد !؟ چرا همون رو نمیدند واسه یک پروزه درست حسابی واسه بهبود و خرید تجهیزات لازم برای کابل های فیبر نوری و ...
    به عینه دارم میبینم که توی این 3 سالی که از مخابرات سرویس دارم هر روز داره بدتر از روز قبلش میشه .

11. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

این IDM الان داره خودش رو میکشه ولی نهایت با 123 تا داره دانلود میکنه اونم با لینک مستقیم و داخلی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من هر چی زنگ میزنم یارو میاد میگه افت سرعت از ساعت 1 به بعد طبیعی هستش
    هر چی بهش حالی میکنم نمیفهمه اخه سرعت زیر 20 کجاش طبیعیه؟
    بعدش میگه این چند روز یه مشکل کوچیک تو مخابرات داشتیم
    میگم مشکله چیه خوشگله ؟ میگه برطرف میشه
    واقعا باید به این اپراتورهای ابله مخابرات چی گفت؟

14. 5 کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •