با زنگ به 2020 تمام جواباتو میگیری.
با زنگ به 2020 تمام جواباتو میگیری.
اینجا فرومه و جایگاه اصلیش همین بیان مشکلات هست نه محلی برای ساماندهی تجمعات اعتراضی دوست عزیز.
من فقط به هیج وجه نمیتونم با این حرف شما کنار بیام که میگی
اگه ما اعتراضی نکنیم حق دارن حقمون رو بخورن !
تعرفه شما به کیلوبیت هست یا کیلوبایت؟
والا ما دیشب خونه خانومم بودم سرعت شبانه برخلاف یکی دو ماه اخیر که از سرورهای خارجی اندک بود و به زور 500 مگ تا صبح میگرفت خیلی بهتر بود و حدود 1 گیگ دانلود داشتم یعنی دوبرابر شده بود
حالا بقیه دوستان که مدام استفاده می کنند باز بهتر میتونند نظر بدن چون من خودم صبانت دارم
عجب هرچی من میگم شما باز حرف خودتون را میزنید.
خوب اقا به من چه ربطی داره مثل اینکه من رفتم به مخابرات گفتم این مشکلات را درست کن یا خودم هم یکی از کارمنداشون هستم اومدم شما را راضی کنم و اوضاع را بررسی کنم.
بنده هم مثل شما یک کاربر هستم اگر حقی خورده شده باشه مطمئن باش از من بیشتر از شما خورده شده....
همونطور که قبلا هم گفتم اوضاع درست نمیشه تا وقتی که از اینجا داریم مشکلات را بیان میکنیم. شما فکر میکنید با بیان این مشکلات در اینجا اوضاع درست میشه؟؟؟اگر راه حلی دارید بگید خوشحال میشیم؟
یا اینکه بریم مخابرات اعتراض کنیم..
پس چرا سر من و خودت را درد میاری برادر من. خودت میدونی اوضاع درست بشو نیست که هیچ بدتر هم میشه .به خاطر همون بحثی که در پست قبل مطرح کردم.
موفق باشید...
سلام دوست عزیز
برای تفکرات شما ارزش قائلم
اما اوضاع مخابرات همچین جالب نیست
من خودم در شهرهای مختلف بودم و انواع این شرکت ها سرویس داشتم و تقریبا راضی کننده بوده برام
حتی از مخابرات کرج و تهران هم سرویس داشتم , اما بسیار راضی بودم , حداقل آرامش داشتم و هر روز نمیومدن یه حرکت مسخره رو اجرا کنن
تا اردیبهشت ماه هم از سرویس مخابرات مشهد راضی بودم , اما از اواخر خرداد ماه و به ویژه ماه رمضان به بعد هر روز یه مسخره بازی در میارن
من از هیچ شرکتی ندیدم که بیاد انواع ترفندها رو اجرا کنه واسه اینکه کاربران نتونن در ساعات رایگان دانلود خوبی داشته باشند
برای من جای تعجب داره که مخابرات خراسان رضوی میاد و این کارارو انجام میده
شما توی حرفهاتون میگید به جای اینکه بریم و اعتراض کنیم و فلان اینا , اخه عزیز من من و امثال من بریم اونجا چی بگیم ها ؟
بگیم چرا یهو سرعت بالای 200 میاد زیر 10 . بگیم چرا ازمون دزدی میکتید ؟ به نظر شما با کمال احترام حرفهای ما رو می پذیرند و میگن چشم
نه عزیز من , اینو میگن :
طی روزهای گذشته شما دانلود پیش از حد داشته اید در ساعات رایگان , و یک قول الکی میدن و میگن رسیدگی میکنیم
این که میبینی ما میایم اینجا و از مشکلاتمون و میگم این یه بحث دیگست , این تاپیک مخصوص همینه که بیایم و اطلاع رسانی کنیم و هم دیگه رو با خبر کنیم
در کل حرف من اینه :
آدم بی انصافی نیستم و بقیه دوستان هم در این تاپیک آدمهای بی انصافی نیستن , میدونیم بعضی وقتها هم بوده دانلودهای خوبی داشتیم تو ساعات رایگان
اما این کارای مخابرات اصلا قابل تحمل نیست , دارن پول ماهیانه رو میگیرن , در ماه مجبوری چند گیگ شارژ کنی واسه اینکه اگه حجم نداشته باشی زود دیسکانکت میشی و نمیتونی دانلود کنی
هر گیگ 4 هزار تومان به بالا , با این شرایط باز هم میخوان درآمد بیشتری داشته باشن , میخوان هر جوری شده جلوی دانلود رایگان و بگیرن و مجبورت کنن دانلودها رو در روز انجام بدی
ساعت های اتصال و اینا رو دستکاری میکنن تا مقداری از حجمت دانلود غیر رایگان حساب شه و از حجمت کم میکنن
و . و ......
دوستانی ک میگن 15 دقیقه زودتر از ساعت 1 دانلود رایگانه، مال من ک نبود!!! ساعت سیستمشون اشتباه نشون میدو "اما" درست حساب میکنه.
هر چی فکر میکنم با عقل جور در نمیاد که چرا با این همه پول و این همه مدت زمان همش مخابرات بدتر از دیروز میشه !؟
این همه پولی که از مردم ( من و دیگران ) دزدی کردن پس چی شد !؟ چرا همون رو نمیدند واسه یک پروزه درست حسابی واسه بهبود و خرید تجهیزات لازم برای کابل های فیبر نوری و ...
به عینه دارم میبینم که توی این 3 سالی که از مخابرات سرویس دارم هر روز داره بدتر از روز قبلش میشه .
این IDM الان داره خودش رو میکشه ولی نهایت با 123 تا داره دانلود میکنه اونم با لینک مستقیم و داخلی .
اقا من هر چی زنگ میزنم یارو میاد میگه افت سرعت از ساعت 1 به بعد طبیعی هستش
هر چی بهش حالی میکنم نمیفهمه اخه سرعت زیر 20 کجاش طبیعیه؟
بعدش میگه این چند روز یه مشکل کوچیک تو مخابرات داشتیم
میگم مشکله چیه خوشگله ؟ میگه برطرف میشه
واقعا باید به این اپراتورهای ابله مخابرات چی گفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)