تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 555 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اين قيمتهايي كه گرفتي براي سري g است يابراي سري معمولي ؟الان دربازار سري معمولي موجود هست؟
    باتشكر
    نه متاسفانه شاید از هر 100 تا مغازه یه دونه بدون g رو پیدا کنی که اونم واقعا دشواره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

نه متاسفانه شاید از هر 100 تا مغازه یه دونه بدون g رو پیدا کنی که اونم واقعا دشواره.
    دوست من
    تافردا بهت بر ميدم كه سري معمولي انرا چطور ميتوني تهيه كني اگر نخريد ي فعلا دست نگاه دار چون مدتها دنبال سري معمولي ان بودم ودارم بهش نزديك ميشوم

3. این کاربر از nesvapc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ایشالله که بهش برسی ولی بدبختی من اینه که تا یه 20 روز دیگه هم باید صبر کنم.وتا اون موقع یا نکسوس یا همین رو می خرم.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

فرق معمولی با g چیه؟؟؟
    از کجا میشه فهمید گوشیم کدومه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان..
    من اول می خواستم arc s بخرم ولی از یه طرف سنگینی امتحانات و از طرف دیگه کمی بودجه باعث شد arc s نخرم..بعد دیدم که قیمت گوشی داره پایین میاد به همین خاطر تصمیم گرفتم که s2 بخرم..چند تا سوال داشتم:
    1.آیا قیمت ها بازم پایین میاد؟(حدود 700 یا 650)
    2.اگه این گوشی رو بخرم به نظرتون از دیجی بخرم؟یا از آل دیجیتال؟یا از بازار تبریز؟
    3.باید موقع خریدن چه چیزایی رو کنترل کنم؟(مثل ساخت کشور،متعلقات جعبه،نوشته روی جعبه)لطف کنین به این قسمت کاملتر جواب بدین
    4.آیا مدل g دار و بدون g خیلی تو سی پی یو و چیپ گرافیک با هم تفاوت دارن؟مثلا چند فریم تو بازی؟
    5.قیمت رنگ سفید و مشکی چقدر با هم تفاوت دارن؟
    ببخشین زیاد پرسیدم به هر حال بعد مدت ها می خوام یه گوشی بخرم..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

ایشالله که بهش برسی ولی بدبختی من اینه که تا یه 20 روز دیگه هم باید صبر کنم.وتا اون موقع یا نکسوس یا همین رو می خرم.
    خبرخوب برای دوستان
    امروز عصر بالاخره بعد ازمدتها جویندگی سری معمولی سفید راکه دنبالش بودم پیدا کردم انهم ازنمایندگی .
    قیمت فروش از % 3 تخفیف میدهند به مناسبت عید میعث .یعنی درفاکتور با مالیات برارزش افزوده وعوارض شهرداری همان 848 میشد ولی 3% تخفیف یاد شده رادادند وقیمت 822 شد باگارانتی مایکروتل اصلی.
    ولی میگفت که پس فردا این تخفیف برداشته میشود حالا این قیمتش مهم نیست مهم این است که سری معمولی است که اصلا پیدا نمیشد.
    البته اگر درفروشگا ه های علائ الدین بگردید فکر میکنم حدود 800 هم پیدا کنید چون به من گفته بودند که بعضی ازمغازه های علاالدین باقیمت 800 سری معمولی رامیفروشند. این راهم اضافه کنم که نمایندگی های سامسونگ دربازارموبایل ودرنمایندگی برج ملت الان سری معمولی رادارند ودرحدود 4روز است که سری معمولی برای انها رسیده است جالب این است که روی کارت گارانتی تاریخ را25خرداد 91 زده بود یعنی واقعا همین چند روز اخیر برای انها رسیده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

فرق معمولی با g چیه؟؟؟
    دوست عزیز
    روی جعبه اش وقبل ازانکه انرا بازکنند وازاکبند خارج کنند نوشته است یعنی اگر سری چی نباشد نوشته است I9100 ولی اگر سری جی باشد نوشته است I9100G
    اگر میخواهی اطلاعات خوبی راجع به تفاوتهایش بخوانی ونحوه تشخیص وخیلی اطلاعات دیگر به صفحه اول همین تاپیک برو انجا یک شیر پاک خورده ای کی زحمت کشیده وهمه چیز راگفته است
    من بحث فنی نمیکنم ولی درحدود1.5 ماه که تحقیق کردم اغلب دوستان توصیه میکردند که سری جی رانگیریم وازهر 10 نفر 9نفر میگفتند نگیر وشما بامطالعه صفحات قبلی همین تاپیک خواهی فهمید که موضوع چیست

9. این کاربر از nesvapc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

فرق معمولی با g چیه؟؟؟
    تو انتهای پست دوم همین تاپیک نوشته

11. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

[QUOTE=nesvapc;7056333]سلام دوست ناديده ممنون ميشم اين چند سئوال را درمورد سري معمولي كه داريد جواب بدهيد1- ميخواستم ببينم اينكه ميگويندداغ ميكنه درزمان شارژ شدن داغ ميكنه يادرزمان مثلا استفاده ازاينترنت وخلاصه چه موقع داغ ميكنه؟2- براي هرباز شارژ كامل شدن چند ساعت به برق وصل ميكنيد3-ورژن اندوريد شما چند است كه ازان راضي هستيد وايا تابحال انرا اپديت كرده ايد ؟ اگر بله اينكار اسان است؟
    زمان شارژ داغ میشه کمی که مهم نیست البته تجربه کردم اگه با یو اس بی و وصل به کامپ شارژ بشه اصلا داغ نمیشه
    با اینترنت و دیدن حتی فیلم اچ دی و مکالمه و اس زدن داغ نمیشه فقط تو بازیهای با گرافیک بالا کمی داغ میشه

دقیق ندیدم ولی کمتر از 4 ساعت کامل شارژ میشه
    ورژن آندروید من 2.3.5 هستسش و آپدیت نکردم کار سختی نیست ولی کمی حرفه ای و فنی هستش منم بلد نیستم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

خبرخوب برای دوستان
    امروز عصر بالاخره بعد ازمدتها جویندگی سری معمولی سفید راکه دنبالش بودم پیدا کردم انهم ازنمایندگی .
    قیمت فروش از % 3 تخفیف میدهند به مناسبت عید میعث .یعنی درفاکتور با مالیات برارزش افزوده وعوارض شهرداری همان 848 میشد ولی 3% تخفیف یاد شده رادادند وقیمت 822 شد باگارانتی مایکروتل اصلی.
    ولی میگفت که پس فردا این تخفیف برداشته میشود حالا این قیمتش مهم نیست مهم این است که سری معمولی است که اصلا پیدا نمیشد.
    البته اگر درفروشگا ه های علائ الدین بگردید فکر میکنم حدود 800 هم پیدا کنید چون به من گفته بودند که بعضی ازمغازه های علاالدین باقیمت 800 سری معمولی رامیفروشند. این راهم اضافه کنم که نمایندگی های سامسونگ دربازارموبایل ودرنمایندگی برج ملت الان سری معمولی رادارند ودرحدود 4روز است که سری معمولی برای انها رسیده است جالب این است که روی کارت گارانتی تاریخ را25خرداد 91 زده بود یعنی واقعا همین چند روز اخیر برای انها رسیده است

خب من از این خبر داشتمتوی علائدین گفتم گیر نمیاد. 800 خیلی گران است!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •