نه عزیز هنوز نگرفته ام]
نه عزیز هنوز نگرفته ام]
سلام!
به جز اون ساندویچی ه جلوی Safe house دیگه کجاها میشه ساندیچی پیدا کرد؟ و کلا چه راههای دیگه برای افزایش جون موجوده؟ (به جز Save کردن!)
Last edited by moozmar; 27-12-2008 at 20:43.
یه سوالی!
به جز اون ساندویچ فروشیه جلوی safe house دیگه کجاها میشه ساندویچ فروشی پیدا کرد؟
کلا چه راههای دیگه ای برای افزایش جون حین بازی موجوده؟ (البته به جز save کردن!)
حدود 15 دقیقه پشت سرش وایسادم ولی از ماشین پیاده نشد.خودم رفتم تو انبار درش باز بود کسی توش نبود پی پپسی خوردم اومدم بیرون!.میگم نکنه من درست تعقیبش نمیکنم شایدم متوجه تعقیب کردن من شده نمیره تو انبار! ها مشکل از کجاست؟
راستی میگم کسی نقشه مکانهای مخفی تو بازی نداره؟یا بقیه جا هاش مثل اسلحه فروشی. فروشگاه لباس و...
والا من که تعقیبش کردم...وقتی رسید به انبار...پشت ماشینش یه علامت زرد مشخص شد و گفت برو پشتش پارک کن و بعدشم بقیه ماجرا که تو پست قبل گفتم!
اگه خیلی بهش نزدیک بشی یا خودش هشدار میده که دورتر شو یا اینکه میگه خیلی نزدیک شدی و متوجه شد و مرحله fail میشه!..حالا اینکه چرا برای شما اینجوری شده بدون اینکه هشدار هم بده، عجیبه!
یه بار دیگه از اول تست کن! و اندفه دورتر ازش حرکت کن!
تا حالا چند بار امتحان کردم چندین ساعت وقت منو گرفت.نمیشه با فاصله های مختلف امتحان کردم!!
شما هر جایی بری که بتونی چیزی بخوری جونت زیاد می شه.حتما نباید به ساندویچ فروشی کنار خیابون بری، می تونی به پیتزا فروشی ها، رستوران ها و جاهای دیگه بری.
شما احتمالا درصد کمی از بازی رو رفتی.چون هر قسمت از بازی رو که بری،آروم آروم محل مکان های مختلف تو نقشه مشخص می شه.این نقشه ی شهر بعد از تموم کردن داستان بازی هستش :راستی میگم کسی نقشه مکانهای مخفی تو بازی نداره؟یا بقیه جا هاش مثل اسلحه فروشی. فروشگاه لباس و...
موفق باشی
این کار رو انجام دادم دیگه کیبورد داشت میرفت هوا ولی سوار نشد و آخرش افتاد تو آب ولی فکر کنم یه مشکل هست الان با کرک رازور تست کنم ببینم جواب میده![]()
این بازی نکات ریز و جالبی رو رعایت کرده.من داشتم با ماشین با سرعت تو خیابون می رفتم که یهو یه تیکه خیابون به حالت سربالایی در اومد و یه لحظه ماشین کمی رفت رو هوا.همین که ماشین اومد پایین یهو از شیشه جلو پرت شدم بیرون.این صحنه علاوه بر خنده دار بودن برام خیلی جالب بود.
البته کنترل ماشین برای من خیلی سخته دایم باید دستم روی موس باشه تا دوربین رو تنظیم کنم.شما همینطور رانندگی می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)