تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 973 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535575625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

خوب حالا بازی رو گرفتی یا نه؟؟؟
    راستی باید 4 تا dvd باشه
    نه عزیز هنوز نگرفته ام]

داره خودمونی میشه moozmar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام!
    به جز اون ساندویچی ه جلوی Safe house دیگه کجاها میشه ساندیچی پیدا کرد؟ و کلا چه راههای دیگه برای افزایش جون موجوده؟ (به جز Save کردن!)
    Last edited by moozmar; 27-12-2008 at 20:43.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه سوالی!
    به جز اون ساندویچ فروشیه جلوی safe house دیگه کجاها میشه ساندویچ فروشی پیدا کرد؟
    کلا چه راههای دیگه ای برای افزایش جون حین بازی موجوده؟ (البته به جز save کردن!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حدود 15 دقیقه پشت سرش وایسادم ولی از ماشین پیاده نشد.خودم رفتم تو انبار درش باز بود کسی توش نبود پی پپسی خوردم اومدم بیرون!.میگم نکنه من درست تعقیبش نمیکنم شایدم متوجه تعقیب کردن من شده نمیره تو انبار! ها مشکل از کجاست؟

راستی میگم کسی نقشه مکانهای مخفی تو بازی نداره؟یا بقیه جا هاش مثل اسلحه فروشی. فروشگاه لباس و...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

حدود 15 دقیقه پشت سرش وایسادم ولی از ماشین پیاده نشد.خودم رفتم تو انبار درش باز بود کسی توش نبود پی پپسی خوردم اومدم بیرون!.میگم نکنه من درست تعقیبش نمیکنم شایدم متوجه تعقیب کردن من شده نمیره تو انبار! ها مشکل از کجاست؟
    والا من که تعقیبش کردم...وقتی رسید به انبار...پشت ماشینش یه علامت زرد مشخص شد و گفت برو پشتش پارک کن و بعدشم بقیه ماجرا که تو پست قبل گفتم!
    اگه خیلی بهش نزدیک بشی یا خودش هشدار میده که دورتر شو یا اینکه میگه خیلی نزدیک شدی و متوجه شد و مرحله fail میشه!..حالا اینکه چرا برای شما اینجوری شده بدون اینکه هشدار هم بده، عجیبه!
    یه بار دیگه از اول تست کن! و اندفه دورتر ازش حرکت کن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

والا من که تعقیبش کردم...وقتی رسید به انبار...پشت ماشینش یه علامت زرد مشخص شد و گفت برو پشتش پارک کن و بعدشم بقیه ماجرا که تو پست قبل گفتم!
    اگه خیلی بهش نزدیک بشی یا خودش هشدار میده که دورتر شو یا اینکه میگه خیلی نزدیک شدی و متوجه شد و مرحله fail میشه!..حالا اینکه چرا برای شما اینجوری شده بدون اینکه هشدار هم بده، عجیبه!
    یه بار دیگه از اول تست کن! و اندفه دورتر ازش حرکت کن!
    تا حالا چند بار امتحان کردم چندین ساعت وقت منو گرفت.نمیشه با فاصله های مختلف امتحان کردم!!

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوالی!
    به جز اون ساندویچ فروشیه جلوی safe house دیگه کجاها میشه ساندویچ فروشی پیدا کرد؟
    کلا چه راههای دیگه ای برای افزایش جون حین بازی موجوده؟ (البته به جز save کردن!)
    شما هر جایی بری که بتونی چیزی بخوری جونت زیاد می شه.حتما نباید به ساندویچ فروشی کنار خیابون بری، می تونی به پیتزا فروشی ها، رستوران ها و جاهای دیگه بری.

راستی میگم کسی نقشه مکانهای مخفی تو بازی نداره؟یا بقیه جا هاش مثل اسلحه فروشی. فروشگاه لباس و...
    شما احتمالا درصد کمی از بازی رو رفتی.چون هر قسمت از بازی رو که بری،آروم آروم محل مکان های مختلف تو نقشه مشخص می شه.این نقشه ی شهر بعد از تموم کردن داستان بازی هستش :

موفق باشی

8. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز شما باید دکمه ی space رو خیلی سریع و پشت سر هم بزنی.(من رو جو گرفته بود دو دستی می زدم ) اگه تند تند بزنی ،سوار هلیکوپتر می شه و بعد قایق پیره مرده رو منفجر می کنی که البته از قایق در میاد و بعد شما هم از هلیکوپتر پیاده می شی و می کشیش.
    موفق باشی
    این کار رو انجام دادم دیگه کیبورد داشت میرفت هوا ولی سوار نشد و آخرش افتاد تو آب ولی فکر کنم یه مشکل هست الان با کرک رازور تست کنم ببینم جواب میده

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

این نقشه فکر کنم به درد بخوره..

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

این بازی نکات ریز و جالبی رو رعایت کرده.من داشتم با ماشین با سرعت تو خیابون می رفتم که یهو یه تیکه خیابون به حالت سربالایی در اومد و یه لحظه ماشین کمی رفت رو هوا.همین که ماشین اومد پایین یهو از شیشه جلو پرت شدم بیرون.این صحنه علاوه بر خنده دار بودن برام خیلی جالب بود.
    البته کنترل ماشین برای من خیلی سخته دایم باید دستم روی موس باشه تا دوربین رو تنظیم کنم.شما همینطور رانندگی می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •