ایول گرفتم حله
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
راست میگه راست میگه تو این سایت خیلی عالیه دستت دردنکنه ایمان![]()
ایول گرفتم حله
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
راست میگه راست میگه تو این سایت خیلی عالیه دستت دردنکنه ایمان![]()
اگه حله که نتیجه رو به ما هم بگو هم اونو هم کارتو منتظریم![]()
باشه باشه ایول ولی دعا کند که شکست نخوریم چون تواین کارا زیاده
کوش شیطون کر ..........
ALI جان حالا که on هستی ایدی یاهوی خودت رو هم بده باهم بچتیم!![]()
شرمنده بلد نیستم چت کنم آیدی دارما ولی از چت کردن هیچی نمودونم
راستی من داشتم هرروز سه روز به دانشمند عسل میدادم یه روز یادم رفت بدم فرداش که رفتم بدم یه چیز دیگه بهم گفت که وقتی اولین بار بهش عسل دادم میگفت قضیه چیه آیا کسی از دوستان میدونه؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 06-02-2010 at 21:45.
سلام:
نودونه عسل جمع آوری کرده و هر روز سه عدد به Louis (دانشمند) بدهید تا در پایان تمام شدن عسلها او به شما یک گل سبز بدهد این گل را در مزرعه ی تان بکارید و هر روز به آن آب بدیهید و بعد از هفت روز آنها رشد کنند زنبورها زیاد میشوند و یک کندوی بزرگ درست میکنند در این صورت شما می توانید روزی 5 دفعه عسل از درخت بگیرید به قیمت 5000g عالی هستش نه!!!!!!1
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
چندتا نکته فهمیدم که وقتی وقت کردم بهتون میگم فعلا بای![]()
چه نکته هایی جون من بگو ما قلبمون ضعیفه زود onشو بگووووووووووووووووووووووو ووو![]()
همینجوری داشتم تو اینترنت گشت میزدم یاد اینجا شدم اومدم فقط هنوز درستش نکردم که بزارم دوست من بخواطر اینکه خیلی وقط میبره تایپش باید صبر کنی انشاالله تا غروب برات درستش می کنم اگه نیامدم خیلی ببخشید شاید کار برام پیش بیاد!!
فعلا بای!!!
راستی یکیش ساده بود گفتم براتون بنویسم!
سعی کن به دکتر بیمارستان پنج عدد علف آبی بدی و به شهردار پنج دفعه میمون نشون بدی(در پاییز و تابستان وجود دارد) و به الی (پرستار) پنج عدد گل قرمز و به ماری (کتاب فروش) پنج عدد سنگ معدن آبی بدی و سپس سه عدد ماهی متوسط بدهید تا توت فرنگی قدرتی بگیری
نکته»باید این کارها حتما در یک روز اینام بشه و کاملا پشت سر هم!!!
نکته2»من این توت فرنگی رو گرفتم و حتما عملی هستش!!!!
بخواطر دوست عزیزم ALI !!!
فعلا بای!!![]()
باشه دوست عزیز حالا درباره چی هست؟
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اه یعنی یه توت فرنگی اینجوری میشه گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ایول سپهر دستت درد نکنه برم بگیرم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)