تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 4105 اولاول ... 2542547551552152252352452552652752852953557562510251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

سلام
    معمولا برگ اماده به خدمت (برگ سبز)چند روز میشه تا برسه؟
    ممنون
    سلام شما 2 3 روز بعد از اینکه مدارکت توسط پلیس +10 ثبت شد (شاید همون موقع، میتونی ازشون بپرسی) میتونی المثنی شو ار پلیس +10 بگیری
    Last edited by spider_woman; 20-10-2011 at 15:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این همه از مصائب قبل و خود سربازی گفتید بزارید منم از بعدش بگم :

ما خدمت کردیم و اومدیم 6 ماه بعدش چون کارت نیومد رفتیم واسه پیگیری زد تو سیستم دید اصلا پرورنده من خالی خالی است و فقط یک عکس غیر نظامی همونی که توی دفترچه بود ظاهر شد و باقی پرونده خالی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی انگار خدمت نکرده بودیم!!! تاریخ ترخیص هم نبود!!!!!!!!!!!!! رفتم یگان اونا هم گفتن ما فرستادیم و مشکلی نداشته!!!! رفتم پلیس+10 اونا هم گفتن ما به هیچ چیز دسترسی نداریم فقط میتونید کارت سبز اولیه رو چاپ کنیم!!!

چند روز حیرون بودم تا یکبار دیگه زنگ زدم یگان یکی دیگه برداشت و قشنگ واسم توضیح داد که چی شده و مشکل خودشون هست و من باید چند هفته یکبار فقط پیگیری کنم......!!!!
    Last edited by 900913; 21-10-2011 at 17:57.

3. 6 کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smwin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی نمیدونه معافی موقت یعنی چی؟؟؟
    چه شرایطی داره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان یه مشکلی واسه یکی از رفقای من پیش اومده که نشون دهنده ی اینه که سرباز خیلی کم دارند . دوست من به خاطر مشکل دیسک کمر رفت دنبال معافیت و از اواسط تابستون اقدام کرد ... به دفعات بسیار زیاد واسه معانیه رفت و اومد تا در نهایت اصفهان تائید کرد و واسه تائید نهایی فرستادند شهرستان و اینجا هم با معافیت موافقت شد و گفتند معافی و برو دیگه کاری نداری ، 2 ماه دیگه کارتت میاد در خونه ...

بعد از گذشت حدود 1 هفته دوباره نامه اومده در خونه که نظر شورای پزشکی اصفهان برگشته و باید بری سربازی !
    الان بنده خدا دوباره افتاده دنبال کارهاش تا پرونده معافیتش افتاد توی جریان و دوباره بره شورا .

بنده خدا خودشم میگفت اینا هیچ کاری ازشون بعید نیست ، میگفت تا کارتم رو به چشم نبینم باورم نمیشه معافم میکنند که در نهایت هم اینجوری شد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

این همه از مصائب قبل و خود سربازی گفتید بزارید منم از بعدش بگم :

ما خدمت کردیم و اومدیم 6 ماه بعدش چون کارت نیومد رفتیم واسه پیگیری زد تو سیستم دید اصلا پرورنده من خالی خالی است و فقط یک عکس غیر نظامی همونی که توی دفترچه بود ظاهر شد و باقی پرونده خالی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی کشک ما انگار خدمت نکرده بودیم!!! تاریخ ترخیص هم نبود!!!!!!!!!!!!! رفتم یگان اونا هم گفتن ما فرستادیم و مشکلی نداشته!!!! رفتم پلیس+10 اونا هم گفتن ما به هیچ چیز دسترسی نداریم فقط میتونید کارت سبز اولیه رو چاپ کنیم!!!
    اون سرگرده همه چی دون نظام وظیفه گفت من نمیتونم کاری برای شما بکنم و باید برای مرکز!!!

میخواستم منفجر بشم هر چی به زبون میرسه بگم آخه مقصر کیه این وسط که کارش رو درست انجام نداده!!؟؟؟ من رفتم بدبختی کشیدم به اینجا خدمت کردم حالا هیچ به هیچی و شما همه که وظیفت حل کردن همین مشکلاته چرا این حرف رو میزنی! حداقل کاری که میتونست بکنه اینه که از همونجا زنگ بزنه مرکز پیگیری کنه نه اینکه منو حواله بده به ناکجا!!

چند روز حیرون بودم تا یکبار دیگه زنگ زدم یگان یکی دیگه برداشت و قشنگ واسم توضیح داد که چی شده و مشکل خودشون هست و من باید چند هفته یکبار فقط پیگیری کنم......!!!!

خدا به خیر کنه واقعا من در هر سه مرحله بدبختی کشیدم! چرا واقعا جوون یه مملکت باید از وقتی چشش رو باز میکنه با مشکل و بدبختی و استرس و عدم امید به آینده رو به رو بشه!!

رفتن به مدرسه دولتی و سر و کله زدن با معلمهای نادان ....... پول تو جیبی .......... نگران زنگ آخر بودن .......... دانشگا و استادهای عقده ایش ........ خدمت مقدس سربازی ........... ماشین و خونه و... ....................خواستگاری ..... مخارج سنگین ازدواج ....... زندگی ............ چشم و هم چشمی همسایه ها و نزدیگان و اقوام و غیره ................. نگرانی آینده بچه ها........... نگرانی از برزخ و یه لنگه پا ایستادن تا قیامت بشه و بعد تو صف موندن تا نوبت برسه ........ کولی دادن به هر کس و ناکسی در قیامت ............ و گرمای طاقت فرسای جهنم و................
    داداش خیلی بد شانسی، من درکت میکنم چون چندبار کارم به نظام وظیفه خورد ولی نه به بزرگی کار شما ، هربار که رفتم این جمله رو شنیدم "تو سیستم چیزی ثبت نشده"
    یه بار برای استعلام سابقه ی قبلی خدمتم که پس از چند روز رفت و آمد و رفتن الکی به محل آموزشی و رفتن به یگان حل شد.
    یه بار برای اینکه الکی برام 3 ماه اضافه خدمت به علت غیبت خورده بود که بازم پس از دوشنبه چهار شنبه گفتناشون بالاخره حل شد.
    خدائیش سیستمای نظام وظیفه چرا اینجوریه؟ نکنه شب که کامپیوترا رو خاموش میکنن، هادراشونم فرمت میکنن، اطلاعاتشونم حذف میکنن
    امیدوارم مشکلت اگه حل نشده ، حل بشه
    برای ایرانی بودن باید ایوب بود .......

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام همشهری(asemuna).خدا صبرت بده آقا! اینطوری که شما میگی ادم بیشتر از امریه میترسه تا یگان.راستی با توجه به اینکه شما آموزشی رو 01 بودی، ممنون میشم به این سوال من جواب بدی که چند روز برای اندازه کردن لباس و اینا مرخصی دادن همون اول؟ در کل پیشنهاد و توصیه ای داری برای من که دو سه روز دیگه باید 01 باشم؟ چیز خاصی بود که شما فکر کنی لازم نیست نبری بعد اونجا لازمت بشه؟

علیک سلام سعی کن یه جای خوب امریه بگیری .

دوما ما 1 ام رفتیم 01 تا 6 ام مرخصی دادند گروه بعدیمونم فکر کنم تا 5 ام بهشون دادند سعی نکن اون چند روز اونجا بمونی چون کسی رو ندارند سریع می زارنت سر پست نگهبانی و اونجا روزهای اولش یک کم سخت می گیرند نه خیلی ولی بعدش راحت تر میشه ، سعی کن با هیچ کس درگیر نشی .

سعی کن نه پست قبول کنی و نه کاری کنی که فامیلیتو یاد بگیرند . در کل از زندگی لذت ببر و از تهدیدای اوناام زیاد نترس من اولش می ترسیدم ولی روزهای اخر دیگه شاخ شده بودم .

البته هنگ دو یکم سخت گیرتره .

اونجا بوفه هم هست و تقریبا همه چی پیدا میشه حتی ساندویچ گرم !

8. این کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نه من دوران آموزشی را کامل گذروندم و از یگان خدمتیم گواهی پایان دوره رو گرفتم و کپی برابر اصلش کردم
    پس با این اوضاع دیگه منو میفرستن یگان.
    داداش دستت درد نکنه، ما رو امیدوار کردی، چون خداییش زور داره آموزشی رو بخای دوباره بگذرونی
    اگه اونجا هستی پس هوای ما رو داشته باش و ....
    پس آزمون نمیگیرن
    این یک روزی که اونجا هستیم آیا برای گرفتن پوشاک و جیره و اینجور چیزا.... (ساتر) هست؟ یا نه به ما لباسو پوتین و ... نمیدن؟

ما که لیسانس کامپیوتر داریم ، درجمون چیه الان؟ آیا نگهبانی و ... داریم ؟ با توجه به اینکه یگان توی شهر خودمونه آیا 24 ساعته تو یگان هستیم؟ حقوق چقدره؟
    با توجه به اینکه طبق فرمایشات شما منو آموزشی نگه نمیدارن، به نظرت موهامو با چه شماره ای بزنم؟
    برای کسری بسیج در حین سربازی هم میتونیم وارد عمل شیم؟
    سلام
    اونجا من شما رو نمیشناسم که عزیز و متاسفانه نمیتونم هم بگم که کی هستم.
    و شما احتمال اینکه اصلا اونجا بمونی باید ببینی وجود داره یا نه
    در مورد آموزشی مطمئن هستم خیر شما نیاز به گذروندن مجدد نداری اگه برگه پایان دوره آموزشی قبلی رو داری
    در مورد جیره ی ساتر و .... من فکر نمیکنم خدمت قبلی ها سهمیه داشته باشند ولی چون پوشش سپاه عوض شده فکر کنم برای گرفتن لباس فرم جدید شما باید توی یگان دوباره اقدام کنی چون برگه ساتر به خدمت قبلی ها تا جایی که میدونم نمیدند + پوتین که اصلا
    در مورد لیسانس نمیدونم روی چه حسابی درجه میدن به شما خدمت قبلی ها ولی به کفایتی ها لیسانس ستوان سوم میدن به شما از رزم دار دم تا ستوان سومی یکیش رو میدن
    در مورد نگهبانی و .... من توی پادگان خودمون رو فقط میدونم که پاسبخش هستیم نگهبانی نمیدیم و این پاسبخشی هم هر 10 شب یکبار هست اگه مسئول شب گردان البته نذارنت
    در مورد مو هم توصیه میکنم به اندازه لازم مرتب کنی نه زمان آموزشی مرتب فقط باشه چون اینجا گیر ندن وارد یگان شی خود به خود باید مرتب باشی
    برای کسری بسیج هم بله میتونید اون موقع هم اقدام کنید یا هرگونه کسری دیگه.
    در مورد حقوق هم بستگی به درجه داره ولی لیسانس ها حداقل 42 هستند تا 52 تومن و البته مجرد ها .
    در مورد فرمایشات من هم .... من کسی نیستم عزیز که فرمایش داشته باشم...عرض بود .
    در مورد 24و... هم شما باید به کاری که بهت میدن دقت کنی که این امر وابسته هست
    ممکن شیفتی باشی که 24 24 میشی طبق قانون پادگان ما وگرنه 12 24 یا 24 48 هم داریم
    و ممکنه کار اداری بهت بیافته
    توی پادگان آموزشی ممکنه فرمانده دسته باشی ....
    خلاصه بستگی داره
    به شخصه تردد من اداری محسوب میشه 7 تا 2 ظهر بجز روزهایی که به دستور مافوق مجبور به ماندن هستم

10. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Viren
    داداش دستت درد نکنه از پاسخی که دادی
    یک سوال دیگه دارم

برگ تعیین وضعیت تحصیلی(غیردانشگاهی)( یا تعهدنامه وضعیت تحصیلی) برای چی و چه کسانی هست؟
    کجا باید پر بشه

ممنون
    سلام، اگر شما فارغ التحصیل شدی از دانشگاه و مدرک یا گواهی موقت داری که نیازی به تکمیل این فرم نیست ولی اگر دانشجوی انصرافی یا احراجی هستی باید دانشگاه برات تکمیلش کنه. حساب بانکی سپه رو هم باید باز کنی که موقع افتتاح حساب هم فتوکپی شناسنامه و کارت ملی نیاز هست ولی نیازی نیست تا اومدن کارت بانکی صبر کنی فقط شماره حساب لازمه که همون روز بهت میدن. شما از رو دفترچه کار نکن برو پلیس+10 فتوکپی فرم هایی که نیاز به پر کردن دارن رو در اختیارت قرار میده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی نمیدونه معافی موقت یعنی چی؟؟؟
    چه شرایطی داره؟؟؟
    ماده 40- به مشمولاني كه به علت ابتلا به بيماري موقتا قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نباشند براي مدتي كه شوراي پزشكي تعيين مي نمايد و در هر حال متجاوز از يك سال نخواهد بود معافيت موقت پزشكي داده خواهد شد و در سال دوم در صورت ادامه بيماري به همان نحو اقدام و چنانچه در سال سوم نيز قادر به انجام خدمت نباشند به طور دائم از خدمت دوره ضرورت معاف خواهند شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

سلام
    اونجا من شما رو نمیشناسم که عزیز و متاسفانه نمیتونم هم بگم که کی هستم.
    و شما احتمال اینکه اصلا اونجا بمونی باید ببینی وجود داره یا نه
    در مورد آموزشی مطمئن هستم خیر شما نیاز به گذروندن مجدد نداری اگه برگه پایان دوره آموزشی قبلی رو داری
    در مورد جیره ی ساتر و .... من فکر نمیکنم خدمت قبلی ها سهمیه داشته باشند ولی چون پوشش سپاه عوض شده فکر کنم برای گرفتن لباس فرم جدید شما باید توی یگان دوباره اقدام کنی چون برگه ساتر به خدمت قبلی ها تا جایی که میدونم نمیدند + پوتین که اصلا
    در مورد لیسانس نمیدونم روی چه حسابی درجه میدن به شما خدمت قبلی ها ولی به کفایتی ها لیسانس ستوان سوم میدن به شما از رزم دار دم تا ستوان سومی یکیش رو میدن
    در مورد نگهبانی و .... من توی پادگان خودمون رو فقط میدونم که پاسبخش هستیم نگهبانی نمیدیم و این پاسبخشی هم هر 10 شب یکبار هست اگه مسئول شب گردان البته نذارنت
    در مورد مو هم توصیه میکنم به اندازه لازم مرتب کنی نه زمان آموزشی مرتب فقط باشه چون اینجا گیر ندن وارد یگان شی خود به خود باید مرتب باشی
    برای کسری بسیج هم بله میتونید اون موقع هم اقدام کنید یا هرگونه کسری دیگه.
    در مورد حقوق هم بستگی به درجه داره ولی لیسانس ها حداقل 42 هستند تا 52 تومن و البته مجرد ها .
    در مورد فرمایشات من هم .... من کسی نیستم عزیز که فرمایش داشته باشم...عرض بود .
    در مورد 24و... هم شما باید به کاری که بهت میدن دقت کنی که این امر وابسته هست
    ممکن شیفتی باشی که 24 24 میشی طبق قانون پادگان ما وگرنه 12 24 یا 24 48 هم داریم
    و ممکنه کار اداری بهت بیافته
    توی پادگان آموزشی ممکنه فرمانده دسته باشی ....
    خلاصه بستگی داره
    به شخصه تردد من اداری محسوب میشه 7 تا 2 ظهر بجز روزهایی که به دستور مافوق مجبور به ماندن هستم
    داداش دستت درد نکنه واسه جوابایی که میدی
    چند ماه خدمت هستی؟
    شما هم لیسانس بودین یا بیشتره مدرکتون؟درجتون چیه؟
    یعنی از هفت تا 2 ظهر تو پادگان هستی و بعدش میری خونه؟
    من چون پروندم تو سپاه بیرجنده، دیگه منو به همونجا اعزام میکنن آیا؟
    اگه لباس و پوتین ندن، چجوری باید به سپاه بیرجند بریم، با لباس و کفش شخصی؟
    Last edited by spider_woman; 20-10-2011 at 16:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •