تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 1746 اولاول ... 2542547551552152252352452552652752852953557562510251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشکر از همه برو بچه های محترم،پدرم در اومد!از 515 تا اینجا رو مث چی خوندم تا ببینم اخبار جدید درباره لول یا نت خراب شده یا راهنمایی مفید درباره بازی یا...چی اومده.
    نه واقعا من با خودم چی فک کردم!
    آفرین به این پشتکار! ببینم میتونین تا اول تابستون تعداد صفحات این تاپیکو به 1000 برسونین

2. 4 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این نرم افزارا از دو حالت خارج نیستن:
    یا ویروسه
    یا یوزر پس اکانتتو میخواد برا --.(بعدا که خوشحالو خندون میری باrp یا اسکینت حال کنی میبینی که ارور یوزرو پسو بت میده یعنی اکانت=پر)

4. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

League Of Legends این محل سکونتت تنگه یعنی چی ؟ یعنی جاش کوچیکه ؟ تنگه ؟
    ×××
    سلام

وبلاگت واقعا پر بار و خوبه ادامه بده
    تنگه به یک منطقه میگن اونجا یه محله

6. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

سلام

ببین داداش من بعد از کلی گشتن تو یو تیو-ب و اینور اونور بالاخره یه ترفند درست پیدا کردم شما خودتم میتونی سرچ کنی تو یو-تیوب ببینی
    من فقط اینو گذاشتم تا اونایی که مثل من دنبالش بودن استفاده کنن
    حالا شما دوست داری بساز دوس نداری نساز

موفق باشید
    داداش این که لینک ریفر بود ما را .... فرض کردی؟

نه آقا این چه فکریه من خودم ساختم 89410135 تا هم RP گرفتم فقط توجه کنید که با BOO شروع شه من اسمشو گذاشتم booanmiad -- تمیزی بود اتفاقا
    ویرایش شد
    Last edited by alone_son; 07-06-2013 at 23:33.

8. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

10. این کاربر از N E X T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هههههههه !
    کجای کارید ! من با همین روش 24324545 تا ار پی گرفتم اکانتم هم چلنجر شد و لولش 100 شد

12. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه کسی میشه لینک دانلود این cinematic رو بزاره دانلود کنم !

14. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

عجب این خارجی ها !
    با یارو 1 ساعت در مورد rp صحبت کردم اینا گفت من اول پسورد اکانتم رو میدم و تو بعد بده که مشکلی پیش نیاد منم قبول کردم اون اول داد من زود رفتم تست کردم دیدم لوگین نمیشه گفتم بهش لوگین نمیشه گفت باید تو کلاینت باشه بعد گفت پسوردتو بده منم یه پسورد الکی دادم اومدم تو کلاینت بازم لوگین نشد با اکانت خودم لوگین شدم گفتم پسوردت اشتباه هست گفت مال تو هم اشتباه گفتم من یه اکانت لول 3 دارم تو سرور وست اونو بدم ؟ گفت نمیشه من مال سرور وست رو ندارم باید همین سرور eune باشه گفتم باشه یه اکانت لول 1 دارم بدم ؟ گفت باید لول 5 باشه ؛ گفتم لول 11 دارم خوبه بدم ؟ گفت بده دادم بعد چند دقیقه اومد گفت نمیشه باید لول 20 به بالا باشه ، گفتم تو اگه میخوای به من rp بدی خوب از همینجا گیفت کن rp برام گفت نمیتونم باید اکانت دست خودم باشه ، بعد گفتم اکانت لول چند میخوای گفت 20 به بالا دادم بهش باز اومد گفت ارور میده گفتم لول 30 حتما باید باشه دیگه ، گفت آره همین اکانت خودتو بده ، گفتم بیا ! بعد یارو منو از اد لیستاش حذف کرد و دیگه چیزی نگفت و بعد 10 مین دوباره اد کرد گفت نمیتونم rp بدم گفتم واسه چی ؟ گفت دوستم میگه نمیشه گفتم خوب چرا ؟ مگه چی شده ؟ گفت نمیشه دیگه اینم از این یارو که اینجوری میخواد بکس ایرانی رو دور بزنه ، ما خودمون اینکاره هستیم
    Last edited by Dark_Priest; 07-06-2013 at 07:13.

16. 4 کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

نه آقا این چه فکریه من خودم ساختم 89410135 تا هم RP گرفتم فقط توجه کنید که با BOO شروع شه من اسمشو گذاشتم booanmiad -- تمیزی بود اتفاقا
    جدا باحال مردم رو اسکل میکنید خوشمان آمد
    مغازه وا کردن برا خودشون
    عجب این خارجی ها !
    با یارو 1 ساعت در مورد rp صحبت کردم اینا گفت من اول پسورد اکانتم رو میدم و تو بعد بده که مشکلی پیش نیاد منم قبول کردم اون اول داد من زود رفتم تست کردم دیدم لوگین نمیشه گفتم بهش لوگین نمیشه گفت باید تو کلاینت باشه بعد گفت پسوردتو بده منم یه پسورد الکی دادم اومدم تو کلاینت بازم لوگین نشد با اکانت خودم لوگین شدم گفتم پسوردت اشتباه هست گفت مال تو هم اشتباه گفتم من یه اکانت لول 3 دارم تو سرور وست اونو بدم ؟ گفت نمیشه من مال سرور وست رو ندارم باید همین سرور eune باشه گفتم باشه یه اکانت لول 1 دارم بدم ؟ گفت باید لول 5 باشه ؛ گفتم لول 11 دارم خوبه بدم ؟ گفت بده دادم بعد چند دقیقه اومد گفت نمیشه باید لول 20 به بالا باشه ، گفتم تو اگه میخوای به من rp بدی خوب از همینجا گیفت کن rp برام گفت نمیتونم باید اکانت دست خودم باشه ، بعد گفتم اکانت لول چند میخوای گفت 20 به بالا دادم بهش باز اومد گفت ارور میده گفتم لول 30 حتما باید باشه دیگه ، گفت آره همین اکانت خودتو بده ، گفتم بیا ! بعد یارو منو از اد لیستاش حذف کرد و دیگه چیزی نگفت و بعد 10 مین دوباره اد کرد گفت نمیتونم rp بدم گفتم واسه چی ؟ گفت دوستم میگه نمیشه گفتم خوب چرا ؟ مگه چی شده ؟ گفت نمیشه دیگه اینم از این یارو که اینجوری میخواد بکس ایرانی رو دور بزنه ، ما خودمون اینکاره هستیم

موضوع اینجاس که یه موقع میبینی طرف اصلا خارجی نیست
    متاسفانه یکی از خصوصیت های ایرانی جماعت کلاه برداریه
    به هیچ عنوان اکانتتون رو دست کسی ندید
    اگه کسی بخواد به شما RP بده براتون گیفت میکنه خیلی به صرفه تره
    بازم میگم به هیچ عنوان اطلاعات اکانتتون رو به کسی ندید حتی یک اکانت لول 1 چون میتونه از اون لول 1 اهه به اکانت لول 30 اهه دست پیدا کنه(به هر حال احتمالش هست)

18. 3 کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فعلا که اکانتم لوگین نمیشه
    فکر کنم دهن سرویس هکک کرده ! به ساپورت ایمیل زدم واسه ریکاوری عجب آدمایی هستن ها اکانت لول 1 دادم بهش لول 30 ام رو هکک کرد یه روز خوب که نت خلوت بود گفتم بشینم بازی کنم که اینم اینجوری شد .

20. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •