خیلی ممنون . توضیحات عالی بود
فقط اینکه . ینی هیچ راهی واسه ریکاوری کردن پسورد نداره؟ مثله ایمیل مثلا!
خیلی ممنون . توضیحات عالی بود
فقط اینکه . ینی هیچ راهی واسه ریکاوری کردن پسورد نداره؟ مثله ایمیل مثلا!
نه فکر نمیکنم راهی برای ریکاوری پسورد باشه .
دوستان نظرتون راجع به هارد سیلیکون Armor A80 چیه؟
درمقایسه با وسترن و سیگیت و ADATA کدوم انتخاب بهتریه؟؟
هارد هر1گیگ دریافت رو 20دقیقه طول میده چرا؟
از بین چهار برند اشاره شده ، دو برند وسترن و سیگیت بهترین هستند .
کند شدن سرعت read/write دلایل مختلفی داره . برای هارد شما علت کند شدن سرعت با توجه به health برنامه hdtune در که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته بودید بیشتر به خاطر بدسکتوری هست .
جالبه اول که وصل کرده بودم به سیستم دمای هارد28 بود و کند بعد که به31 سید سرعتش عادی شد به خاطر سردی بدنه هارد نیس؟
سلام.من یه هاردWestern Digital Portable My Passport - 1TB خریدم بعد از 2 ماه رفتم واسه یکی از دوستامم بگیرم فروشنده گفت هاردهای وسترن مشکل دارن گفت اگه بسوزن نمیشه اطلاعاتش رو بازیابی کرد واسه همین دیگه نمیارم.میخواستم ببینم درست گفته؟یعنی اگه هاردم بسوزه دیگه اطلاعاتمو نمیشه برشون گردونم؟
سلام .
اگه فروشنده خيلي نگران اطلاعات مشتريان هست بهتره كه كلاً هارد نفروشه چون هر هاردي ممكنه خراب بشه (به فروشنده مورد نظر توصيه كنيد كه شغل جديدي پيدا كنه) . در مورد شانس ريكاوري اطلاعات از هارد ديسكهاي معيوب بستگي به اين داره كه چه مشكلي براي هارد پيش اومده باشه و اطلاعات به چه شكلي در هارد ديسك ذخيره شده باشه . مشكلاتي كه براي هارد ديسكها پيش مياد خيلي متنوع هست و محدود به برند يا مدل خاصي نيست .
در كل اطلاعات اكثر هارد ديسكهاي معيوب قابل ريكاوري هست مشروط بر اينكه توسط كلينيكهاي تخصصي و توسط افراد مجرب انجام بشه .
سلام
دو تا هارد 3 ترای مدل 1140 می خوام همزمان به سیستم وصل کنم تا تبادل دیتا داشته باشم اما فقط اولین هاردی که وصل میشه رو میشناسه و اون یکی نمیاد باید چه کار کرد تا همزمان هر دوش با هم شناخته بشه؟
ممنون
واقعا مرسی بابت راهنمایی.البته یادم رفت بگم فروشتده گفت چون تو هارد وسترن بورد و هارد به هم چسبیده هستن اینجوره ولی مثلا هارد cegate va a data بورد و هاردشون از هم جداست و میشه اطلاعات رو بر گردوند.
Last edited by milad golchin; 06-04-2013 at 17:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)