سلام مهدیسلام رفیق
نبود چند وقت!!
کافی نت زدی؟
آدرسش کجاست بیایم چتر شیم اونجا
برا کافی نت 512 1 به 5 بگیر از مخابرات بهتره 72 تا سرعت می ده
بهداری!
هنوز کامل راه نیوفتاده هر وقت تکمیل شد قدمت رو تخم چشام
آخه مخابرات علافی داره وصل شدنش![]()
سلام مهدیسلام رفیق
نبود چند وقت!!
کافی نت زدی؟
آدرسش کجاست بیایم چتر شیم اونجا
برا کافی نت 512 1 به 5 بگیر از مخابرات بهتره 72 تا سرعت می ده
بهداری!
هنوز کامل راه نیوفتاده هر وقت تکمیل شد قدمت رو تخم چشام
آخه مخابرات علافی داره وصل شدنش![]()
در عوض نا محدوده می تونی سفارش دانلود بگیری سبا بزاری برای دانلود
راستی مخابرات حدود 1هفته ای وصل می کنه! خو بقیه شرکت ها هم همین طوری اند
آقا کمک خواستی برا شبکه کردن در خدمتیم![]()
كافينت با 512 نامحدود؟ خيلي كمه يه ماهه ورشكستي! الان اكثر كافينت هاي نزديك ما از حسابگر نت ميگيرن. معمولا كافينت هايي كه زياد محدوديت اعمال ميكنن، مشترياشون خيلي كم ميشه! بهترين انتخابت 1مگ محدود حسابگره!
خوب محدود بگیره مجبور می شه محدودیت بزاره
اگه بتونه 1 مگ نا مجدود مخابرات بگیره که دیگه عالیه
ولی فعلا برای شزوع 512خوبه
آسیاتک 2 روزه وصل میشهراستی مخابرات حدود 1هفته ای وصل می کنه! خو بقیه شرکت ها هم همین طوری اند
فدای توآقا کمک خواستی برا شبکه کردن در خدمتیم
حسابگر چرا؟كافينت با 512 نامحدود؟ خيلي كمه يه ماهه ورشكستي! الان اكثر كافينت هاي نزديك ما از حسابگر نت ميگيرن. معمولا كافينت هايي كه زياد محدوديت اعمال ميكنن، مشترياشون خيلي كم ميشه! بهترين انتخابت 1مگ محدود حسابگره!
512 رو بخواي رو پنج تا سيستم بزاري، كيفيتش افتضاح ميشه! خودت يه ماه اول امتحاني سرعت بالا ارائه بده بعد خواستي پايين ور دار، ببين كدوم ماه مشتريا بيشترن! به اينم توجه كن شايد روزي 2نفر به قصد دانلود بيان! تقريبا اكثر كافينت هاي نزديك دانشگاه آزاد (كه نزديك ما هستن) محدود حسابگرن، چراشو از يكي پرسيدم، گفتش كه من چند ساله كارم اينه، و اين به صرفه ترينه يه دليلشم گيگي سه تومن بودنشه. گفتم چرا نامحدود مخابرات ور نميداري؟(اون موقع يك مگ 48ت بود) گفت 1مگ نامحدود رو 10 تا سيستم افت سرعت داره مشتريا ناراضي ميشن. در مورد مصرفشم پرسيدم گفت ما حدودا ماهي 20گيگ مصرف ميكنيم. و اينم پرسيدم كه حالا يه كاربري بياد كلي دانلود كنه چي؟ گفت اونايي كه دانلود ميكنن خودشون بهم ميگن و يه مقداري اضافه تر حساب ميكرد.
توجه كن كه كافينت يكم رقابتيه! يه كوچه نزديك پست شهيد قندي هست كه يه كافينت تا جايي كه من ميدونم ده ساله اونجاس! و تا حالا تو اون كوچه 3بار كافينت زدن كه هر سه بار صاحباشون مجبور شدن ببندن!از همه سرويس بهتر قيمتشم يكم كمتر سيستم باز با اكانت ادمين اما ديپ فريز دار ارائه ميده! مشتريا هم نميرفتن جاي ديگه، دليل بسته شدن يكي از اون 3تا اين بود كه هر دفعه ميرفتي، اينقدر خودش دانلود ميكرد، يه صفحه نميتونستي باز كني! سومي هم كه 2مگ نامحدود مخابرات داشت اما بازم نموند! (حالا به زودي اين كافينت ميبنده چون قيمتاشو خيلي بالا برده)
آسیاتک رفتم گفتن حداقل 5 روز تا 10 روز
ببین سیستم رانژه عوض شده
تمام درخواست های رانژه باید بره تهران بعد از اونجا به مرکز های مخابراتی ابلاغ بشه
برای همه شرکت ها این طوری شده
والله مهدی دوستم نمایندگیشو داره! قول داده 2 روزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)