ای بابا
برای ساده ترین برنامه نیاز به روت هست ؟
بیخیال
خودم سر موقع پیدا میکنم
ای بابا
بیخیال
خودم سر موقع پیدا میکنم
سلام به همگی...
چطورین؟من یه مدت نبودم
میگم من یه رام thgo2 هست باحاله یه مدت نصب دارم...اونم یه تست بزنین خواستین
force close نمیده؟کند نیست؟ارزششو داره از ولف بیایم رو این؟؟
میگم حامد این نقشه های ماوریک خیلی بد ریخته
نقشه تبریز حدود 4 ساعت میکشه کپی بشه
و تهران فکر کنم 12 ساعت
بابا یکی نیست بگه فلش گوشی 4 دقیقه میکشه این چه وضعشه ؟
این فایلها باعث کند شدن گوشی نمیشه ؟
رفقا فیلم برداری hd من تو نور خونه چه روز و شب 14 فریمه. تو نور بیرون از خونه تو روز 22 فریم. پچی چیزی نیست فریم ببره بالا. این فوکوس خودکار بخوام تو فیلم برداری غیر فعال کنم باید چی کار کنم ؟چون رو اعصابه تا گوشی بر می گردونی اونور از یه صحنه دیگه فیلم بگیری تا 5 ثانیه تار میشه تا دوباره فوکوس کنه
و دیگه اینکه تو عکاسی فلش نمیزنه و تو فیلم برداری روشن میشه که نورشم خیلی کمه .میشه تو عکاسی فلش بزنه و یا فلش روشن بشه برنامه ای قلقی چیزی؟ من تازه ایکس 10 گرفتم.
و دیگه اینکه این رام کاستوم که واس ایکس 10 اومده توش براویا انجین و ایکس لود هست جهش کیفیت داشته یا صرفا اسمه؟
ویدیو اچ دی هم میریزم گوشی بیت ریتش بالا باش تیک میزنه و نمیکشه با اورکلاک سی پی یو میشه کاری کرد؟
آره.کلا کارای اینجوری نیاز به روت دارن.مگر اینکه مثل رام ولف به خود رام اضاف بشه این قابلیت.ای بابا
بیخیال
خودم سر موقع پیدا میکنم
من شنیدم زیاد رام ریختن هم باعث آسیب رسیدن به گوشی میشه.یه رام رو به توافق برس باهاش و نگرش دارforce close نمیده؟کند نیست؟ارزششو داره از ولف بیایم رو این؟؟...من ولف 4 رو دارم ازش راضی هستم.آپدیت 5 هم بعید میدونم تفاوت چندانی داشته باشه.فعلا نمیریزم تا یه رام خوب بیاد.
یه مدتی هست رام ها تغییر چندانی نمیکنن.نمیدونم جرا.
برای فلش برنامه هست.رفقا فیلم برداری hd من تو نور خونه چه روز و شب 14 فریمه. تو نور بیرون از خونه تو روز 22 فریم. پچی چیزی نیست فریم ببره بالا. این فوکوس خودکار بخوام تو فیلم برداری غیر فعال کنم باید چی کار کنم ؟چون رو اعصابه تا گوشی بر می گردونی اونور از یه صحنه دیگه فیلم بگیری تا 5 ثانیه تار میشه تا دوباره فوکوس کنه
و دیگه اینکه تو عکاسی فلش نمیزنه و تو فیلم برداری روشن میشه که نورشم خیلی کمه .میشه تو عکاسی فلش بزنه و یا فلش روشن بشه برنامه ای قلقی چیزی؟ من تازه ایکس 10 گرفتم.
و دیگه اینکه این رام کاستوم که واس ایکس 10 اومده توش براویا انجین و ایکس لود هست جهش کیفیت داشته یا صرفا اسمه؟
ویدیو اچ دی هم میریزم گوشی بیت ریتش بالا باش تیک میزنه و نمیکشه با اورکلاک سی پی یو میشه کاری کرد؟
برای فوکوس راهی سراغ ندارم.
براویا من تفاوتی ندیدم ولی ایکس لود 30-35 درصد بلندی رو بیشتر میکنه.
ویدئو رو چرا کانورت نمیکنید؟
برنامه واس فلش زدن رو لطف میکنی ؟
ویدیو رو با چه برنامه ای کانورت کنم . من قبلا از این گوش ویو 1 داشتم وقتی ویدیو می ریختم از طریق کابل . سوال می پرسید آیا کانورت کنم . با یه اوکی یا no راحت کانورت میشد نیازی به برنامه نبود .
و دیگه اینکه اون فیلم برداری گوشی فریم پایین میشه کاریک رد؟؟ تو سایت سونی زده بود 24 فریم. اما 14 هه ..
من خیلی بدم میاد از ماوریکمیگم حامد این نقشه های ماوریک خیلی بد ریخته
نقشه تبریز حدود 4 ساعت میکشه کپی بشه
و تهران فکر کنم 12 ساعت
بابا یکی نیست بگه فلش گوشی 4 دقیقه میکشه این چه وضعشه ؟
این فایلها باعث کند شدن گوشی نمیشه ؟...از کجا این همه طول میکشه؟دانلود یا آنزیپ کردنش؟
برنامه رو پیدا میکنم.بعد میزارم.برنامه واس فلش زدن رو لطف میکنی ؟
ویدیو رو با چه برنامه ای کانورت کنم . من قبلا از این گوش ویو 1 داشتم وقتی ویدیو می ریختم از طریق کابل . سوال می پرسید آیا کانورت کنم . با یه اوکی یا no راحت کانورت میشد نیازی به برنامه نبود .
و دیگه اینکه اون فیلم برداری گوشی فریم پایین میشه کاریک رد؟؟ تو سایت سونی زده بود 24 فریم. اما 14 هه ..
ادیت.یافتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با jet audio کانورت میکنم.
فرم ریتش بعیده ها.همیشه 24 هست!
Last edited by hamed1297; 13-09-2011 at 21:55.
این برنامه فلش که گذاشتم رو الان تست کردم.خیلی باحاله...تست کنید حتما...
وقتی نصب کردید اون بالا سمت راست یه دکمه هست بزنید بعد انواع فلش رو تست کنید.خوشمان آمدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hamed1297; 13-09-2011 at 22:11.
شاید!!منم اول ولف داشتم.ولی دوستان از می یو آی تعریف کردن منم گفتم تستش کنم ولی به دلم ننشت با مشکلاتش سازگار نبودم
الان هم دوباره ورژن 4 ولف رو ریختم.سرعتش هم درست شد.با هم میسازیم
من طی سه سال پیش 5 تا گوشی عوض کردم(ولی همشون زیره200.000تومن بودن
)واسه همین تصمیم گرفتم یه گوشی بگیرم که تا چند سال ازش خسته نشم.الانم این کاستوم رام ها مشکلو حل کردن.ولی یه موضوعی که هست اینه که الان که ورژن 2.3 رو سونی داده بیرونو دیگه ساپورت نرم افزاری X10 از سوی سونی اریکسون تموم شده
ممکنه که هکران عزیز از این به بعد کاستوم رام بیرون ندن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)