تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 2199 اولاول ... 2542547551552152252352452552652752852953557562510251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من عضو صبانت هستم و به خاطر مشکلاتی که شبانه صبانت پیدا کرده میخوام انصراف بدم و بیام مبین نت .
    چند تا سئوال داشتم که خواهش میکنم دوستانی که در زمینه دانلود شبانه تجربه دارن لطف کنند و جواب بدن .

1- سرعت شبانه مبین نت در کل چطوره ؟ چند مگ دانلود میکنید هر شب ؟

2- توی همین تاپیک خوندم برای اینکه به اکانت شبانه وصل بشیم ؛ باید مودم را خاموش و روشن کنیم ؛ آیا از پنل مودم (192.168.1.1) امکان این کار نیست و حتماً باید سخت افزاری انجام بشه ؟ ( چون اگر از پنل بشه اینکار را کرد میشه برایش برنامه نوشت و نیازی نیست آدم بیدار بمونه)

3-مبین نت با حجم دانلود شبانه مشکلی نداره ؟ مثل نامحدود ایرانسل یا شاتل که اگر زیادی دانلود کنی میری توی بلک لیست ؟

ممنونم دوستان

2. این کاربر از amirrez4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من عضو صبانت هستم و به خاطر مشکلاتی که شبانه صبانت پیدا کرده میخوام انصراف بدم و بیام مبین نت .
    چند تا سئوال داشتم که خواهش میکنم دوستانی که در زمینه دانلود شبانه تجربه دارن لطف کنند و جواب بدن .

1- سرعت شبانه مبین نت در کل چطوره ؟ چند مگ دانلود میکنید هر شب ؟

2- توی همین تاپیک خوندم برای اینکه به اکانت شبانه وصل بشیم ؛ باید مودم را خاموش و روشن کنیم ؛ آیا از پنل مودم (192.168.1.1) امکان این کار نیست و حتماً باید سخت افزاری انجام بشه ؟ ( چون اگر از پنل بشه اینکار را کرد میشه برایش برنامه نوشت و نیازی نیست آدم بیدار بمونه)

3-مبین نت با حجم دانلود شبانه مشکلی نداره ؟ مثل نامحدود ایرانسل یا شاتل که اگر زیادی دانلود کنی میری توی بلک لیست ؟

ممنونم دوستان
    1-با 512 شبی 1 گیگ و 200 مکابایت ، سرعت تفاوتی ندارد، اصلا افت ندارد
    2-اصلا نمیخواد کاری انجام بدید ساعت که 2 میشه خودش میفهمه و کانتر نمیندازه
    3-خیر مشکلی ندارد ، هر شب دانلود کن

4. 3 کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شرکت هواوی ( سازنده مودمهای وایمکس مبین نت ) داره بازار ایران رو ترک میکنه , نمیدونم این به نفع کاربراست یا نه ولی من هیچ وقت احساس خوبی نسبت به شرکت های چینی نداشتم , بخاطر پول همه کار میکنند , این که دارند بازار ایران رو ترک میکنند خیلی عجیبه !!

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز.بیشتر افرادی که اینجا هستن از مبین نت راضی نیستن.شما هم شانسی کیفیتت خوبه زیاد خوشحال نشو.اگه پستهای 1 سال پیش منو بخونی میبنی همش تعریف کردم و تست هام faster than 99% iranian بود!
    ولی حالا ...
    درسته. من هم قبلاً راضی بودم و همیشه هم از مبین نت تعریف میکدم اما الان که افتضاح شده...

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

سرویس من از نوع 512 یک ساله هست
    مشکل اینجاست وقتی یه فایل را دانلود می کنی فایل کاملا درست دانلود نمیشه و فایل مشکل داره اما اندازه فایل دقیقا درسته.
    یه فایل رو دو بار دانلود کردم و با یه ابزار مقایسه فایل مقایسشون کردم، اندازه فایل حدودا 12 مگ بود و در کل 8 جا با هم تفاوت داشتن. اندازه هر تفاوت هم حدود 2 یا 3 بایت بود.

مشکل از لپ تاپم یا تنظیماتش نیست چون سرکار یا جاهای دیگه مشکلی ندارم.

چه کار باید کنم؟
    این مربوط به کیفیت سرویسه و کار زیادی نمیشه کرد. اگر با تعداد کانکشن بالا دانلود میکنی کانکشن ها رو کم کن و در ساعتی که کیفیت بهتره دانلود کن شاید بهتر شد.

7. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شرکت هواوی ( سازنده مودمهای وایمکس مبین نت ) داره بازار ایران رو ترک میکنه , نمیدونم این به نفع کاربراست یا نه ولی من هیچ وقت احساس خوبی نسبت به شرکت های چینی نداشتم , بخاطر پول همه کار میکنند , این که دارند بازار ایران رو ترک میکنند خیلی عجیبه !!
    اگر اینطور باشه که بهتر. کیفیت مودم هاشون اصلاً خوب نیست. ایرانسلی ها که با یک مدلش مشکل داشتند. برای خودم هم اصلاً پورت فوروارد نمیشه. اوت دور هاش درست bridge نمیشن. پنل مودم های اوت دورش هم بعضی مواقع پاسخ نمیده و هنگ میکنه و...

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

1-با 512 شبی 1 گیگ و 200 مکابایت ، سرعت تفاوتی ندارد، اصلا افت ندارد
    2-اصلا نمیخواد کاری انجام بدید ساعت که 2 میشه خودش میفهمه و کانتر نمیندازه
    3-خیر مشکلی ندارد ، هر شب دانلود کن
    والا نمی دونم بعضی مواقع شک می کنم از پست های شما (نکنه کارمند تبلیغاتچی مبین نت هستی) چون به قول خودت اونایی که ناراضین میان اینجا (شما که کیفت کوکه اینجا چی کار داری که همش اینجایی دیگه خدا می دونه ) چون من با اینترنت 512 به زور سرعتم از 14 الی 15 بالا تر می ره و اصلا 5 ماهه که نمی صرفه کامپیوتر را روشن بزاریم برای دانلود شبانه

(اصلا دانلود شبانش را با 512 در حد 100 تا 150 مگ می شه دانلود کرد)

من الان 1 سال و 5 ماه که اینترنت مبین نت دارم اوایل خیلی برام خوب بود (البته از اولش هم به پای ADSL بقیه شرکت ها نمی رسید) ولی در کل همون مقداری که پول می دادیم استفاده داشتیم
    ولی به تدریج سرعت و کیفیت به شدت افت پیدا کرده

من به شخصه به عنوان کسی که مدت زیادی هست مبین نت دارم به کلیه کسایی که می خوان مبین نت بگیرن به شدت توصیه می کنم تا وقتی که هیچ راه دیگه ای ندارن اصلا دور و بر این شرکت نرند که بد جور پشیمون می شند

10. 3 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

والا نمی دونم بعضی مواقع شک می کنم از پست های شما (نکنه کارمند تبلیغاتچی مبین نت هستی) چون به قول خودت اونایی که ناراضین میان اینجا (شما که کیفت کوکه اینجا چی کار داری که همش اینجایی دیگه خدا می دونه ) چون من با اینترنت 512 به زور سرعتم از 14 الی 15 بالا تر می ره و اصلا 5 ماهه که نمی صرفه کامپیوتر را روشن بزاریم برای دانلود شبانه

(اصلا دانلود شبانش را با 512 در حد 100 تا 150 مگ می شه دانلود کرد)

من الان 1 سال و 5 ماه که اینترنت مبین نت دارم اوایل خیلی برام خوب بود (البته از اولش هم به پای ADSL بقیه شرکت ها نمی رسید) ولی در کل همون مقداری که پول می دادیم استفاده داشتیم
    ولی به تدریج سرعت و کیفیت به شدت افت پیدا کرده

من به شخصه به عنوان کسی که مدت زیادی هست مبین نت دارم به کلیه کسایی که می خوان مبین نت بگیرن به شدت توصیه می کنم تا وقتی که هیچ راه دیگه ای ندارن اصلا دور و بر این شرکت نرند که بد جور پشیمون می شند
    شما اگه شکی دارید بیایید بهتون ریموت بدم با وایمکس من کار کنید که باورتون شه ! شما با هر کس دیگیی !!!
    ((نکنه کارمند تبلیغاتچی مبین نت هستی) حرفتون خیلی زشته

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قابل کسانی که حرف پرت میزنن !!!
    Last edited by hhh111; 11-12-2011 at 02:23.

13. این کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم دوسه ماهی هست که مبین نت گرفتم. راضی هستم.
    البته من زیاد دانلود ندارم. فقط ماه اول دوسه تا فیلم و نرم افزار دانلود کردم. حالا فقط ویندوز و آنتی ویروس و نرم افزارهام را آپدیت میکنم.
    سرعتش خوبه. 512>65-70kb
    \پشتیبانیش هم خوبه. حالا شاید مشکلش منطقه ای باشه. شاید هم تنظیمات مودم دستکاری شده باشه.

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من دیروز برای تمدید ترافیک به صورت انلاین پول ریختم به حساب مبین نت امروز اینترنتم وصل شده ولی ترافیکی به حسابم اضافه نشده
    ایمیلی هم بهم نزدن
    مگه نباید ترافیکی خریدم به حسابم اضافه بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •