راستی کسی میدونه که امسال جو ورزشگاه چه تغییری میکنه؟اگه امسال خطای هند رو هم دقیق درست کنن خیلی بازی ردیف میشه.
راستی کسی میدونه که امسال جو ورزشگاه چه تغییری میکنه؟اگه امسال خطای هند رو هم دقیق درست کنن خیلی بازی ردیف میشه.
صحبت حسین عزیز تایید میشه !
فقط لطفا کسی به بازی غیر مورد علاقش توهین نکنه !
اقای amin 2010 بهت پیشنهاد میکنم که ادبیاتت رو عوض کنی خیلی بد مینویسی.البته توهینی بهت نکردم فقط انتقاد کردم.
بحث ما مقایسه نیست چون توی این تاپیک نباید بحث مقایسه ای صورت بگیره و اگه امکانش فراهم شد در مورد مقایسه توی تاپیک جدید صحبت میکنیم . اینجا بحث ما کلیه .
خب
فکر نمیکنم لازم باشه پیرامون شبیه سازی بخش های صدا گذاری صحبتی بکنیم چون چیز خاصی درش وجود نداره . میمونه بخش گرافیک انیمیشن ها و گیم پلی . در مورد کدوم بخش صحبت کنیم ؟
به نظر من بحث داوری جذاب تره بچه ها
اگه میشد امسال هم مثل PES5 تغییرات زیادی توی داوری بدن خیلی خوب میشد.
درمورد داوری خیلی کمتر نسبت به سایر مباحث بحث شده و این رکن اصلی می تونه خیلی قشنگتر کنه بازی رو بخصوص که توی PES5 اگه یادتون بیاد بعضی موقع داورا اشتباه می کردن یا داور توپ رو میان دو مینداخت یا...
خطای هند که به احتمال زیاد مثل قبله...یا گرفته نمیشه یا به ندرت گرفته میشه
فعلا کار میبره تا کونامی بخواد خطای هند رو دقیق طراحی کنه
جو ورزشگاه هم مثل این که زیاد راضی کننده نبوده...فکر کنم خودمون باید یک سری chant دانلود کنیم و برای تیم ها وارد کنیم
خوبیش اینه که کونامی توی این قسمت دستمون رو باز گذاشته
ای وای خیلی بد شد ای کاش حداقل جو ورزشگاه ها رو بهتر میکردن.
گرافیک که هزارماشاالاه بزنم به تخته خیلی پیشرفت کرده و این نشون میده که کونامی داره یه کارهایی میکنه![]()
درمورد گرافیک خیلی صحبت شده و تمام جنبه هاشم مورد بررسی قرار گرفته دیگه چیزی نمونده پس بهتر نیست درمورد چیزه دیگه ای صحبت کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)