حق با شماست، اما winrar میتونه iso رو extract کنه، بالاخره دفعه سوم درست کار کرد!![]()
حق با شماست، اما winrar میتونه iso رو extract کنه، بالاخره دفعه سوم درست کار کرد!![]()
من این فایل 971033 رو اشتباها دانلود کردم،با remove watهم پاک نشد،راه دیگه ای هست؟ویندوز هی پیغام genuine میده(یه کرک هم تازه از یکی از پست ها برداشتم ،افاقه نکرد!)
پارتیشن درست می کردم ولپ تاپ ازحالت تک پارتیشن دربیارم که shirink کنم که شایددوباراین مسیررورفتم دیدم پارتیشن درست نشد restart کردم اومد BootMGR روپیدانمی کنه cd ویندوزشو ندارم یعنی ندانندcd ویندوز Win 7
ultimate دارم میشه دیگه ورژن 7 home basic is هست
چی کارکنم
بالا بیاد باید cd شو داشته باشم![]()
من ویندوز 7 رو از توی ویندوز XP و توی یه پارتیشن دیگه نصب کردم.حالا میخوام کلاً جایگزین ویندوز XP کنم.یعنی میخوام یه بار دیگه نصبش کنم.مثل XP انجام پذیره؟یعنی DVD رو بذارم و ReStart کنم و ادامه؟یا از توی خود XP میشه با توجه به اینکه میوام رو همون درایوی که XP روش نصبه نصب کنم؟
اگر dvd ویندوز 7 بوت ابل باشه بله میشه
شما اگه با Hirren Boot بیای بالا ، توی قسمت پارتیشن تولز یه بخش هست که میاد و بوت منیجر رو روی درایوی که میخوای فعال میکنه . خیلی هم راحته جوش نزن![]()
کسی تونسته win Xp مجازی رو که درون 7 هست اجرا کنه!؟ تو منوی Run وقتی بزنیWin xp میاد ولی وقتی روش کلیک میکنی اتفاقی نمیوفته! اینو میدونم که نسخه ی بالای پروفشنال این مورد رو داره!!!
اگه ویندوزت 7 Ultimte که نمیشه
من می خوام Repair کنم چون ویندوزی که روی لپ تاپ ریجسترشده هست درضمن من یک بارRepair کردم ویندوزاومدبالا اما من دوباره رفتم درهمان مسیرStart-Computer-Manage درایوی که ساخته بودم delete کردم (چون درMy Computer نشان داده نمی شد )بعدیک درایوی هم بود بانام System recovery که اونم Delete کردم ویک بار Restart کردم که پیغام دادSystem Operation not found حالا چی کارکنم
درضمن درایوویندوزوپاک نکردم مطمئنم
می خوام ویندوز برگرده
چی کارکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)