با سلام.
خواستم تشکری کنم از دوستانی که پیوسته تاپیک رو آپ میکنن، خصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز.
سپاس فراوان از زحمات شما دوستان.
با سلام.
خواستم تشکری کنم از دوستانی که پیوسته تاپیک رو آپ میکنن، خصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز.
سپاس فراوان از زحمات شما دوستان.
(Key Kaspersky (KIS 11, KIS 12, KIS 9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
trial key kav 90 day
NUS4T-GKF2R-17SCB-4CKPN
trial key kis 90 day
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
سلام دوست عزیز Dr.Smith .
از این روشی که گفتید رفتم آنتی ویروس آپدیت شد اما لایسنس بلاک شد،از یه لایسنس دیگه استفاده کردم درست شد.
اما من قبلا همیشه از روشی که --------- گذاشت آنتی ویروس رو اول از safemode کرک میکردم و بعد پوشه skin رو توی یه درایو دیگه کپی میکردم و مجددا از تنظیمات آنتی ویروس آدرس پوشه skin رو به آنتی ویروس میدادم.الانم نیازه که اینکارو انجام بدم؟
سلام دوست عزیز Dr.Smith .
از این روشی که گفتید رفتم آنتی ویروس آپدیت شد اما لایسنس بلاک شد،از یه لایسنس دیگه استفاده کردم درست شد.
اما من قبلا همیشه از روشی که --------- گذاشت آنتی ویروس رو اول از safemode کرک میکردم و بعد پوشه skin رو توی یه درایو دیگه کپی میکردم و مجددا از تنظیمات آنتی ویروس آدرس پوشه skin رو به آنتی ویروس میدادم.الانم نیازه که اینکارو انجام بدم؟
سلام عزیز.
این روش فقط وارد کردن کلید بود نه دقیقا کرک کردن. اما اون روشی که ایران ستاپ میگه کاملا محصول کرک میشه.
ولی نظر منو بخواین میگم این کارو نکنید.. مشخص نیست با کرک عمیقی که ایران ستاپ انجام داده چه تغییراتی در
برنامه صورت گرفته باشه که شاید به ضرر ما باشه. ولی بهتره که با همین کلید ها فعال سازی کنی ، درسته ممکنه
بعد از مدتی بلاک بشه ولی ارزش ِ داشتن یک محصول دست نخورده بهتر از همه چیزه.
موفق باشی دوست من.
سلام
عزیزان محبت بفرمایید برای کسپر اسکای PURE 2 هم به فکری کنید و trial reset یا کرک خوبی و یا کلید جدید برای این نسخه هم ارائه دهید
Key Kaspersky| kav - kis - pure
کلید های که گذاشتین اصلا همشون بلاک بودن
تریال رسیتر هم دکمه رسیستش غیر فعال و حتی ورژن جدیدش و هم آپدیت کردم بازم همینجوره
v 18 key Kaspersky Internet Security 90 day 2012
1KYQY-1SQFY-1R7AY-4ZGJ8
1KZ4D-BK45G-VNYHE-UQCTV
1M1WF-21U7S-W18HS-JUFRB
1M225-NVJNC-SMK3N-U9YUF
1M3JK-1C5G1-EEZ2S-QQ36Y
1M3S8-3N7UQ-J93R7-8WC2Q
1M4U1-8HNFZ-9BPW9-KPMU1
1M4UA-U8J1S-MSQTB-ZDC4Z
1M4Z9-5TMZX-S1G8N-KG83F
1M5U9-B7AUM-KZH4J-T9DZV
1M619-Q4VTS-JF5CF-U2SKC
1M6GA-XR3CM-Z8GAU-FEGHG
1M6H1-ZH53Q-NR1NC-T8D55
1M7BV-1YEN1-WXJAN-86Z3Y
1M7RU-7V1YD-ZWKWA-NG4AC
1M837-EQXDS-Y32EN-ZGTS7
1M8S1-AV3ND-BQXSD-GB8KN
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)