تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 525 از 1042 اولاول ... 254254755155215225235245255265275285295355756251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

نه نمیشه واضح بگم !!!

آخه توضیحش یه کم سخته و من هم خیلی وارد نیستم ولی اگر یه سرچ هم میزدی بسیار سریعتر از این پست زدنها به جوابت میرسیدی. به طور کاملا اختصاری : چندین نفر که یه فایل را دارند رو نت به اشتراک میگذارند و با آپلود آ« دیگران استفاده میکنند. که اینکار چون پهنای باند بالایی از نت را میگیره داتک محدود میکنه تا بعد از ساعات اداری. اینسیستم از پروتکل و سیستم متفاوتی غیر از HTTP استفاده میکنه که خب میشه تحت کنترل در آوردش. ببخشدی که خیلی غیر حرفه ای توضیح دادم

خب برای استفاده از یه سرویس نامحدود تقریبا گزینه ها محدوده و داتک سویس دهنده ی بسیار خوبی هست. ولی اگر مثلا حجمی هم کارتون را جواب میده و معیارهای دیگه دارید باز باید بررسی کنید.

من ایده آل ترین وضعیت را توضیح میدم با مثال خودتون :

شما در هر ثانیه 16 کیلوبایت داده میگیری:

16 ضربدر 3600(مقدار ثانیه در 1 ساعت) = 57600 کیلوبایت در یک ساعت

57600 ضربدر 24 (ساعات شبانه روز) = 1382400 کیلوبایت در یک روز یعنی 1350 مگابایت در 1 روز !

1382400 ضربدر 30 (تعداد روزهای یک ماه) : 41472000 کیلوبایت یعنی تقریبا ماهی 40 گیگابایت !

پس حالا با مثال شما یعنی 5 گیگابایت مساوی است 5120 مگابایت با روزی 1350 میشه : تقریبا 4 روز !یا دقیقتر این که در 91 ساعت شما میتونی 5 گیگابایت دانلود کنی.

واضح و کافی بود؟!

راستی یاد سوتیهات بخیر چقدر میخندیدیم
    من اینو سیو کردم به نام شماست :

خوب یه فایلو رو نت میزارن باید با برنامه بسرچی تا فایل مورد نطرو پیدا کنی؟؟؟ یا تو یه سایت میزارن؟
    چاکرتیم ....... راستی ادرس تاپیکشو داری؟؟؟
    .
    .
    عجب مثالی بود دمت گرم
    پس یعنی adsl برای دانلود فیلمو بازی نمیارزه؟!!!
    Last edited by MILIN3M; 01-10-2009 at 18:22.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان پیش شماره ما 8857 هست..شاتل زنگیدم گفت 256 کع باید معرفی نامه و غیره داشته باشی...128 هم فقط نامحدود هست...الان به نظرتون میخوام 27-28 بدم نامحدود همین داتک خوبه؟؟؟؟ میگه 35 مودمه!!! از خودشون بخرم یا خودم بگیرم............حالا اینقدر دارم پول میدم داتک خوبه؟؟؟
    این داتک توشته سرویس adsl..اما شاتل زده dasl2......فرق دارن؟ یا داتکم adsl2e؟؟؟
    سرعت دانلودش رو چنده؟
    این پینگ رو چطور اندازه گیری میشه کرد؟؟
    یه توضیحی راجبه این تورنت میدین چیه؟؟
    اسپلیتر چیه باید خرید این چه قیمته؟
    برای adsl..به جز مودم چه چیز دیگه باید خرید؟؟
    ببخشین سوالها زیاد شدن

دستوتن درد نکنه
    شما اول یه سر به این تاپیک بزن و پست ها رو مطالعه کنی جواب خیلی از سوالاتو میگ یری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای بار دوم میپرسم
    یه سرویس 256 خوب کی سراغ داره نامحدود میخوام سرعت استاندارد باشه و قطعی هم نداشته باشه مرسی
    حدود بودجه هم تا ماهی 33 میتونم بدم کمتر هم بود چه بهتر کسی سراغ نداره ؟؟
    پیش شماره 2240 برای کارای تورنت میخوام حتما باید تورنتش باز باشه مرسی از بذل توجهتون

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

خوب یه فایلو رو نت میزارن باید با برنامه بسرچی تا فایل مورد نطرو پیدا کنی؟؟؟ یا تو یه سایت میزارن؟
    چاکرتیم ....... راستی ادرس تاپیکشو داری؟؟؟
    .
    .
    عجب مثالی بود دمت گرم
    پس یعنی adsl برای دانلود فیلمو بازی نمیارزه؟!!!
    حالا شما اونها را یه جوری حل میکنی (هر چند که برای دانلود راحتتر باید اکانت رپید شیر هم بخری و دردسرهاش هم به جون ... )

ولی دقیق بررسی کن اگر دانلود کردن زیاد به کارت نمیاد یه سرویس خوب حجمی بگیر و چیزهایی را که میخوای دانلود کنی از آرشیو دارها بخری به نظر من به صرفه تره.

نمیارزه که نمیشه گفت هر کسی یه استفاده ای داره یه معیارهایی داره برای استفاده از اینترنت پس نمیهش کلی گفت اینترنت به درد دانلود کردن نمیخوره (البته با فرض سرعت 256)

اوتن تاپیک که به ملکوت اعلی پیوست هیچ ، یه گروه هم زدند بچه ها ککه اونو هم دیگه پیداش نمیکنی ....

6. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

برای بار دوم میپرسم
    یه سرویس 256 خوب کی سراغ داره نامحدود میخوام سرعت استاندارد باشه و قطعی هم نداشته باشه مرسی
    حدود بودجه هم تا ماهی 33 میتونم بدم کمتر هم بود چه بهتر کسی سراغ نداره ؟؟
    پیش شماره 2240 برای کارای تورنت میخوام حتما باید تورنتش باز باشه مرسی از بذل توجهتون
    والله تا اونجا که من میدونم شرکتی همچنین سرویس با همچنین قیمتی و همچنین به این شرطی که تورنت هم باز باشه و تازه قطعی و اینها نداشته باشه ... نه کسی همچنین شرکتی نمیشناسه.

شما یهو همه را با هم میخوای که خب این تقریبا محاله.

به نظرم بعیده پیدا کنید. ولی حالا مممکنه با افزایش بودجه تون به 2برابر شاید همچنینی شرکتی پیدا کنید ولی ....

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

شبدیز که من هم نشنیدم ! ولی این پارس آنلاین را آدم فقط با یه حالت واردش بشه ! اون هم این که کاملا انحصاری باشه و کمی هم طرف خود آزار باشه !

آخه خیلی دیگه شورو در میارند از بس انحصاریند از بس قوانین چرت دارند.

خدا صبر عالی عنایت کنه.
    منظورتون رو نفهميدم يعني اسم شبديز رو نشنيديد؟

adsl 128 رو ميدن ماهي 30000 تومن
    اين 128 سرعت واقعي هست؟
    64 رو ميدن 19000

البته محدوديت زماني و محدوديت ترافيك نداره
    چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    از کاربرای اینجا کسی هست که توی شرکت پارس آلاین مشغول به کار باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا مصفی جون از بابت نیست بودنش که هست چون دوجا قیمت دارم ولی راستش میخوام بدونم اگه کسی یه سرویس مطمئن تری نسبت به اونی که سراغ دارم سراغ داره بهم معرفی کنه
    الان این دوتا رو سراغ دارم شما یه نیگال بفرمایید نظر بدید :
    256 نامحدود =
    شرکت اوراکل ماهی 34 هزار تومان سه ماهه به اضافه یه ماه اضافه
    کد:
    شرکت رایان سما ماهی 24 هزارتومان که این یکی واقعا نوبره نمیدونم از کی داره سرویس میگیره کسی هم در موردش چیزی ننوشته
    من تا همین رینج قیمت میتونم پرداخت کنم کسی پیشنهاد بهتری داره بهم معرفی کنه خدا خیز دنیا و آخرت رو بهش عنایت کنه خیلی خیلی ممنونم از همتون
    راستی درباره اوراکل یه جا فقط گفتگو هست و ملت بحث کردن یه نفر هم داره بهشون میفرشوه لینکشو میزارم شما عنایت کنین یه نیگا بندازین ببینین داستان چیه ظاهرا همه راضی بودن الا یه نفر ببینین خوبه ؟؟ چون خودم نظرم بیشتر متوجه اوراکل هستش
    کد:
    من این مورد رو دیدم و پسندیدم زنگ هم زدم گفتن 34 تومن و این که گفتن تورنت هم باز هستش خوب منم که عشق تورنت دارم چون کلا حال میده
    یه سئوال هم ازت دارم این اکانتهای راپیدشیر بدون پوینت خوبه یا بده میصرفه از این ها استفاده کنم یا اینکه برم یه اکانت پوینت دار بگیرم ؟؟ کارم اصلا آپلود نیست حتی یه مگ هم نیمخوام شیر کنم و فقط میخوام از راپیدشیر دانلود کنم میتونی راهنماییم کنی آخه یه بار گفتن این اکنتهای بدون پوینت رو رپیدشیر جمع میکنه دونه ای دو تومن هم بود یادش بخیر
    .
    مرسی
    Last edited by ramtin_d; 01-10-2009 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

والا مصفی جون از بابت نیست بودنش که هست چون دوجا قیمت دارم ولی راستش میخوام بدونم اگه کسی یه سرویس مطمئن تری نسبت به اونی که سراغ دارم سراغ داره بهم معرفی کنه
    الان این دوتا رو سراغ دارم شما یه نیگال بفرمایید نظر بدید :
    256 نامحدود =
    شرکت اوراکل ماهی 34 هزار تومان سه ماهه به اضافه یه ماه اضافه
    کد:
    شرکت رایان سما ماهی 24 هزارتومان که این یکی واقعا نوبره نمیدونم از کی داره سرویس میگیره کسی هم در موردش چیزی ننوشته
    من تا همین رینج قیمت میتونم پرداخت کنم کسی پیشنهاد بهتری داره بهم معرفی کنه خدا خیز دنیا و آخرت رو بهش عنایت کنه خیلی خیلی ممنونم از همتون
    راستی درباره اوراکل یه جا فقط گفتگو هست و ملت بحث کردن یه نفر هم داره بهشون میفرشوه لینکشو میزارم شما عنایت کنین یه نیگا بندازین ببینین داستان چیه ظاهرا همه راضی بودن الا یه نفر ببینین خوبه ؟؟ چون خودم نظرم بیشتر متوجه اوراکل هستش
    کد:
    من این مورد رو دیدم و پسندیدم زنگ هم زدم گفتن 34 تومن و این که گفتن تورنت هم باز هستش خوب منم که عشق تورنت دارم چون کلا حال میده
    یه سئوال هم ازت دارم این اکانتهای راپیدشیر بدون پوینت خوبه یا بده میصرفه از این ها استفاده کنم یا اینکه برم یه اکانت پوینت دار بگیرم ؟؟ کارم اصلا آپلود نیست حتی یه مگ هم نیمخوام شیر کنم و فقط میخوام از راپیدشیر دانلود کنم میتونی راهنماییم کنی آخه یه بار گفتن این اکنتهای بدون پوینت رو رپیدشیر جمع میکنه دونه ای دو تومن هم بود یادش بخیر
    .
    مرسی
    در مورد ای دی اس ال من که چیزی نمیتونم بگم ولی این کمه مسلما این شرکتهایی که گفتی از سریوس دهنده های اصلی نیستند و خود زیر مجموعه ی شرکت دیگری هستند پس بسیار دقت کن و به هیچ ععنوان دفعه ی اول را قرارداد بالای 3ماه نبند هر چند ممکنه که اقتصادی به صرفه نباشه.

در مورد رپید شیر هم ما تاپیک مخصوص خودش را در تالار داریم ولی مختصرا بگم که بدون پوینت کار شما را جواب میده و بدون پوینت که غیر قانونی نیست که جمع بشه بلکه اون خرید با پیپال هک شده و وریافی نشده است که ممکنه مشکل ایجاد کنه.

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[quote=tohidkh;4273014]سلام.
    مگه الان در ایران سرویس وایرلس هم ارائه میشه؟!؟!؟!؟

با تشکر ازشما دوست گرامی

والا من که برای گرفتن سرویس ای دی اس ال رفته بودم به من پیشنهاد وایرلس دادند خوب حتما داشتن که گفتن و دستگاههای اون شرکت نانو استیشن هست که حدود 130 قیمت داشت اگه به گفته شما سرویس وایرلس درایران ارایه نمیشود بنظر جنابعالی اون چه سرویسی میتونه باشه
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •