خوب یه فایلو رو نت میزارن باید با برنامه بسرچی تا فایل مورد نطرو پیدا کنی؟؟؟ یا تو یه سایت میزارن؟
چاکرتیم ....... راستی ادرس تاپیکشو داری؟؟؟
.
.
عجب مثالی بود دمت گرم
پس یعنی adsl برای دانلود فیلمو بازی نمیارزه؟!!!
خوب یه فایلو رو نت میزارن باید با برنامه بسرچی تا فایل مورد نطرو پیدا کنی؟؟؟ یا تو یه سایت میزارن؟
چاکرتیم ....... راستی ادرس تاپیکشو داری؟؟؟
.
.
عجب مثالی بود دمت گرم
پس یعنی adsl برای دانلود فیلمو بازی نمیارزه؟!!!
Last edited by MILIN3M; 01-10-2009 at 18:22.
شما اول یه سر به این تاپیک بزن و پست ها رو مطالعه کنی جواب خیلی از سوالاتو میگ یری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بار دوم میپرسم
یه سرویس 256 خوب کی سراغ داره نامحدود میخوام سرعت استاندارد باشه و قطعی هم نداشته باشه مرسی
حدود بودجه هم تا ماهی 33 میتونم بدم کمتر هم بود چه بهتر کسی سراغ نداره ؟؟
پیش شماره 2240 برای کارای تورنت میخوام حتما باید تورنتش باز باشه مرسی از بذل توجهتون![]()
حالا شما اونها را یه جوری حل میکنی (هر چند که برای دانلود راحتتر باید اکانت رپید شیر هم بخری و دردسرهاش هم به جون ...)
ولی دقیق بررسی کن اگر دانلود کردن زیاد به کارت نمیاد یه سرویس خوب حجمی بگیر و چیزهایی را که میخوای دانلود کنی از آرشیو دارها بخری به نظر من به صرفه تره.
نمیارزه که نمیشه گفت هر کسی یه استفاده ای داره یه معیارهایی داره برای استفاده از اینترنت پس نمیهش کلی گفت اینترنت به درد دانلود کردن نمیخوره (البته با فرض سرعت 256)
اوتن تاپیک که به ملکوت اعلی پیوست هیچ ، یه گروه هم زدند بچه ها ککه اونو هم دیگه پیداش نمیکنی ....
والله تا اونجا که من میدونم شرکتی همچنین سرویس با همچنین قیمتی و همچنین به این شرطی که تورنت هم باز باشه و تازه قطعی و اینها نداشته باشه ... نه کسی همچنین شرکتی نمیشناسه.
شما یهو همه را با هم میخوای که خب این تقریبا محاله.
به نظرم بعیده پیدا کنید. ولی حالا مممکنه با افزایش بودجه تون به 2برابر شاید همچنینی شرکتی پیدا کنید ولی ....
منظورتون رو نفهميدم يعني اسم شبديز رو نشنيديد؟
adsl 128 رو ميدن ماهي 30000 تومن
اين 128 سرعت واقعي هست؟
64 رو ميدن 19000
البته محدوديت زماني و محدوديت ترافيك نداره
چطوره؟
سلام
از کاربرای اینجا کسی هست که توی شرکت پارس آلاین مشغول به کار باشه؟
والا مصفی جون از بابت نیست بودنش که هست چون دوجا قیمت دارم ولی راستش میخوام بدونم اگه کسی یه سرویس مطمئن تری نسبت به اونی که سراغ دارم سراغ داره بهم معرفی کنه
الان این دوتا رو سراغ دارم شما یه نیگال بفرمایید نظر بدید :
256 نامحدود =
شرکت اوراکل ماهی 34 هزار تومان سه ماهه به اضافه یه ماه اضافه
شرکت رایان سما ماهی 24 هزارتومان که این یکی واقعا نوبره نمیدونم از کی داره سرویس میگیره کسی هم در موردش چیزی ننوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا همین رینج قیمت میتونم پرداخت کنم کسی پیشنهاد بهتری داره بهم معرفی کنه خدا خیز دنیا و آخرت رو بهش عنایت کنه خیلی خیلی ممنونم از همتون
راستی درباره اوراکل یه جا فقط گفتگو هست و ملت بحث کردن یه نفر هم داره بهشون میفرشوه لینکشو میزارم شما عنایت کنین یه نیگا بندازین ببینین داستان چیه ظاهرا همه راضی بودن الا یه نفر ببینین خوبه ؟؟ چون خودم نظرم بیشتر متوجه اوراکل هستش
من این مورد رو دیدم و پسندیدم زنگ هم زدم گفتن 34 تومن و این که گفتن تورنت هم باز هستش خوب منم که عشق تورنت دارم چون کلا حال میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سئوال هم ازت دارم این اکانتهای راپیدشیر بدون پوینت خوبه یا بده میصرفه از این ها استفاده کنم یا اینکه برم یه اکانت پوینت دار بگیرم ؟؟ کارم اصلا آپلود نیست حتی یه مگ هم نیمخوام شیر کنم و فقط میخوام از راپیدشیر دانلود کنم میتونی راهنماییم کنی آخه یه بار گفتن این اکنتهای بدون پوینت رو رپیدشیر جمع میکنه دونه ای دو تومن هم بود یادش بخیر
.
مرسی
Last edited by ramtin_d; 01-10-2009 at 21:36.
در مورد ای دی اس ال من که چیزی نمیتونم بگم ولی این کمه مسلما این شرکتهایی که گفتی از سریوس دهنده های اصلی نیستند و خود زیر مجموعه ی شرکت دیگری هستند پس بسیار دقت کن و به هیچ ععنوان دفعه ی اول را قرارداد بالای 3ماه نبند هر چند ممکنه که اقتصادی به صرفه نباشه.
در مورد رپید شیر هم ما تاپیک مخصوص خودش را در تالار داریم ولی مختصرا بگم که بدون پوینت کار شما را جواب میده و بدون پوینت که غیر قانونی نیست که جمع بشه بلکه اون خرید با پیپال هک شده و وریافی نشده است که ممکنه مشکل ایجاد کنه.
[quote=tohidkh;4273014]سلام.
مگه الان در ایران سرویس وایرلس هم ارائه میشه؟!؟!؟!؟
با تشکر ازشما دوست گرامی
والا من که برای گرفتن سرویس ای دی اس ال رفته بودم به من پیشنهاد وایرلس دادند خوب حتما داشتن که گفتن و دستگاههای اون شرکت نانو استیشن هست که حدود 130 قیمت داشت اگه به گفته شما سرویس وایرلس درایران ارایه نمیشود بنظر جنابعالی اون چه سرویسی میتونه باشه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)