تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 525 از 1759 اولاول ... 2542547551552152252352452552652752852953557562510251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه G4nd0lf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه این کارارو کردم، مودم دیگه هم ندارم!
    اعصابم رو ریخته به هم
    مودم هم نو نوی هست
    من که دیگه عقلم به جایی قد نمی ده ...ببینم مودمو خودت تهیه کردی یا از ISP گرفتی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها من تو upload کردن عکسایی که می گیرمو می خوام بزارم تو روم مشکل دارم کسی آدرس یه Servere باهالو سریعو داره؟؟؟بی زحمت توضیحم بدین
    فقط نخندینا

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من که دیگه عقلم به جایی قد نمی ده ...ببینم مودمو خودت تهیه کردی یا از ISP گرفتی؟
    خودم گرفتم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلو پیدا کردی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نه، منظورم این بود خودم خریدم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه، منظورم این بود خودم خریدم
    ببین من بهت پیشنهاد می کنم زنگ بزنی ISP تا یه نفرو بفرستن واست همه چیو خودش نصب کنه اکثر ISP ها این کارو می کنن ولی 10 تا 20 تومن می گیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اقایون کمک.............

من مودمم aztech هستش که دو سالی داره مثل ساعت کار میکنه 24 ساعت هم روشنه........اما الان چند روزیه که یدفعه چراغ dsl یا همون لینک یدفعه خاموش میشه .......من فکر میکردم مشکل از isp یا مخابرات باشه اما طی ازمایشات مختلف فهمیدم که تا یه بار کارت شبکه رو غیر فعال.....و دوباره پس از چند لحظه فعالش کنم این چراغ لینک مودم روشن نمیشه....عجیبه مگه نه......به نظر شما چه کنم....رو چندین ویندوز هم دقیقا همین مشکل رو داره.....یکی از دوستان میگفت این مدل که من دارم اکثرا همین مشکل رو پس از مدتی دارند؟؟؟ راه حلی چیزی نداره؟؟؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام به همه دوستان

سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون (بابا چرا هیچکس جواب مارو نمیده)
    شرمنده ، am602 به راحتی PPPOE رو ساپورت میکنه. از این جواب معلومه که با یه متخصص کارکشته طرفی. (خدا عاقبتت رو بخیر کنه ) شاید منظورش این بوده که ISP ساپورت نمیکنه که بقول دوستمون بعیده. چون بهترین و راحت ترین راه اتصال مودم ما به تجهیزات ISP در مرکز مخابرات محله PPPOE هستش و بهترین راه اتصال تجهیزات ISP در مکز مخابرات به تجهیزات خود ISP حالت Bridge. واسه همینه که مودم در حالت اتومات PPPOE رو انتخاب میکنه.

چه عجب بلاخره یکی جواب مارو داد...من وقتی وارد تنظیمات می شم به دو صورت PPPoe رو تنظیم می کنم که هیچکدومشون جواب نمی ده
    1)از قصمت Quick Setup بعد تیک DSL-Auto Connet رو ور میدارم تا بتونم به صورت دستی VIP/VCI رو تنظیم کنم...بعد Next می کنم Connection type رو رو حالت PPP Over Ethernet (PPPOE) می زارم بعد ازم PPP user Name & PPP Password رو می خواد بعد به بقیه گزینه های زیرش دست نمی زنم دوباره Next می کنم تیک Enable NAT رو می زارمو تیک Firewall رو بر می دارم بعد تو صفحه ی بعد Disable DHCP Server رو انتخاب می کنم به خاطر رنج IP ...بعد Next می کنمم مودم SAVE /REBOT می شه ولی وقتی IE رو باز می کنم ارتباط بر قرار نمی شه....راه دومم مثل اولیه فقط از قسمت Addvanced Setup/Wan می رم....ISP میگه مشکل از مودمته ولی مطمئنم ک....شر میگن آخه با یه مودمه دیگه امتحان کردم ولی بازم نشد....
    1- تیک DSL-Auto Connet رو بر ندار تا خودش VIP/VCP رو ست کنه.
    2- تیک firewall رو بذار بمونه
    3- وقتی Disable DHCP Server رو انتخاب میکنی ، رنج IP رو چند میدی؟ پیشنهاد میکنم Enable کنیش تا IP رو اتومات ست کنه.
    4- وقتی جدول آخر میآد یه عکس بذار ببینیم ، تنظیمات قبل از ریست چطوریه؟ مثل این که تو خود Manual زده :

----------------------------------------------------------

همه این کارارو کردم، مودم دیگه هم ندارم!
    اعصابم رو ریخته به هم
    مودم هم نو نوی هست
    چون میگی خیلی تند چشمک میزنه معلومه مودم بوق رو داره ولی سیگنال های فرکانس بالا رو تشخیص نمیده. ( نمیفهمه خط رانژه شده ) دو راه حل داره:
    2- مودم رو ببر خدمات واست یه تست کنن. سرپائی انجام میدن و نیازی به موندن مودم نیست. شاید مودم ایراد داره. ( من اوایل که لپ تاپ Dell-Latitude-D820 اومده بود ، یکی خریدم ( 1.900) . طرف همونجا تو مغازه خواست روشنش کنه ، اصلا عکس العملی نشون نمیداد!!! مجبور شد یکی دیگه باز کنه و اون رو یه راست فرستاد خدمات)

1- همونطور که دوستمون گفت یه 10 -15 تومنی خرج کنی که از خود ISP بیآن.

بچه ها من تو upload کردن عکسایی که می گیرمو می خوام بزارم تو روم مشکل دارم کسی آدرس یه Servere باهالو سریعو داره؟؟؟بی زحمت توضیحم بدین
    فقط نخندینا
    خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اقایون کمک.............

من مودمم aztech هستش که دو سالی داره مثل ساعت کار میکنه 24 ساعت هم روشنه........اما الان چند روزیه که یدفعه چراغ dsl یا همون لینک یدفعه خاموش میشه .......من فکر میکردم مشکل از isp یا مخابرات باشه اما طی ازمایشات مختلف فهمیدم که تا یه بار کارت شبکه رو غیر فعال.....و دوباره پس از چند لحظه فعالش کنم این چراغ لینک مودم روشن نمیشه....عجیبه مگه نه......به نظر شما چه کنم....رو چندین ویندوز هم دقیقا همین مشکل رو داره.....یکی از دوستان میگفت این مدل که من دارم اکثرا همین مشکل رو پس از مدتی دارند؟؟؟ راه حلی چیزی نداره؟؟؟
    Splitter که داری قطعاً؟ من چهار ساله که بدون Splitter نه رو تلفن نویز دارم و نه رو مودم ولی الآن دو هفته است که انگار دارن تو سیم تلفن دریل کاری میکنن . مجبور شدم واسه همشون Splitter بذارم.
    حالا این مفلوک چند ساله که 24 ساعته روشنه؟

Last edited by a6l3i; 17-11-2009 at 23:44.

9. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بعید میدونم کامل درست شده باشه چون خودمم وقتی دوباره فریمور رو آپدیت میکردم تا چند ساعت درست میشد ولی به طور کامل حل نمیشد
    در هر حال اگه کامل درست شد لینک فریمورشو لطف کنی ممنون میشم
    اقا این یک 5 ساعتی رو دانلود بوده بدون کوچکترین قطعی
    توی 4shared اپ کردمش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای من که کار میکنه اما مسولیتش دیگه با خودتون

11. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

a6l3i جان نگفتی آخرش این کارت شبکه وایرلس ها تا چه حدی امواجو می گیرن؟ همون آخرین بردشون دیگه چنده؟ بابا اینا امکانات در اختیار ما قرار نمی دن یه کارت شبکه بسازن یه ۳۰ یا۴۰ کیلومتری ساپورت کنن ما کل شهرو در اختیار داشته باشیم. نذاریم این سیگنال ها که تو فضا پخشن هدر برن.مثلا سال اصلاح الگوی مصرفه.‏

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •