تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 1135 اولاول ... 254254755155215225235245255265275285295355756251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

2. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

میبینم مثله همیشه علی اقا اینجا کولاک کرده.من دورادور پیگیر کارهای شما هستم.برای همینم ترجیح میدم هیچی نگم و استفاده کنم.
    Last edited by diyukis; 24-07-2012 at 12:00.

4. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باتری نوای من چند روز پیش بعد از طی یک مسافت طولانی مرخص شد و اصلا دیگه شارژ نمیشه البته حدود 3 سال کارکرده بود و تو این مدت ماشین خواب زیادی کرده بود به خاطر تعمیرات.امروز هم دینام رو تست کردم ولتاژی بین 13.5 14.4 داره و فکر کنم عیب فقط باتری باشه.البته چند وقت پیش تصمیم به برقی کردن پروانه ماشین گرفتم و با کلی تحقیق فن دوبل ماکسیما خریدم که 2 دور هست و داخل کاپوت وصل میشه و مثل پروانه ی فابریک هوا رو از بیرون میمکه . البته قیمت مناسبی هم داشت (60 هزار تومان که شامل 2 عدد فن و قاب میباشد)که پوشش تقریبا کاملی روی رادیاتور نوا داره .از طرفی یه رادیاتور خیلی تمیز 5 لول هم یکی از دوستان برام جور کرد و من هم قاب فن و فنها رو روی ان سوار کردم و فقط مونده بره رو ماشین.حالا به نظر شما دوستان و اساتید اولا ایا لازمه دینام و باتری قویتری بره رو ماشین مثلا دینام 90 امپر بنزی و باتری قویتر؟ایا دینام قویتری با قیمت مناسب سراغ دارید که نهایتا با مختصری تغییرات رو ماشین سوار بشه مثل دینامهای 130 یا 140 امپری ماشینهای جدید؟و سوال اخر اینکه ایا شما عزیزان راهی برای تست برق دزدی احتمالی در ماشین سراغ دارید؟ببخشید دیگه من سوال زیاد میکنم!!!

6. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باطري كه من براي نوا گرفتم 74 آمپر و مارك باتيس به قيمت 104.000 تومان ( با تخفيف ) بود البته الان خيلي گرانتر شده. اندازه اون هم مناسب محل باطري ماشين هست. 80 آمپري هم داشتن كه براي جاي باطري نوا بزرگ بود و نميشد سوار بشه.
    تجربه اي كه من توي باطري دارم ميگه مقدار توان آمپر باطري بايد متناسب با خروجي دينام باشه. يعني اگر مثلا باطري 55 آمپر هست ، دينام بايد 60 يا 65 آمپر باشه.يا حداقل نزديك به اون.. چرا؟ چون وقتي كه تمام وسائل برقي ماشين كار ميكنن اين توان و بار سنگين رو كه روي باطري افتاده ، توسط دينام جبران بشه و به زبان ساده تر ورودي بيشتر از خروجي باشه. در غير اين صورت باطري خيلي زود تمام ميشه و دينام هم توان شارژ مجدد اون رو نداره و كلا ماشين و وسائل برقي اون كم مياره. چراغها كم نور ميشه..اشاره خوب نميزنه..فن كولر و بخاري پرتاب مناسب نداره..استارت خيلي سنگين ميزنه يا اصلا نميزنه و حتي ممكنه پخش ماشين( اگر كاست بخوره) شل و ول و وارفته بخونه!!
    در مورد اينكه پروانه فابريك رو برداريد و بجاي اون فن برقي بگذاريد( حالا هر نوع فن با هر مقدار توان) قبلا هم خيليها آزمايش كردن و در كل نتيجه مناسبي نگرفتن. حداقل چند مورد اينجوري ديدم. بخصوص براي فصل گرما كه استفاده از كولر ماشين بار اضافي زيادي روي موتور و دينام و باطري ميندازه.
    باطري قويتر را كه لازم داريد( با محاسبه مجموع وات هردو فن برقي) و البته دينام قويتر( كه حداقل 85 آمپر بايد باشه) . ظاهرا دينامهاي مدل بالا( GM) توان 80 آمپر به بالا رو دارن و البته اكثر از نوع پولي متفاوت با پوليهاي تسمه قديم هستند كه داراي يه پولي پهن براي درگير شدن با تسمه موتور تكي است. مثل مدلهاي كاپريس تك تسمه كه در ايران هم وجود داره.نمونه اون را هم در پست صفحه قبل ميتونين ببينيد كه يك موتور 8 با يك تسمه پهن براي يك پيكاپ آماده شده. از اين مدل دينامها توي بازار دست دوم وجود داره و آخرين قيمتي كه شنيده بودم حدود 100.000 تومن هست. البته ممكنه گرانتر هم باشه.
    اگر به شما پيشنهاد شد كه از دينام پژو استفاده كنين ، هرگز اين كار رو نكنيد، چون بجز اينكه براي سوار كردن و جور كردنش روي موتور مشكل پيدا ميكنين ، خيلي هم زود به زود خراب ميشن و البته هزينه و قيمت تعمير اونهم گاهي اونقدر بالاست كه به صرفه است يه نو بخريد و از خير تعمير اون بگذرين!
    در مورد برق دزدي ، معمولا وقتي ماشين خاموش باشه نبايد هيچ برقي مصرف بشه( البته اگر وسيله اي روشن باشه و يا در حالت استندباي قرار گرفته فرق ميكنه)
    اگر سرباطري مثبت را در بياريد و اون رو بصورت آرام و ملايم دوباره به قطب مثبت باطري نزديك و متصل كنين، نبايد هيچ جرقه اي برنه. اگر جرقه زد يعني يك مصرف كننده روشنه و يا اينكه جايي يك اتصالي كوچك هست. اون رو بايد پيدا كنين. معمولا هم اين اتفاق اتصالي در محل عبور سيمها از داخل بدنه و مكانهاي احتمالي سايش و فشار بر سيم كشي و يا كانكتورها رخ ميده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله از جهاتي ميشه گفت چون تعداد خودروهاي آمريكايي كمتر شده، فروش قطعات هم كم شده اما از يه طرف ديگه بالا رفتن قيمتها و وارد شدن يه سري دلال جماعت توي اين ماجرا قيمتها را هم بالا برده.
    من قالپاقهاي خودشو دارم و خوشبختانه در كل وضعيت خوبي دارند البته مدل اونها كانادايي هست كه با اين مدلهاي مال شما فرق داره. سالها پيش توي بازار يه مدل قالپاقهاي ساده بود كه فقط وسط رينگ سوار ميشد و اطرافش رو پوشش نميداد و يه ارم شورلت هم داشت كه خيلي ساده و شيك بود. ديگه از اون مدل نديدم.
    در مورد لاستيك خيلي عالي گرفتين . الان حداقل يه چيزي توي مايه هاي 650 تا 700 تومان شده. البته اگر با بالاتر رفتن قيمت $ اونهم بيشتر نشه!
    راستي توي اين گاراژي كه رفتين احيانا ماشين ديگه اي نيست كه به درد بازسازي بخوره؟ يه چيزي تو مايه هاي همون نمونه عكس شما و امضاي من!! يعني ريويرا دم قايقي!!!
    يا كامارو..پونتياك..ماستنگ..خلا صه اينجور چيزا!
    كاشكي از اونجا هم عكس بگيرين بگذاريد.
    ..................

دوست عزيز سوال رو دوباره بپرسيد تا جواب بديم. عكسها هم باز نميشه . اگر از آپلود خود انجمن استفاده كنين خيلي بهتره.

سوالم این بود که هزینه داشتن چلنجر srt یا کامارو ss تو ایران چنده؟اصلا پلاک میشن؟(عاشق این دوتا مدلم من)

10. 3 کاربر از salar_aziz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دو موردي كه گفتيد اونقدر خاص هست كه بايد اول بگرديد و پيداشون كنين!
    نه اينكه وجود نداره اما به نسبت ماشينهايي مثل كاپريس و نوا و بيوك ايران و..خيلي خيلي كميابه بخصوص اون دوج چلنجر. حالا اگر پيدا كرديد( در هر وضعيتي كه بود، از داغون و اوراقي بگير تا صفر كيلومتر و درجه يك) اونوقت ميشه بر اساس وضعيتش قيمت و هزينه داشتن و يا بازسازي و تعمير و..را حدودا تخمين زد.

صاحبان همچين ماشينهايي زياد درگير پلاك قديم و جديد بودنشون نميشن چون كلا خيلي بارزشتر از اونه كه بخوان استفاده معمولي بكنن و هر روز بيارن توي خيابان. بيشتر حالت كلكسيون و نمايشي داره، حتي ممكنه صاحبانشون هم هيچ علاقه اي به تعويض پلاك نداشته باشن و همان پلاكهاي قديم رو نگه دارن و نوعي اصالت و وجه كلاسيك ماشين بدونن.
    قيمت مدلهاي سالم و مناسب اونها هم هيچ حد و اندازه يا نداره و بر اساس خواسته و نظر فروشنده و خريدار و بيشتر توافقيه.. ميتونه از 20 تا 30 ميليون شروع بشه و بره بالا...!!
    ...........................
    امروز 4 حلقه لاستيك خريدم
    مارك هانكوك كره، سايز 205.75.14 R دور سفيد.
    فروشنده را از سالها پيش ميشناختم و ميدونستم كه حقيقت را ميگه و در مورد تاريخ ساخت هم كاملا تاييد كرد كه نو هستند و تازه از كره وارد شده اند. تاريخها را هم چك كردم و دقيقا همين موضوع را نشان ميداد كه در هفته 22 سال 2012 ( حدود تيرماه امسال) ساخته شده.
    حتي از شكل و فرم و بوي تايرها هم مشخص بود كه اصلي و نو هستند.
    قيمت هر 4 حلقه 660.000 تومان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro lt; 25-07-2012 at 13:35.

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مبارک باشه .با این لاستیکها سواری ماشین خیلی نرم و دلچسب میشه.

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دو موردي كه گفتيد اونقدر خاص هست كه بايد اول بگرديد و پيداشون كنين!
    نه اينكه وجود نداره اما به نسبت ماشينهايي مثل كاپريس و نوا و بيوك ايران و..خيلي خيلي كميابه بخصوص اون دوج چلنجر. حالا اگر پيدا كرديد( در هر وضعيتي كه بود، از داغون و اوراقي بگير تا صفر كيلومتر و درجه يك) اونوقت ميشه بر اساس وضعيتش قيمت و هزينه داشتن و يا بازسازي و تعمير و..را حدودا تخمين زد.

صاحبان همچين ماشينهايي زياد درگير پلاك قديم و جديد بودنشون نميشن چون كلا خيلي بارزشتر از اونه كه بخوان استفاده معمولي بكنن و هر روز بيارن توي خيابان. بيشتر حالت كلكسيون و نمايشي داره، حتي ممكنه صاحبانشون هم هيچ علاقه اي به تعويض پلاك نداشته باشن و همان پلاكهاي قديم رو نگه دارن و نوعي اصالت و وجه كلاسيك ماشين بدونن.
    قيمت مدلهاي سالم و مناسب اونها هم هيچ حد و اندازه يا نداره و بر اساس خواسته و نظر فروشنده و خريدار و بيشتر توافقيه.. ميتونه از 20 تا 30 ميليون شروع بشه و بره بالا...!!
    ...........................
    امروز 4 حلقه لاستيك خريدم
    مارك هانكوك كره، سايز 205.75.14 R دور سفيد.
    فروشنده را از سالها پيش ميشناختم و ميدونستم كه حقيقت را ميگه و در مورد تاريخ ساخت هم كاملا تاييد كرد كه نو هستند و تازه از كره وارد شده اند. تاريخها را هم چك كردم و دقيقا همين موضوع را نشان ميداد كه در هفته 22 سال 2012 ( حدود تيرماه امسال) ساخته شده.
    حتي از شكل و فرم و بوي تايرها هم مشخص بود كه اصلي و نو هستند.
    قيمت هر 4 حلقه 660.000 تومان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه دوست من!!
    منظورم مدلهای جدید و بروزه.مثلا حد اکثر 2008(مث همین که محمد جان چند پست قبل مدل 2013 رو معرفی کرده بود!!)
    راستی بیوکه که عکساشو گذاشتم جالب نبود؟شاید واسه من که ندید پدیدم جالب بوده فقط!!

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورم مدلهای جدید و بروزه.مثلا حد اکثر 2008
    اين قضيه ديگه برميگرده به اينكه سياست واردات خودرو به چه شكلي باشه؟و متاسفانه هيچوقت سياست روشن و واضح و منطقي بر اين قضيه حاكم نبوده و افراد عادي مانند من و شما كه براي استفاده شخصي قصد وارد كردن اتومبيل مورد نظر خودشون رو داشتن، هيچوقت نتونستند از اين فرصتها استفاده كنند و البته فقط براي افرادي خاص و به دلايلي خاص اين موقعيتها ايجاد شده كه اونهم در كنارش نيار داشتن ارتباطات خاص بوده..
    من امروز جستجويي كردم و نتايجي رو ميبينم كاملا ضد و نقيض هم هستند و اصلا مشخص نيست كه در نهايت اين امكان وجود داره يا نه و چه قائده و قانوني بر اون حاكم هست و چه هزينه هايي رو بايد به چه دلايلي و به چه مقدار پرداخت كرد؟ همه چيز مرتبا در حال تغييره و اينهم بر ميگرده به همون دليل كه قبلا نوشتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظاهرا در گذشته واردات خودروهاي آمريكايي ممنوع بود( براي پلاك شدن) حالا به چه دليل معلوم نيست..شايد هنوز هم اينجوري باشه و البته تعرفه بسيار زياد گمرك براي واردات خودرو را هم در نظر بگيريد.

16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من نمونه اون کامارو رو (حالا نمیدونم صفر بود یا مثلا یکی دو سال کارکرد داشت) رو اتفاقا به رنگ زرد رو توی تهران چند باری دیدم و حتی نمونه های دیگر ماشینهای جدید امریکایی مثل دوج و همر و فورد و....اتفاقا همین تازگی یه دوج 2010 که 6 سیلندر 3500 سی سی هم بود تو سایت ایران ماشین اگهی شده بود که نمیدونم چجوری پلاک شده بود چون همه ی ماشینهای امریکایی جدید که تا به حال دیدم گذر موقت بودن و شنیدم به امریکایی پلاک نمیدن.حالا به هر حال شما اگه پول خرج کنی فکر کنم هر ماشینی رو بتونی برای خودت وارد کنی و سوار شی با گذر موقت و برای نگهداریش هم بالاخره لوازمش رو از کشورهای همسایه میشه تهیه کرد چون وقتی ماشین به روز باشه خب تو کشورهای همسایه هم داره استفاده میشه و میشه براحتی لوازم مصرفی رو تهیه کرد.به قول معروف شما پول داشته باش سر سیبیل شاه ناقاره بزن!!!!

18. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •