تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 623 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

for V E S T A
    شما از فیلتر شکن مشکل نداری برادر که اون تیک ها رو برداری
    فایر وال اذیتت می کنه

روم های یاهو هم تعطیل شده اند برای ارتقای کیفیت. معلوم نیست یاهو چه سریسی رو می خواد جایگزین بکنه. ممکنه در آینده یا شکل و شمایل دیگری باز بشه. ممکن هم هست هرگز نشه. خودشون ارتقای سرویس رو ذکر کرده اند در وبلاگ خود یاهو مسنجر. بنابراین میشه گفت اونها هم از ایرانیا یاد گرفتن! هیچ چی هیچ وقت معلوم نیست و هر اتفاقی در هر زمانی ممکنه بیفته!
    یعنی منظورشون از ارتقای کیفیت باز کردن روم ها در اینده با قابلیت ها و امتیازات بروز تر و بیشتر بوده یا کلا چت روم رو میخوان برای همیشه از یاهو حذف کنن؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

for V E S T A
    شما از فیلتر شکن مشکل نداری برادر که اون تیک ها رو برداری
    فایر وال اذیتت می کنه
    بله ؟ متوجه منظورتون نشدم

من مشکلی نداشتم اگه پست رو درست بخونید متوجه میشین مشکل رو نقل قول کردم جواب دادم !

اون تیک هام بعضی وقتا وقتی از ف...لتر ش... استفاده میشه زده میشن وقتی بخواین دوباره به یاهو وصل شین و ف...شک... نداشته باشین وجود اون تیک ها مانع از اتصال میشن که باید

برداشته بشن

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ظرفیت یاهو توی ادد لیست کردن چند نفره؟

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راهی هست که آرشیو از دست رفته رو برگردوند.من از آرشیوم پشتیبان نگرفتم.بارها هم ویندوز عوض کردم.یعنی کلا درایو سی رو فرمت کردم.اگه راهی باشه از طریق وب باید باشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ظرفیت یاهو توی ادد لیست کردن چند نفره؟

مرسی
    راستش من دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم 200 تا باشه مطمئن نیستم

راهی هست که آرشیو از دست رفته رو برگردوند.من از آرشیوم پشتیبان نگرفتم.بارها هم ویندوز عوض کردم.یعنی کلا درایو سی رو فرمت کردم.اگه راهی باشه از طریق وب باید باشه.
    فقط آرشیو یاهو ورژن 11 رو سرور یاهو ذخیره میشه + webmessenger ...اگه با ورژن های قبلی چت میکردین یا با webmessenger چت نمیکردین فقط باید فایل های ذخیره شده تو سیستمتون رو داشته باشین

داره خودمونی میشه Assassins C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام من هر وقت میخوام وارد یاهو بشم نمیشه اما وقتی فیلتر شکن رو باز میکنم باز میشه اگه کسی با این مشکل مواجه بوده بگه ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان به این عکس زیر نگاه کنین یعنی میشه با ایدی های هات میل و اون یکی که زده بالاش تو یاهو مسنجر لوگین کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من هر وقت میخوام وارد یاهو بشم نمیشه اما وقتی فیلتر شکن رو باز میکنم باز میشه اگه کسی با این مشکل مواجه بوده بگه ممنون میشم
    سلام

تو این مسیر

Internet Explorer >> Intenet Option >> Connection tab >>Setting

اگر dial up دارین تو قسمت dial up در غیر این صورت Lan Setting قسمت proxy server تیک نداشته باشه .

دوستان به این عکس زیر نگاه کنین یعنی میشه با ایدی های هات میل و اون یکی که زده بالاش تو یاهو مسنجر لوگین کرد؟
    نه شما میتونید آیدی های hotmail رو به ادلیست یاهو اضافه کنید و باهاشون چت کنید برای آیدی های hotmail و لوگین شدن به مسنجر باید MSN messenger استفاده کنید

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم یک نفر به لیست دوستانم در یاهو اضافه کنم بودن اینکه متوجه بشه البته به غیر از یاهو مسنجر 7 روش دیگری اگر هست بگید
    البته با برنامه Buddy manager مثل اینکه میشه اینکارو کرد ولی من نتونستم این برنامه رو پیدا کنم اگر کسی این برنامه رو داره برای من ایمیل کنه یا لینک بزاره
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نه شما میتونید آیدی های hotmail رو به ادلیست یاهو اضافه کنید و باهاشون چت کنید برای آیدی های hotmail و لوگین شدن به مسنجر باید MSN messenger استفاده کنید
    یعنی اگه msn messenger نصب کنم میتونم با ایدی های یاهو رو اد کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •