یعنی منظورشون از ارتقای کیفیت باز کردن روم ها در اینده با قابلیت ها و امتیازات بروز تر و بیشتر بوده یا کلا چت روم رو میخوان برای همیشه از یاهو حذف کنن؟
یعنی منظورشون از ارتقای کیفیت باز کردن روم ها در اینده با قابلیت ها و امتیازات بروز تر و بیشتر بوده یا کلا چت روم رو میخوان برای همیشه از یاهو حذف کنن؟
بله ؟ متوجه منظورتون نشدم
من مشکلی نداشتم اگه پست رو درست بخونید متوجه میشین مشکل رو نقل قول کردم جواب دادم !
اون تیک هام بعضی وقتا وقتی از ف...لتر ش... استفاده میشه زده میشن وقتی بخواین دوباره به یاهو وصل شین و ف...شک... نداشته باشین وجود اون تیک ها مانع از اتصال میشن که باید
برداشته بشن
راهی هست که آرشیو از دست رفته رو برگردوند.من از آرشیوم پشتیبان نگرفتم.بارها هم ویندوز عوض کردم.یعنی کلا درایو سی رو فرمت کردم.اگه راهی باشه از طریق وب باید باشه.
راستش من دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم 200 تا باشه مطمئن نیستم
فقط آرشیو یاهو ورژن 11 رو سرور یاهو ذخیره میشه + webmessenger ...اگه با ورژن های قبلی چت میکردین یا با webmessenger چت نمیکردین فقط باید فایل های ذخیره شده تو سیستمتون رو داشته باشین
سلام من هر وقت میخوام وارد یاهو بشم نمیشه اما وقتی فیلتر شکن رو باز میکنم باز میشه اگه کسی با این مشکل مواجه بوده بگه ممنون میشم
دوستان به این عکس زیر نگاه کنین یعنی میشه با ایدی های هات میل و اون یکی که زده بالاش تو یاهو مسنجر لوگین کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو این مسیر
Internet Explorer >> Intenet Option >> Connection tab >>Setting
اگر dial up دارین تو قسمت dial up در غیر این صورت Lan Setting قسمت proxy server تیک نداشته باشه .
نه شما میتونید آیدی های hotmail رو به ادلیست یاهو اضافه کنید و باهاشون چت کنید برای آیدی های hotmail و لوگین شدن به مسنجر باید MSN messenger استفاده کنید
سلام
میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم یک نفر به لیست دوستانم در یاهو اضافه کنم بودن اینکه متوجه بشه البته به غیر از یاهو مسنجر 7 روش دیگری اگر هست بگید
البته با برنامه Buddy manager مثل اینکه میشه اینکارو کرد ولی من نتونستم این برنامه رو پیدا کنم اگر کسی این برنامه رو داره برای من ایمیل کنه یا لینک بزاره
مرسی
یعنی اگه msn messenger نصب کنم میتونم با ایدی های یاهو رو اد کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)