تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 525 از 2550 اولاول ... 2542547551552152252352452552652752852953557562510251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه k3ivan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا من 3 روزه سرویسم رو از مکس نت تمدید کردم تو این 3 روز 300 مگ از فضام کم شده خودشم سایت زیادی نمی رم ، امروزم زیاد از اینترنت استفاده نکردم برای هر روزم 100 مگ میفته ، این چه وضعشه دیگه ، داره حالم از اینترنت به هم می خوره
    اقا ببین ویندوزت update نکرده باشه من یبار لینوکسم (suse) خودشو update کرده بود یه 400mb از دست داده بودم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اگه یه خارجی به من اون حرفو میزد
    یه حرفی میزدم کل زندگیش لگ دار میشد
    وقتی سرعتش 5 مگ هست
    و من 1 دهم مگم
    چی بهش بگم ؟
    یا تو چی میتونستی بگی؟
    بیخیال

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط مواظب باش به جرم جاسوسی نگیرنت ولی درکل واقعا سرعتش واقعیه پسر عموی من 4 مگ داشت که راحت 2 الی 3 مگ در ثانیه دانلود داشت باور کن به 2 هفته نرسیده بود گرفتنش 6 میلیون جریمه داد کامپیوترش رو گرفتند و 6 ماه زندان براش زدند که با پول خرید خلاصه یک ماه هم رفت زندان
    خلاصه مراقب باش به یک هفته نرسیده پشیمون نشی
    ولی در کل خیلی عالیه فقط خیلی گرونه
    با اين شرايط كه شما ميگين مگه از جونم سير شدم بابا بي خيالش ميشم خوب!!
    ولي من موندم چجوري بايد بفهمن؟ ديش كه همون ديش ماهواره معموليه كه الان شكر خدا رو هر پشت بومي شصتاد تا !! موجوده + يه كارت دي وي بي كه اونم داخل كيسه كامپيوتره،اكانتم كه نميخوام از ايرانيا بگيرم پس چجوري بايد بفهمن بعدشم بابا جاسوسي كدوم بود من فقط فيلم و.. رو ميخوام با سرعت بالا بدانلودم اصلا سند و آپ ندارم كه..

اینترنت های ماهواره در صورتی خوبن که شما خودتون کارت ویزا یا مستر کارت داشته باشین و از سایت اشتراک دهنده مستقیم خرید کنید درغیر این این صورت خیلی گرون تر میشه
    اون 2 مگ ها هم سرعتشون درست هستند البته بعضی ها حجمی هستن یعنی مثلا 4 گیگ یعنی تا 4 گیگ سرعتتون 2 مگ هست بعد از اون اشتراکی میشه و به شانس بستگی داره سرعتت
    نا محدود های 2 مگ هم به واسطه فروشنده های اصیل ایرانی خیلی خیلی گرون در میاد (بعضی ها 3 برابر قیمت خارجی میدن )
    بله با كارت ويزا و.. مستقيم ميخرم البته قيمتشم زياد مهم نيست چون اگه اون پروژه اي كه فكرشم رو بتونم بگيرم ديگه مهم نيست اين پولا بعدشم ديگه از دست اين سرعتا عقده اي شدم و حاضرم برا سرعتاي درست و حسابي بخرجم

داره خودمونی میشه k3ivan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با اين شرايط كه شما ميگين مگه از جونم سير شدم بابا بي خيالش ميشم خوب!!
    ولي من موندم چجوري بايد بفهمن؟ ديش كه همون ديش ماهواره معموليه كه الان شكر خدا رو هر پشت بومي شصتاد تا !! موجوده + يه كارت دي وي بي كه اونم داخل كيسه كامپيوتره،اكانتم كه نميخوام از ايرانيا بگيرم پس چجوري بايد بفهمن بعدشم بابا جاسوسي كدوم بود من فقط فيلم و.. رو ميخوام با سرعت بالا بدانلودم اصلا سند و آپ ندارم كه..

داداش این ماهواره های معمولی فقط گیرنده است یعنی تو هیچ داده ای ارسال نمی کنی .
    ولی اگه اینترنت ماهواره دو طرفه گرفتی که بتونی اطلاعات سند کنی اونوقت به جرم خروج اطلاعات غیر قانونی
    مثل رعد و برق تو سرت فرود میان .چگونه اشو هم با دستگاههایی که دارن می فهمن .

6. این کاربر از k3ivan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

فقط مواظب باش به جرم جاسوسی نگیرنت ولی درکل واقعا سرعتش واقعیه پسر عموی من 4 مگ داشت که راحت 2 الی 3 مگ در ثانیه دانلود داشت باور کن به 2 هفته نرسیده بود گرفتنش 6 میلیون جریمه داد کامپیوترش رو گرفتند و 6 ماه زندان براش زدند که با پول خرید خلاصه یک ماه هم رفت زندان
    خلاصه مراقب باش به یک هفته نرسیده پشیمون نشی
    ولی در کل خیلی عالیه فقط خیلی گرونه
    اونی که شما میفرمایین ارسال و دریافتش از طریق ماهواره هست.ایکی ثانیه هم شناسایی میشه.من نمیدونم چطوری 2 هفته ازش استفاده کرده.

سر و ته حرفاتون با هم نمیسازه.

8. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

k3ivan درست می گه . اگه یه طرفه باشه فکر نکنم مشکلی به اون صورت داشته باشه . اگه بگیرنت هم فقط جریمه می کنن ولی اگه دو طرفه رو بگیرن وای به حالت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه simorgh_m3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    azərbaycan:/Tabriz

پيش فرض

یعنی اگه فقط دانلود آفلاین داشته باشیم آقا پلیسه دسگیرمون نمیکنه؟
    یه سوال دیگه اینه این اینترنت که ما بصورت افلاین میگیریم حلاله یا حروم؟(دوستان مثبت اینو جواب بدن خیلی بهتره)
    شوخی کردم ولی دوستان اون اولیو جواب بدن

تازه من شنیدم میتونیم سند رو با استفاده از یه لاین دیگه مثل همون دیال آپ انجام بدیم(که زیاد سرعت مهم نیس) و رسیو رو با همون دیش بگیریم(یعنی بعد از کلیک بر روی یه لینکی برنامه خودش میپرسه که میخوای دانلودو با دیش انجام بدم)
    اینم بگین ممنون میشم

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

یعنی اگه فقط دانلود آفلاین داشته باشیم آقا پلیسه دسگیرمون نمیکنه؟
    یه سوال دیگه اینه این اینترنت که ما بصورت افلاین میگیریم حلاله یا حروم؟(دوستان مثبت اینو جواب بدن خیلی بهتره)
    شوخی کردم ولی دوستان اون اولیو جواب بدن

تازه من شنیدم میتونیم سند رو با استفاده از یه لاین دیگه مثل همون دیال آپ انجام بدیم(که زیاد سرعت مهم نیس) و رسیو رو با همون دیش بگیریم(یعنی بعد از کلیک بر روی یه لینکی برنامه خودش میپرسه که میخوای دانلودو با دیش انجام بدم)
    اینم بگین ممنون میشم
    دانلود افلاین مثل همون استفاده از ر.س.ی.و.ر هست و نمیتونن بگیرن مگر اینکه به صورت معمولی دیش رو ببینن که همون جرم ر.س.ی.و.ر رو داره
    در ضمن اقا پلیسه نمیگیره چند تا افراد از هیت محله میان میگیرن
    اره سند رو هم میشه یا با دایل اپ یا با adsl انجام داد
    حکم شرعیش هم تو رساله مباه اعلام شده ولی چون شرط احتیاط واجبه مکروه در نظر بگیرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با این یک طرفه ها میشه با خرید اکنت خودمون اتخاب کنیم چیی دانلود بکنیم یا همینطوری میریزه به هارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •