تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 1126 اولاول ... 254254755155215225235245255265275285295355756251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید!

ثبت نام من از 17 ام شروع شد و تا 20 ام هم ادامه داشت اما به علت یک سری مشکلات مثل همین بد باز شدن سایت نتونستم انتخاب واحد کنم. حدود ساعت 1 شب روز 21 ام رفتم انتخاب واحد کنم دیدم نوشته مهلت ثبت نام شما به پایان رسیده!

بچه ها حالا چیکار کنم؟! یعنی این ترم کلا پریده یا هنوز توی حذف اضافه مهلت هست؟

خواهشا کمک کنید. ترم قبل هم درس نخوندیم همه رو افتادیم حالا هم اگه این ترم بپره که هیچی!

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید!

ثبت نام من از 17 ام شروع شد و تا 20 ام هم ادامه داشت اما به علت یک سری مشکلات مثل همین بد باز شدن سایت نتونستم انتخاب واحد کنم. حدود ساعت 1 شب روز 21 ام رفتم انتخاب واحد کنم دیدم نوشته مهلت ثبت نام شما به پایان رسیده!

خواهشا کمک کنید. ترم قبل هم درس نخوندیم همه رو افتادیم حالا هم اگه این ترم بپره که هیچی!
    شاید دوباره تمدید کنن این دو روز که تعطیل بوده.
    میتونی تو حذف اضافه انتخاب واحد کنی اونم شانس بیاری درسی که میخوای برداری پر نشده باشه

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قسمت استادنوشته مشاهده نشده -اما اینكه جلوی وضعیت نمره نوشته شده باشه قبول -اعلام شده -منظور تاییدشدن است یانه
    درضمن بعدازبررسی توسط استاد بازم میشه اعتراض كردبه مدیرگروه اون درس خاص یامسیول اموزش دانشگاه یا كارشناس رشته
    اگه نوشته مشاهده نشده پس استاد هنوز نگاه نكرده!
    بله منظور تاييد شدن هست.يعني اون محدوده اي كه به استادها اجازه دادن براي دانشجو مهلت اعتراض تعيين كنن و يا نمره دانشجو رو تغيير بدن تموم شده و نمرات رو تاييد كردن.
    براي يكي از درسهامون چون استاد محدوده زماني براي اعتراض تعيين نكرده بود و جواب نميداد بهمون رفتيم پيش مدير گروهمون كه قرار شد با استاد صحبت كنه تا رسيدگي بشه!هنوز كه چيزي نيديدم!
    ولي اگه كساني كه به اون درس اعتراض دارن تعدادشون زياد باشه مديرگروهتون ممكنه بتونه كاري براتون انجام بده.

توي حذف و اضافه ميتونيد دوباره انتخاب واحد كنيد.

4. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

براي يكي از درسهامون چون استاد محدوده زماني براي اعتراض تعيين نكرده بود و جواب نميداد بهمون رفتيم پيش مدير گروهمون كه قرار شد با استاد صحبت كنه تا رسيدگي بشه!هنوز كه چيزي نيديدم!
    ولي اگه كساني كه به اون درس اعتراض دارن تعدادشون زياد باشه مديرگروهتون ممكنه بتونه كاري براتون انجام بده.
    يه درس ما بلافاصله وقتي اومد تاييد شد و مهلت اعتراض نموند!
    باز نميكردن كه سايتو واسه اعتراض رفتيم پيش معاون آموزشي و نامه داديم و رفتيم امتحانات نامه رو داديم به اونو چند روز بعد شورا گذاشتن! و بالاخره بازش كردن

دردسر داره وقتي تاييد شه تا بازش كنن

6. 3 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

يه درس ما بلافاصله وقتي اومد تاييد شد و مهلت اعتراض نموند!
    باز نميكردن كه سايتو واسه اعتراض رفتيم پيش معاون آموزشي و نامه داديم و رفتيم امتحانات نامه رو داديم به اونو چند روز بعد شورا گذاشتن! و بالاخره بازش كردن

دردسر داره وقتي تاييد شه تا بازش كنن
    دقیقا همون کاری که ترم تابستون انجام دادن . برای درس اندیشه سیاسی امام تو ترم تبستون نمره 8 رد کرده بودن زمان اعتراض هم نزاشته بودن !!! رفتم معاونت آموزشی اعتراض کردم دوباره نمرم رو بررسی کردن شد 17 !!!!

8. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کسی اینجا امتحان ریزشی نداره؟ . باید بریم دانشگاه حضوری ثبت نام کنیم واسه امتحان یا از تو سایت هم میشه؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسانی که تو دنشگاه آزاد قبلا درس خوندن و انصراف دادن میتونن واحدهای پاس شده شون رو توی پیام نور معادل سازی کنن؟
    واسه رشته ی مهندسی کامپیورتر.نرم
    و میخوام بدونم به نظر دوستان پیام نور کلا چقدر اعتبار داره؟ کسانی که رفتن راضی هستن؟ واسه کارشناسی و ارشد!؟

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسانی که تو دنشگاه آزاد قبلا درس خوندن و انصراف دادن میتونن واحدهای پاس شده شون رو توی پیام نور معادل سازی کنن؟
    واسه رشته ی مهندسی کامپیورتر.نرم
    و میخوام بدونم به نظر دوستان پیام نور کلا چقدر اعتبار داره؟ کسانی که رفتن راضی هستن؟ واسه کارشناسی و ارشد!؟
    اگه درك كارداني داشته باشيد ميتونيد واحدهاي عمومي رو كه گذرونيد رو معادل سازي كنيد.

اعتباره ش رو كه اگه نداشت چرا اجازه ادامه كار بهش دادن و دارن اين همه دانشجو قبول ميكنن!!
    راضي بودنش هم اكثر اوقات راضي هستيم مگه اينكه چه شود(البته همچين دانشگاه گل و بلبلي نيست ولي خوب اونقدرام بد نيس)

12. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

ارشد سراسری که وسطای آبان
    فراگیرم اولای مهر
    سپاس دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دقیقا همون کاری که ترم تابستون انجام دادن . برای درس اندیشه سیاسی امام تو ترم تبستون نمره 8 رد کرده بودن زمان اعتراض هم نزاشته بودن !!! رفتم معاونت آموزشی اعتراض کردم دوباره نمرم رو بررسی کردن شد 17 !!!!

چطور ممکنه ؟؟؟
    من هیچوقت اعتراض نزدم هیچ درسی رو فکر میکردم احتمال اشتباه کم باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •