سلامممنون که کاملا توضیح دادین
در مورد 206 کمی تو شک هستم اخه از نظر خودم 206 واسه چپ شدن شرایط مساعدی داره . من خیلی از 206 ها رو دیدم که چپ کردن نمیتونم نظرم درسته یانه.
در مورد ریو هم که اینطور که شما گفتین ظاهرا ایربک و abs نداره که خب من خیلی نمیپسندم البته نمیتونم از نظر فنی چطوره البته قبلا خیلی تعریف فنیش رو شنیدم اما الان نمیدونم که کیفیتش چطوره.
در مورد ال 90 هم راستش من شنیدم که مشکل پیدا کردن قطعه داره یعنی اگه مشکلی ایجاد بشه و دنبال قطعه باشی به سختی پیدا میشه و کلی هزینه سازه
نمیدونم نظر شما چیه لطفا نظرتونو بگید
در ضمن نظرتون در مورد سمند ال ایکس چیه اگه میشه نظرتون رو بگید
باتشکر
شما انتظارات خودتون رو بگید (البته به صورت کامل) راحت تر و بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد.
207 که همون 206 هست اون رو بیخیال شو!سلام به همه دوستان
راستش چند وقتیه که خانواده من رو مامور انتخاب یه ماشین مناسب زیر 25 میلیون کردن و گفتن که می خوان ماشین فعلی شون که سمنده ال ایکس هستش رو بفروشند و یه ماشین مناسب بگیرن(البته خانواده که می گم منظور پدر و مادر و گهگاهی فرزندی که من باشم هستش)
من هم تازه کار با اطلاعاتی که چند وقته از این فروم گرفتم یه چند تا ماشین رو از روی اینترت انتخاب کردم و از نمایندگی ها قیمت گرفتم و حالا از شما دوستان عزیز می خوام که مشاوره های نهایی رو بهم بدین که بهشون انتقال بدم:
1. 206 صندوقدار اتوماتیک وی9 ----19370000
2. 207 اتوماتیک---------------------19580000
3.لیفان 620 فوری -----------------20000000
4.لیفان 620 سه ماهه ------------17800000
5.ام وی ام 530 ، 45 روزه ---------20000000
6.ورنا اتوماتیک 45 روزه -----------22700000
دو نکته رو هم تو پرانز می گم :
1. اینکه از نمایندگی مزدا برای مزدا 2 پرسیدم که گفت 29000000 تومان و سه ماهه که همین طور که می بینید از سقف 25 بالا تره ولی اگه ممکنه این رو هم مقایسه کنید که در شرایط خیلی خاص که مزدا 2 بهتر باشه اوون رو هم بررسی کنیم .
2. که از نکته بالا هم مهم تره اینه که فقط خودروی نو پیشنهاد بدین
پیشاپیش از کمکتون کمال تشکر رو دارم
لیفان که فعلا امتحان خودشو پس نداده هنوز!
ام وی ام 530 هم ماشین بدی نیست
ورنا هم زیادی گرونه! کمی روش بزاری اوانته هم میتونی بخری!
منم پیشنهادم برای شما چون خانواده کم جمعیتی هستید 206 V9 هست! طبق همون دلایلی که دوستمون بالا اشاره کردن!
قیمتش خوبه اگه پسندیدی حتما مگان رو انتخاب کن.آقا من امروز يه مگان 1600 تميز ، ساخت 88 ديدم ، قيمت 23 تومن داد! به نظرتون به صرفه هست؟ در ضمن رنگش سفيد و سياه نبود همون رنگي كه شبيه خاكستري هست رو داشت كه فكر كنم اين رنگ نسبت به ساير رنگ هاي قيمتش پايينه! چون مگان رنگ سفيدش ، 1 ميليون گرون تره !