تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 737 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535575625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون که کاملا توضیح دادین
    در مورد 206 کمی تو شک هستم اخه از نظر خودم 206 واسه چپ شدن شرایط مساعدی داره . من خیلی از 206 ها رو دیدم که چپ کردن نمیتونم نظرم درسته یانه.
    در مورد ریو هم که اینطور که شما گفتین ظاهرا ایربک و abs نداره که خب من خیلی نمیپسندم البته نمیتونم از نظر فنی چطوره البته قبلا خیلی تعریف فنیش رو شنیدم اما الان نمیدونم که کیفیتش چطوره.
    در مورد ال 90 هم راستش من شنیدم که مشکل پیدا کردن قطعه داره یعنی اگه مشکلی ایجاد بشه و دنبال قطعه باشی به سختی پیدا میشه و کلی هزینه سازه
    نمیدونم نظر شما چیه لطفا نظرتونو بگید
    در ضمن نظرتون در مورد سمند ال ایکس چیه اگه میشه نظرتون رو بگید
    باتشکر
    سلام
    شما انتظارات خودتون رو بگید (البته به صورت کامل) راحت تر و بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد.
    سلام به همه دوستان

راستش چند وقتیه که خانواده من رو مامور انتخاب یه ماشین مناسب زیر 25 میلیون کردن و گفتن که می خوان ماشین فعلی شون که سمنده ال ایکس هستش رو بفروشند و یه ماشین مناسب بگیرن(البته خانواده که می گم منظور پدر و مادر و گهگاهی فرزندی که من باشم هستش)

من هم تازه کار با اطلاعاتی که چند وقته از این فروم گرفتم یه چند تا ماشین رو از روی اینترت انتخاب کردم و از نمایندگی ها قیمت گرفتم و حالا از شما دوستان عزیز می خوام که مشاوره های نهایی رو بهم بدین که بهشون انتقال بدم:

1. 206 صندوقدار اتوماتیک وی9 ----19370000

2. 207 اتوماتیک---------------------19580000

3.لیفان 620 فوری -----------------20000000

4.لیفان 620 سه ماهه ------------17800000

5.ام وی ام 530 ، 45 روزه ---------20000000

6.ورنا اتوماتیک 45 روزه -----------22700000

دو نکته رو هم تو پرانز می گم :

1. اینکه از نمایندگی مزدا برای مزدا 2 پرسیدم که گفت 29000000 تومان و سه ماهه که همین طور که می بینید از سقف 25 بالا تره ولی اگه ممکنه این رو هم مقایسه کنید که در شرایط خیلی خاص که مزدا 2 بهتر باشه اوون رو هم بررسی کنیم .

2. که از نکته بالا هم مهم تره اینه که فقط خودروی نو پیشنهاد بدین

پیشاپیش از کمکتون کمال تشکر رو دارم
    207 که همون 206 هست اون رو بیخیال شو!
    لیفان که فعلا امتحان خودشو پس نداده هنوز!
    ام وی ام 530 هم ماشین بدی نیست
    ورنا هم زیادی گرونه! کمی روش بزاری اوانته هم میتونی بخری!
    منم پیشنهادم برای شما چون خانواده کم جمعیتی هستید 206 V9 هست! طبق همون دلایلی که دوستمون بالا اشاره کردن!
    آقا من امروز يه مگان 1600 تميز ، ساخت 88 ديدم ، قيمت 23 تومن داد! به نظرتون به صرفه هست؟ در ضمن رنگش سفيد و سياه نبود همون رنگي كه شبيه خاكستري هست رو داشت كه فكر كنم اين رنگ نسبت به ساير رنگ هاي قيمتش پايينه! چون مگان رنگ سفيدش ، 1 ميليون گرون تره !
    قیمتش خوبه اگه پسندیدی حتما مگان رو انتخاب کن.

2. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید ماشین دارم ولی در این زمینه اصلا اطلاعاتی ندارم

همینطوری تو خیابون 206 رو انتخاب کردم و اینطوری که دیدم و شندیم تیپ های متفاوت با امکانات و قیمت متفاوت داره.
    من دقیقا نمی دونم امکانات ماشین ها چیا هستن که بتونم بگم من چی میخوام از ماشین ولی مهمترین اصل راحتی و کم دردسر بودنشه که من بهش بیشتر اهمیت میدم.
    احتمالا خانوادگی ازش استفاده می کنیم (3 نفریم) این 206 برای جاده بین شهری مناسبه و ارزش داره یا بیشتر به درد خیابون می خوره؟
    من حدود 15 تومن پول نقد دارم.
    به نظرتون چه مدلی بگیرم؟ (نو یا دست دو )
    هر مدل چه امکاناتی داره؟
    چه تیپ هایی دنده اتومات دارن؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خرید ماشین دارم ولی در این زمینه اصلا اطلاعاتی ندارم

همینطوری تو خیابون 206 رو انتخاب کردم و اینطوری که دیدم و شندیم تیپ های متفاوت با امکانات و قیمت متفاوت داره.
    من دقیقا نمی دونم امکانات ماشین ها چیا هستن که بتونم بگم من چی میخوام از ماشین ولی مهمترین اصل راحتی و کم دردسر بودنشه که من بهش بیشتر اهمیت میدم.
    احتمالا خانوادگی ازش استفاده می کنیم (3 نفریم) این 206 برای جاده بین شهری مناسبه و ارزش داره یا بیشتر به درد خیابون می خوره؟
    من حدود 15 تومن پول نقد دارم.
    به نظرتون چه مدلی بگیرم؟ (نو یا دست دو )
    هر مدل چه امکاناتی داره؟
    چه تیپ هایی دنده اتومات دارن؟
    سلام برادر الکس
    والا 206 بد ماشینی نیست برای یه خانواده 3 نفره اما مدل هاچ بکش زیاد بدرد مسافرت نمیخوره! از صندوق عقب کوچیکش که بگذریم ماشین کمی خشکه و تویه جاده های طولانی زیاد خوب نیست!
    پیشنهادم مدل صندوقدار اونه که هم خیلی نرم تره و هم هندلینگش بالاتره و هم صندوق عقب داره!
    البته مدل فولش ماشین بسیار کاملی ولی باید بودجرو افزایش بدی چون صفر فولش یا همون وی8 حدود 17 تومنه!
    اتومات تو رنج 16 تومن ریو گیرت میاد فقط!
    405 با موتور TU5 هم اگه صفرش گیرت بیاد ماشین خوبیه و حدود 14 تومن قیمتش هست!
    سمن با موتور ملی EF7 هم ماشین خوبیه حدود 16.5 در میاد که هم جاداره و هم موتور خوبی داره

5. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    این مدل صندوق دارهاش همونه که میگن SD ؟
    قیمت اینا چطویه؟ اون V که کنار مدلش میزنن یعنی چی؟
    =====
    البته من برای مسافرت نمیخوام خیلی گفتم شاید هر 2_3 ماه یه دفعه یجای دورتری در حد 200 KM رفتیم.
    بیشتر سطح شهر استفاده می کنم و فکر نمیکنم تو مسافرت هم خیلی نیاز به وسیله داشته باشم.
    بودجه رو هم والا خیلی سخته برام زیاد کنم چون احتمالا بعد خرید هم کلی به خرج میفتم.
    کلا تو تیپ های 206 هاچ بک کدوم بیشتر به بودجه من میخوره و کلا چه اپشن های متفاوتی دارن ؟
    این تیپ 5 رو با این بدوجه میشه گرفت؟ همین تیپ 5 باز هم سال تولید متفاوت داره؟
    این سال تولید ها چه فرقی با هم دارن؟

و هم اینکه این مدل صندوق دارش ظاهرش یجوریه بیشتر بدون صندوقش رو می پسندم
    ولی اگر خیلی تفاوت تو کارایی دارن دیگه ماجرا فرق میکنه.

============
    راستی کسی اینجا فوق حرفه ای هست که بتونه موقع خرید با من بیاد و به من کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این ماشین های بدون کلاج جریانشون چیه؟
    یعنی بدون کلاج هم میشه از دنده استفاده کرد؟
    206 همچین مدلی رو داره؟

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مرسی
    این مدل صندوق دارهاش همونه که میگن SD ؟
    قیمت اینا چطویه؟ اون V که کنار مدلش میزنن یعنی چی؟
    =====
    البته من برای مسافرت نمیخوام خیلی گفتم شاید هر 2_3 ماه یه دفعه یجای دورتری در حد 200 KM رفتیم.
    بیشتر سطح شهر استفاده می کنم و فکر نمیکنم تو مسافرت هم خیلی نیاز به وسیله داشته باشم.
    بودجه رو هم والا خیلی سخته برام زیاد کنم چون احتمالا بعد خرید هم کلی به خرج میفتم.
    کلا تو تیپ های 206 هاچ بک کدوم بیشتر به بودجه من میخوره و کلا چه اپشن های متفاوتی دارن ؟

ولی اگر خیلی تفاوت تو کارایی دارن دیگه ماجرا فرق میکنه.

============
    راستی کسی اینجا فوق حرفه ای هست که بتونه موقع خرید با من بیاد و به من کمک کنه؟
    بله صندوق دار همون اس دیه
    اون وی هم مدلشه (بسته به تجهیزات و موتور)
    میثم جان شما همون مدل بدون صندوق رو انتخاب کن
    تو رنج قیمتی هم که دادی بهترین انتخابی که بدون دردسر باشی
    و ترافیک بر به مشکل نخوری همه جا بشه پارکش کرد
    همین 206 هستش

بعدا میام پستمو ویرایش میکنم
    باقی جوابا رو مینویسم
    الان باید برم

edit

ولی اگر خیلی تفاوت تو کارایی دارن دیگه ماجرا فرق میکنه
    خب اگه خیلی باهاش مسافرت خانوادگی نمیری فکر نمیکنم مدل بدون صندوق اصلا مشکلی بوجود بیاره این
    لیست قیمت های فروش فوری و اقساطی ایرانخودرو تو اردیبهتشه
    یه نگاهی به این ینداز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تیپ 5 یه مدل تولید شد و با توجه به موتور قوی اریکاندیشن اتو
    ترمز 4 چرخ دیسکی و 4 شیشه برقی خیلی محبوب شد
    ولی بخاطر این که مدل صندوق دار فروش بره ایران خودرو یه مدت
    تیپ 5 تولید نکرد
    ولی دوباره داره تیپ 5 میزنه
    چون صندوق دار جاشو تو بازار باز کرده !
    Last edited by ali racer; 23-04-2011 at 10:00.

9. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

راستی این ماشین های بدون کلاج جریانشون چیه؟
    یعنی بدون کلاج هم میشه از دنده استفاده کرد؟
    206 همچین مدلی رو داره؟
    اگه منظورت اتومات هست که ماشین خوبیه ولی به بودجت نمیخوره!
    15 تومن هم نمیشه تیپ 5 خرید! تیپ 5 حدود 15800!
    بودجت به تیپ 3 میخوره ولی بنظر مکن این اشتباه رو نکن یه 800 تومنی جور کن همون تیپ 5 رو بگیر متورش خیلی سرتره تا تیپ 3و 2 .بقیه سوال هارم که برادر علی جواب دادن

11. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی علی جان
    پس منتظرم

اگه منظورت اتومات هست که ماشین خوبیه ولی به بودجت نمیخوره!
    15 تومن هم نمیشه تیپ 5 خرید! تیپ 5 حدود 15800!
    بودجت به تیپ 3 میخوره ولی بنظر مکن این اشتباه رو نکن یه 800 تومنی جور کن همون تیپ 5 رو بگیر متورش خیلی سرتره تا تیپ 3و 2 .بقیه سوال هارم که برادر علی جواب دادن
    مرسی
    البته منظورم اتومات نیست
    دیروز یکی از دوستانم گفت یه سری ماشن ها هست که کلاج ندارن ولی دنده دارن هست همچین چیزی اصلا؟
    یا رفیقمون دیده ما چیزی بلد نیستیم همینطوری یه چی گفته.
    در رابطه با تیپ 5 هم منم نظرم همینه احتمالا تا 16 هم بتونم بودجه رو افزایش بدم البته اگه بیشتر نشه!
    فقط الان یکی از سوال های اصلیم اینه که این سال تولید هاش چه فرقی با هم دارن مثلا مدل 89 یا 90
    بعد ماشین رو باید از کجا تهیه کنم نمایش گاه های سطح شهر یا نمایندگی ها چون انگار قیمتهاشون یه مقدار فرق می کنه.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

مرسی
    البته منظورم اتومات نیست
    دیروز یکی از دوستانم گفت یه سری ماشن ها هست که کلاج ندارن ولی دنده دارن هست همچین چیزی اصلا؟
    یا رفیقمون دیده ما چیزی بلد نیستیم همینطوری یه چی گفته.
    در رابطه با تیپ 5 هم منم نظرم همینه احتمالا تا 16 هم بتونم بودجه رو افزایش بدم البته اگه بیشتر نشه!
    بعد ماشین رو باید از کجا تهیه کنم نمایش گاه های سطح شهر یا نمایندگی ها چون انگار قیمتهاشون یه مقدار فرق می کنه.
    سلام
    آها یه سیستمی هست بهش میگن اتو کلاچ.ایرانخودرو هم رو بعضی ها بصورت سفارشی نصب کرده بود اما الان نمیدونم چجوری باشه.بیرون انجام میدن حدود 250 هزارتومن میوفته! یه دکمه رو سر دندتون وصل میشه که عمل کلاچ گیری رو انجام میده!
    در مورد خرید هم والا شرایط هر شهری فرق میکنه.
    مثلا من خودم بخوام بخرم صبح میرم دمه این نمایندگی های ایران خودرو هستن دلال هایی که مثلا ماشینی که 1 هفته مونده تحویل بگیری و یا ... حوالشو میگیرم! ثبت نام 45 روزه هم هست تو نمایندگی ها که معمولا حدود 30 روز تحویل میدن البته بسته به شانس!
    کارتکسی هم تهران هست که ماشینو 1 یا 2 ساعته تحویل میگیرین بعد مدارکش میاد!

14. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان

1. تشکر از اینکه دوستان جواب دادن و پیشنهاد هم دادند .

2. دو نکته رو می خواستم بگم :

اول اینکه راستش از اونی که فکر می کنید تو زمینه ماشین تازه کار تر هستم و هیچ ایده ای راجع به بعضی از این ماشین ها مثل 207 و ورنا و ام وی ام 530 و لیفان 620 ندارم ولی آدم منطقی ای هستم اگه لطف کنید و این ماشین ها رو فنی با هم مقایسه کنید و یا بعضی ها رو رد کنید قبول می کنم .

دوم اینکه من نظرات دوستان رو در مورد 206 تا حدودی قبول دارم که ماشین خوبی تو این رنج قیمت هستش ولی یه نکته رو در مورد خانواده ام بگم که 7 سال پیش که سمند ال ایکس خریدند جزو گروه های اولی بودن که ال ایکس داشتند و حالا هم که می خواهند ماشینشون رو عوض کنند ترجیح شخصی من و اونها اینه که یه ماشینی بگیرند که یه کم جدید تر باشه .

با تمام این اوصاف من همیشه سعی می کنم حرف شنو کارشناس ها باشم !

پیشاپیش ممنون از کمکتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •