دیشب خط 4 خوابید تا صبحم بیدار نشد !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب خط 4 خوابید تا صبحم بیدار نشد !
Last edited by foa.neh; 31-07-2010 at 16:00.
سلام بچه ها 1 سوال چند وقت پیش یکی از دوستان اومدن گفت تمدید موقت رو اندیشه غیر فعال کرده .
درسته یا نه .
آخه من الان 20 مگ دارم میترسم مصرف کنم بعد تمدید موقت کار نکنه . شبو از دست بدم![]()
من بودم
آره تمدید موقت رو برداشتن من 1 هفته پیش زنگ زدم اندیشه خودشون گفتن
واسه من و دوستم کار نکرد
20 مگ رو نگه دار که شب رو از دست ندی
سلام دوستان
مي خواستم به اطلاع همه برسونم كه اينترنت پرسرعت شاتل تو رشت راه اندازي شده و رقيب خوبي براي ديگر سرويس دهنده هاي تو رشت و استان گيلانه
براي اينكه كيفيت و سرعت رو تجربه كنين پيشنهاد مي كنم كه سرويسش رو يه دفعه امتحان كنين
سلام دوستان
شاتل تو رشت راه اندازي شد و هم اكنون در حال سرويس دادن به مشتركينه
به شما هم پيشنهاد مي كنم سرويسش رو امتحان كنين
من امروز رفتم اندیشه، فرم جمع آوری پر کردم! بسه انتظار، بی کفایتی تا کی؟!
زنه از من پرسید علت جمع آوریتون چیه؟ سرعت؟ گفتم بله؛ هم سرعت هم پینگ. هیـــــــچ جوابی نداشت بده!
انتظار داشتم باز یکم کولی بازی در بیاره که خوب میشه و اینا، تا بزنم تو سرش، اما خودشون میدونن چه گندی دارن میزنن!
بیخودی بعد از 3 سال و اندی مشترک پارس وی بودن، رفتیم اندیشه! لااقل اونجا یکم Respect داشتیم پیششون! حالا دیگه رومون نمیشه برگردیم! احتمالا میرم شاتل، زنگ زدم واسه خط 5 هم خالی داشتن...
ما که تو انزلی هیچ خیری از اندیشه ندیدیم امیدوارم که اندیشه سرنوشت صبا نت رو پیدا نکنه (ولی به احتمال زیاد همین جوری میشه)
کاهش شدید سرعت صبانت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
این هم یک خبر از صبانت بود گفتم بیام اینجا بزارم :
http://www.sabanet.ir/
سرویسهای صبا در استانهای مازندران ، کردستان ، خراسان جنوبی ، سمنان و گیلان راه اندازی می شود .
دوستان از پارس آنلاین میخوام بیام بیرون، بنظرتون از اندیشه سرویس بگیرم؟ یا شاتل؟
پیش شماره خطمون هم 222 هست
ممنون
چرا از پارس آنلاین می خوای بیای بیرون؟ مشکلش چیه؟ من تازه می خوام برم ازش سرویس بگیرم! خطم 322 هست.
والا مشکلش اینه که در ساعاتی که محدودیت حجمی نداره (1-6) سرعت از ساعت 1 تا 4 پایین میاد و از ساعات 4 تا 6 میره بالا (البته با نوسانات زیاد)
یک مشکل دیگه هم داره که من باهاش برخورد کردم ، مثلا" 50 مگ دانلود میکنی بعد میری تو صفحه حساب کاربریت میبینی 100 مگ کم شده!!این مورد برای من خیلی پیش اومده ....
بخاطر این دو مشکل اساسی میخوام سرویسمو عوض کنم.
اندیشه و شاتل هم ساعات رایگانشون از (1-7) هستش یعنی یک ساعت بیشتر از پارس آنلاین.
حالا موندم از اندیشه بگیرم یا پارس آنلاین؟!احتمال اینکه از اندیشه بگیرم بیشتره ، چون از شاتل بگیرم یه ریسکه دیگه ، جدید اومده کسی از سرویسش با خبر نیست ، احتمال اینکه سرعتش بد باشه هم هست.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)