تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 525 از 1635 اولاول ... 2542547551552152252352452552652752852953557562510251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه hamedDJboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گل من بالاخره رفتم و یه HX-1 سونی با لوازم و گارانتی خریدم که با خرید کیف و محافظ LCD شد 570 هزار تومان

حالا در مورد پرینتر جهت چاپ عکس هام با کیفیت و ماندگاری عالی سراغ چه مدل و از چه برندی برم ؟
    دوستان گل من هنوز جوابی در این مورد نگرفتم ها !!!!!!!!!!!!

من تا سر ماه میخام برم بخرمش
    عزیزان لطفا" یه راهنمایی به بنده بکنن

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دوست عزیز
    اصولا هزینه ی DSLR بالاست و شما معمولا با يك لنز نمیتوانید تمام نیاز های خود را براورده کنید گرچه لنزهای walk around دامنه ی بالایی را پوشش میدهند اما بهرحال اولین عارضه شان افت کیفیت در تله زوم بالاست.قیمت لنزها اغلب بسیار بالاتر از قیمت بدنه است مثلا اگر شما یک بدنه نیم فریم عالی را بقیمت حدودی 2.5 میلیون خریداری کنید مجموع دو یا سه لنز مرغوب از 8 تا 12 میلینو هم بالاتر میشود.
    اگر من G11 را پیشنهاد کردم سهولت استفاده و کیفیت عالی عکس خروجی مد نظر بود.

گرچه من شخصا بذلایل تاریخی که یکبار در همین تاپیک توضیح دادم نظر مساعدی روی پاناسونیک ندارم اما FZ35 از دوربین ها خوب این رده محسوب میشود و با توجه به قابلیت فیلمبرداری عالیش دستگاه قابل توجه ایست.شما وقتی مثلا 500D را انتخاب ميكنيد در واقع هنوز انتخاب خود را کامل نکردید و باید بگویید با کدام لنز وبرای چه منظوری و چون این داستان انتخاب لنز مفصلترین بخش انتخاب شماست من مطلب را در اینباره ادامه نمیدهم.چرا که احتیاج به تجربه چند ساله ای در این باره دارید البته تصریح کنم دره رحال کیفیت DSLR بسیار بالتر از SLR Like استز
    پیشنهاد من به شما برای کاهش هزینه با حفظ کیفیت شامل الیمپوس DSLR و Nikon در رده SLR است زیرا الیمپوس با لنز کیت های خوبی عرضه میشود و نیکور در رده لنز های ارزان کیفیت خیلی خوبی دارند (گرچه اصولا عکاسی با نیکون کاره گرانی محسوب میشود)
    البته من در بین نیکون ها D90 انتخب بهتری نسبت به 3000 میدانم چون اختلاف قیمت شان تناسبی با امکاناتشان ندارند و مسلما D300 s انتخاب بهتری است
    ممنون عزیز
    یه سوال ، الآن که IXUS 860 IS و IXY 930 IS دارم ، آیا با گرفتن FZ35 افزایش و تفاوت کیفیت عکس ها کاملا محسوسه؟ چون این دو تا (از نظر من) تو شب افتضاح عکس میگیرن ( نمی گم بد! چون حتی رو سه پایه هم وحشتناک نویز دارن)
    این SLR ها چقدر سنسورشون بزرگ تر از DSLR-Like هاست! این قطعاٌ تو کاهش نویز و افزایش کیفیت عکس تاثیر بسزائی داره ، نه؟؟ مثلا:
    FZ35 : اندازه سنسور 4.06*6.13 میلیمتر ( 0.28 مربع)
    500D : اندازه سنسوز 14.9*22.3 میلیمتر (3.32 سانتی متر مربع)

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

برای پاک کردنه لنز مجموعه هایی خاصی به ایم کیت پاک کننده لنز وجود دارد که هم دستمال خاص داره هم یه محلول اگه دچار مشکل شده میتونی به گارانتی مراجعه کنی
    مشکل که نه

ولی کثیف شده بعدشم دوربینم کنون 100 is هستش لنزش خیلی کوچیکه یکی که تجربه داره بگه خواهشا

کلافه کرده منو

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون عزیز
    یه سوال ، الآن که IXUS 860 IS و IXY 930 IS دارم ، آیا با گرفتن FZ35 افزایش و تفاوت کیفیت عکس ها کاملا محسوسه؟ چون این دو تا (از نظر من) تو شب افتضاح عکس میگیرن ( نمی گم بد! چون حتی رو سه پایه هم وحشتناک نویز دارن)
    این SLR ها چقدر سنسورشون بزرگ تر از DSLR-Like هاست! این قطعاٌ تو کاهش نویز و افزایش کیفیت عکس تاثیر بسزائی داره ، نه؟؟ مثلا:
    FZ35 : اندازه سنسور 4.06*6.13 میلیمتر ( 0.28 مربع)
    500D : اندازه سنسوز 14.9*22.3 میلیمتر (3.32 سانتی متر مربع)
    اینکه نویز بالا باشه به دو عامل بستگی داره نور خیلی کم و ایزوی بالا با افزایش نور محیط و کاهش ایزو عکس های خوبی میگیرند.
    شما که قبلا FZ35 داشتی باید خودت بتونی جواب بدی.
    این دوربین ها با FZ35 از نظر کیفیت تفاوت اساسی ندارند اما بهرحال در یک حدی بخصوص بخاطر امکانات تنظیم دستی FZ35 کمی بهتر است.

500D با یک لنز متوسط هم از تمام SLE Like ها بهتر عکس میگیرد ولی در رنج لنزش

5. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jigili28sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم از بین 2 دوربین G10 وG11 یکی رو انتخاب کنم .
    راستش تعریف G10 رو زیاد شنیدم و میخواستم ببینم که G11 هم به همون کیفیت هست یا بیشتر از اون .ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید چون تا 2 روز اینده میخوام خرید کنم .با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستیتش دوربنی جمع و جور میخوام.fz35 بزرگه.حالا ممکنه به غیر از این چیز دیگهای معرفی بکنید؟
    من خودم canon sx200 و سونی wx1 مد نظرمه؟شما چی پیشنهاد میکنید
    Last edited by Shr776; 04-04-2010 at 13:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

راستیتش دوربنی جمع و جور میخوام.fz35 بزرگه.حالا ممکنه به غیر از این چیز دیگهای معرفی بکنید؟
    من خودم canon sx200 و سونی wx1 مد نظرمه؟شما چی پیشنهاد میکنید
    سونی رو فراموش کن مگر اینکه رنگ اصلا برات مهم نباشه و از عکاسی متنفر باشی

SX200 بد نیست من ازش خوشم میاد .راستی چقدر در استفاده از نرمافزارهای ادیت تبحر داری؟شاید یه پیشنهاد دیگه داشته باشم
    و چقدر تله مورد نیازته؟

9. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

اینکه نویز بالا باشه به دو عامل بستگی داره نور خیلی کم و ایزوی بالا با افزایش نور محیط و کاهش ایزو عکس های خوبی میگیرند.
    شما که قبلا FZ35 داشتی باید خودت بتونی جواب بدی.
    این دوربین ها با FZ35 از نظر کیفیت تفاوت اساسی ندارند اما بهرحال در یک حدی بخصوص بخاطر امکانات تنظیم دستی FZ35 کمی بهتر است.

500D با یک لنز متوسط هم از تمام SLE Like ها بهتر عکس میگیرد ولی در رنج لنزش
    ممنون ، همونطورکه گفتم ، fz35 رو شب سفرم به آلمان گرفتم و تا رسیدم دوستم ازم خرید (آکبند) حتی عکس های تست تو مغازه رو هم ندارم!!!!

منظور
    بازم ممنون . . .

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

مشکل که نه

ولی کثیف شده بعدشم دوربینم کنون 100 is هستش لنزش خیلی کوچیکه یکی که تجربه داره بگه خواهشا

کلافه کرده منو
    بهترین راه تمیز کردن با پارچه هایی هست که باهاش عینک تمیز میکنند. زیاد هم نباید حساسیت بخرج بدی که میزنی بدترش میکنی.
    یه هههههههههههههههه روش کن و بعد تمیز کن با اون پارچه / دستمال کاغذی هم نزن که اگه بزنی بدتر خش میندازه.

12. 4 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم از بین 2 دوربین G10 وG11 یکی رو انتخاب کنم .
    راستش تعریف G10 رو زیاد شنیدم و میخواستم ببینم که G11 هم به همون کیفیت هست یا بیشتر از اون .ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید چون تا 2 روز اینده میخوام خرید کنم .با تشکر
    G11 بخاطر کاهش چگالی سنسور رفتار نویزی بهتری داره من بهت G11 رو پیشنهاد میدم مگر اصولا کارت چاپ در سایز خیلی بزرگ باشه

14. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •