دوستان گل من هنوز جوابی در این مورد نگرفتم ها !!!!!!!!!!!!
من تا سر ماه میخام برم بخرمش
عزیزان لطفا" یه راهنمایی به بنده بکنن
دوستان گل من هنوز جوابی در این مورد نگرفتم ها !!!!!!!!!!!!
من تا سر ماه میخام برم بخرمش
عزیزان لطفا" یه راهنمایی به بنده بکنن
ممنون عزیز
یه سوال ، الآن که IXUS 860 IS و IXY 930 IS دارم ، آیا با گرفتن FZ35 افزایش و تفاوت کیفیت عکس ها کاملا محسوسه؟ چون این دو تا (از نظر من) تو شب افتضاح عکس میگیرن ( نمی گم بد! چون حتی رو سه پایه هم وحشتناک نویز دارن)
این SLR ها چقدر سنسورشون بزرگ تر از DSLR-Like هاست! این قطعاٌ تو کاهش نویز و افزایش کیفیت عکس تاثیر بسزائی داره ، نه؟؟ مثلا:
FZ35 : اندازه سنسور 4.06*6.13 میلیمتر ( 0.28 مربع)
500D : اندازه سنسوز 14.9*22.3 میلیمتر (3.32 سانتی متر مربع)
مشکل که نهبرای پاک کردنه لنز مجموعه هایی خاصی به ایم کیت پاک کننده لنز وجود دارد که هم دستمال خاص داره هم یه محلول اگه دچار مشکل شده میتونی به گارانتی مراجعه کنی
ولی کثیف شده بعدشم دوربینم کنون 100 is هستش لنزش خیلی کوچیکه یکی که تجربه داره بگه خواهشا
کلافه کرده منو
اینکه نویز بالا باشه به دو عامل بستگی داره نور خیلی کم و ایزوی بالا با افزایش نور محیط و کاهش ایزو عکس های خوبی میگیرند.
شما که قبلا FZ35 داشتی باید خودت بتونی جواب بدی.
این دوربین ها با FZ35 از نظر کیفیت تفاوت اساسی ندارند اما بهرحال در یک حدی بخصوص بخاطر امکانات تنظیم دستی FZ35 کمی بهتر است.
500D با یک لنز متوسط هم از تمام SLE Like ها بهتر عکس میگیرد ولی در رنج لنزش
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم از بین 2 دوربین G10 وG11 یکی رو انتخاب کنم .
راستش تعریف G10 رو زیاد شنیدم و میخواستم ببینم که G11 هم به همون کیفیت هست یا بیشتر از اون .ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید چون تا 2 روز اینده میخوام خرید کنم .با تشکر
راستیتش دوربنی جمع و جور میخوام.fz35 بزرگه.حالا ممکنه به غیر از این چیز دیگهای معرفی بکنید؟
من خودم canon sx200 و سونی wx1 مد نظرمه؟شما چی پیشنهاد میکنید
Last edited by Shr776; 04-04-2010 at 13:06.
سونی رو فراموش کن مگر اینکه رنگ اصلا برات مهم نباشه و از عکاسی متنفر باشی
SX200 بد نیست من ازش خوشم میاد .راستی چقدر در استفاده از نرمافزارهای ادیت تبحر داری؟شاید یه پیشنهاد دیگه داشته باشم
و چقدر تله مورد نیازته؟
ممنون ، همونطورکه گفتم ، fz35 رو شب سفرم به آلمان گرفتم و تا رسیدم دوستم ازم خرید (آکبند) حتی عکس های تست تو مغازه رو هم ندارم!!!!
منظور
بازم ممنون . . .
بهترین راه تمیز کردن با پارچه هایی هست که باهاش عینک تمیز میکنند. زیاد هم نباید حساسیت بخرج بدی که میزنی بدترش میکنی.
یه هههههههههههههههه روش کن و بعد تمیز کن با اون پارچه / دستمال کاغذی هم نزن که اگه بزنی بدتر خش میندازه.
G11 بخاطر کاهش چگالی سنسور رفتار نویزی بهتری داره من بهت G11 رو پیشنهاد میدم مگر اصولا کارت چاپ در سایز خیلی بزرگ باشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)