سلام دوست عزیز اگر قبول نداری برو توی سایتی که میگم و به حرف من میرسی و باید ثبت نام کنی که کلا در مورد اویل ها صحبت میکنن
اینم سایتش:
من هم اصلا دوس ندارم کل کل های بیخودی کنم.
در هر حال به عنوان کسی که رزدینت اویل رو از اولین نسخه اش تا آخرین نسخه اش کامل رفته و واقعا داستان بازی رو دنبال کرده نظرتون رو قبول ندارم. فقط خیلی کوتاه بگم که شخصیت ها زیاده، اما تمام داستان ها کاملا مرتبط و حول شرکت آمبرلا هستش.
[QUOTE]
هیچ نیازی نیست به سایتهای خارجی مراجعه کرد ...زیرا که تمامی ترجمه های سری اویل کامل در این فروم انجام شده و حتی کاربر Mehdi_z خودشون حضور بسیار خوبی در این ترجمه داشته و مادل اویل رو دنبال میکردن....پس این نشون میده که ایشون با کلی اطلاعات از قبل دارند...
ترجمه فایل های اویل 0
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه فایل های اویل 1
کد:
ترجمه فایل های اویل 2
کد:
ترجمه فایل های اویل 3
کد:
ترجمه فایل های اویل 4
کد:
ترجمه فایل های اویل 5
کد:
ترجمه کد ورونیکا
کد:
....با این اوصاف نیازی نیست که به جاهای دیگه سر زد.....
من منظور شما رو از شخصیت های متفاوت نمیفهمم !
کریس ، جیل ، لیون ، کلر ، بری ، وسکر و ... کجاشون شخصیت های مختلف هستند ؟
در مورد فایلها دقیقا به داستان و جریان بازی ربط داره مشروط بر اینکه شما همش رو خونده باشید (مال تمام نسخه ها) و تایم لاین بازی رو دنبال کرده باشید .
روند بازی هم خیلی منطقی و معقوله ، از اشتباه تاکتیکی در آمبرلا و شیوع ویروس در آمریکا داستان شروع میشه و آمبرلا کم کم اوضاع رو کنترل میکنه و به لاس پلاگاس میرسه و به جای ساختن سلاح های بیولوژیکی احمق (زامبی ها) سلاح هایی تولید میکنه که هوشمند هستند و البته قابل کنترل و در همین حال ویروسهای T و G رو هم ارتقاء داده و تونسته نسل جدید تری ازشون رو بسازه .
من هیچ از هم گسستگی در روند داستان نمیبینم و به عکس خیلی معقول و روان داره پیش میره - طبیعی هستش که آمبرلا که در آمریکا فعالیتش از طرف دولت ممنوع شده نمیتونه ادامه بده و برای همین میره سراغ کشور ها و دهات های کوچک و ضعیف تر .
انگل لاس پلاگاس هم میوفته دست آمبرلا (توی شماره ی 4) و بعدش با ترکیب اون و ویروسهایی که تولید کرده سلاح های جدید تری تولید میکنه که یکی از اونها ماجینی هایی هستند که در نسخه ی 5 میان سراغمون .
یک مقداری از روند گم شده ی بازی رو هم باید در Remake نسخه ی 1 و 0 و Code Veronica پیدا کنید .
کاملا درسته... تونستند داستان رو ارتباط بدن ولی واقعا خیلی ارتباط های بدی ایجاد کردن...
منظور مهدی جون هم همین هستش که قسمت های 4 و5 مخصوصا 5 هیچ وقت نتونست اون روایت داستان و خود داستان پردازی بسیار خوب قسمت های اول تا سوم رو تکرار بکنه......هر چه قدر هم فایل های جانبی داشته باشه هر چه قدر هم بگیم کاغذ های دوروبر گویای داستان خاهد بود این اصلا اشکار هستش که اون روایت داستان + شخصیت پردازی قوی 3 قسمت اول تکرار نشد الان کدوم یکی از گیمرهای نسل جدید که نتونستند اویل های گذشته رو بازی کنن توانستند با کریس در اویل 5 ارتباط برقرار بکنن....!!!!...موضوع اصلی این خواهد بود.....حتی نسخه اویل Resident Evil: The Darkside Chronicles روی کنسول Wii هم با رویکردی نسبت به اتفاق های قسمت های قبل یا همون وقایع پشت پرده توانست دلی از هواداران شاد کنه..چیز جدیدی نداشت...اویل 5 هر چه قدر هم بگیم داستان خوبی داشته باشه در اون گیم پلی نامتواضن خودش گم شد..
اویل داستانش رو هیچ وقت نتونست خوب پیش ببره این قسمت جدید هم که اطلاعات جدید دادن شخصیت لیون رو داره که بسیار حساس هستش مخصوصا که نسخه ای شماره دار نیست.
حتی اویل 4 قبل انتشارش این اویل 4 نبود که منتشر شد بازی بسیار فرق میکرد و ترس بسیار بالایی داشت ولی خب برنامه عوض شد و میشه گفت به کل بازی عوض شد و یک بازی دیگر به بیرون دادن...بحثش کمی مفصله...