تهديد نظرى جويبارى در روز بازى با صباباترى، موثر واقع نشد
بازى نمى كنيم!
پيش از شروع بازى ۲ تيم صباباترى و استقلال در ورزشگاه يادگار امام شهر قم اتفاقى افتاد كه مى رفت انجام بازى را تحت الشعاع خود قرار دهد كه با دخالت مسئولان، اين مسأله ختم به خير شد و اتفاق ناگوارى به وجود نيامد. اصل ماجرا از اين قرار بود كه پيش از شروع بازى و در جلسه هماهنگى عليرضا كرد ناظر بازى از سرپرستان ۲ تيم مى خواهد كه تمامى اعضاى كادر فنى و بازيكنان و تمامى كسانى كه حق نشستن بر روى نيمكت ذخيره ها را دارند، بايد با انداختن ID كارت به گردنشان بر روى نيمكت بنشينند. پس از صحبت هاى عليرضا كرد و در حالى كه هيچ مشكلى در اين خصوص احساس نمى شد، على نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال با تعجب به عليرضا كرد مى گويد: يعنى شما مى گوئيد اميرخان ID كارت به گردنش بيندازد. اصلاً چنين چيزى امكان پذير نخواهد بود، كه عليرضا كرد در پاسخ به نظرى جويبارى مى گويد: اگر اميرخان براى شما اميرخان است اما از نظر من كه بايد قانون را اجرا كنم سرمربى تيم استقلال تهران است. او در ادامه خطاب به جويبارى گفت: من مسئول برگزارى مسابقه هستم و براى من بايد امير قلعه نويى از همان ارج و قربى برخوردار باشد كه فيروز كريمى است و من نمى توانم در اين مسأله استثنا قائل شوم. حرف هاى كرد در حالى عنوان شد كه على نظرى جويبارى با عصبانيت دنباله حرف هاى او را گرفت و اعلام داشت كه اميرخان ID كارت را به گردن نمى اندازد اما بقيه اعضا مشكلى در اين خصوص ندارند كه عليرضا كرد اعلام كرد كه هيچ تفاوتى بين قلعه نويى و ديگران نيست و همگان بايد پيرو اين كار درست باشند كه ناگهان على نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال تهديد كرد كه اگر بنا باشد چنين مسأله اى را شما با اين جديت دنبال كنيد، ما در مسابقه شركت نخواهيم كرد كه عليرضا كرد هم با خوشرويى تمام در پاسخ سرپرست استقلال گفت: اين مسأله ديگر در حيطه اختيارات من نيست و ميل خودتان است كه بازى كنيد يا بازى نكنيد اما اين را بايد بدانيد كه در تمام دنيا ID كارت معرفه هر شخص مسئول در فوتبال است و اگر ما در انجام اين كار اصرار نكنيم در حقيقت به كسانى توهين كرده ايم كه قوانين را رعايت كرده و ID كارت را به گردن مى اندازند.على نظرى جويبارى سرپرست استقلال به همراه تنى چند از مسئولان اين تيم وقتى اوضاع را چنين ديدند با توصيه به امير قلعه نويى از او خواستند كه ID كارت را به گردن خودش بيندازد كه اين كار هم صورت گرفت.