تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 949 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535575625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم امروز زنگ زدم تو تهران گفتن مثلا خط ۱ مگ رو روی ۸ مگ میبندن ، از ۱۰ مگ هم اطلاعی نداشت اصلا که میشه بست یا نه

در خصوص سرعت شبانه هم اولش گفتن بازه مشکلی نیست ولی وقتی گفتم تضمین میدین گفتن نه بستگی به پهنای باند مرکزتون و تعداد یوزر اونجا داره که ممکنه خطتتون تا سرعت اسمی یعنی حداکثر همون ۱ مگ ( که اگه اینجوری باشه بدرد نمیخوره ) بسته بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام به همگی

من به چند نمایندگی تهران زنگ زدم ولی آخرش به جمع بندی نرسیدم. بعضی ها میگن در سرویس های محدود پورتها روی 4 برابر سرعت اسمی بسته میشن در صورتیکه نماینده دیگری میگفت 512 رو روی 4 مگ می بندند و بعد نماینده دیگری گفت تا 10 مگ هم میشه بست (که این میشه بست رو نفهمیدم دقیقا یعنی چی !) لطفا دوستانی که از تهران اطلاع دارن یه پاسخی بدن که ما آورگان شرکت های دیگه بتونیم تصمیم بگیریم بالاخره روی چه سرعتی پورت بسته میشه ؟!!
    در کل بستگی به سیاست اون نماینده داره .
    ما توی گرگان تا هر جایی که خط مشترک اجازه بده باز میکنیم و سیستم چون براست هست خودش سرعتها رو تنظیم میکنه . برای تهران با پشتیبانی تماس بگیرید و ببینید اگر خطتتون مشکل نداشته باشه توی اون مرکز تا چند میشه باز کرذ واستون.
    در کل توی فن آوا سخت گیری زیادی نیست و اگر خطتتون اجازه بده و مرکز هم شلوغ نباشه میتونید حالش رو ببرید

3. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

منم امروز زنگ زدم تو تهران گفتن مثلا خط ۱ مگ رو روی ۸ مگ میبندن ، از ۱۰ مگ هم اطلاعی نداشت اصلا که میشه بست یا نه

در خصوص سرعت شبانه هم اولش گفتن بازه مشکلی نیست ولی وقتی گفتم تضمین میدین گفتن نه بستگی به پهنای باند مرکزتون و تعداد یوزر اونجا داره که ممکنه خطتتون تا سرعت اسمی یعنی حداکثر همون ۱ مگ ( که اگه اینجوری باشه بدرد نمیخوره ) بسته بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    سرعتهای بالاتر از 8 مگ هنوز در مراکز محدودی ارائه میشه و بزودی تعداد مراکز بیشتر میشه .
    در مورد شبانش هم راهنمایی کاملی کردن دیگه . هر چند معمولا بیشتر از سرعت اسمی میگیرید ولی تضمینی در کار نیست چون یک شب خلوته و شاید با سرعت روزانه فرقی نداشته باشه و یک شبم انقدر شلوغ باشه که دقیقا بشه همون سرعت اسمی .

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جناب نماینده امکانش هست سفارش کنیم در شهر بروجرد هم نمایندگی بزنید؟ الان ما داریم می بینیم دوستان دارن سرویس میگیرن ولی واسه ما امکانش نیست اینطوری نمیشه بخدا ظلمه چون ما هم گرفتار دزدانی چون پارس آنلاین شدیم و هیچ راه فراری نداریم.

6. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در کل بستگی به سیاست اون نماینده داره .
    ما توی گرگان تا هر جایی که خط مشترک اجازه بده باز میکنیم و سیستم چون براست هست خودش سرعتها رو تنظیم میکنه . برای تهران با پشتیبانی تماس بگیرید و ببینید اگر خطتتون مشکل نداشته باشه توی اون مرکز تا چند میشه باز کرذ واستون.
    در کل توی فن آوا سخت گیری زیادی نیست و اگر خطتتون اجازه بده و مرکز هم شلوغ نباشه میتونید حالش رو ببرید

سلام ، یک سوال داشتم از خدمتون ، من هم از گلستان ، علی آباد سرویس دارم ، مشکلی که دارم اینه سرعت گاهی اوقات خیلی کند میشه ، پینگ هم پایینه ، SNR Margin هم 9 یا 10 هست ، حالا این مشکل از پورت هست ؟ به نماینده هر چی میگم زیر بار نمیره میگه ما پورت ها مون رو تازه عوض کردیم و مشکل ندارن ، والا من تمام سیم کشی رو چک کردم مشکلی نداره ، اسپلیتر رو هم عوض کردم ، دو شاخه و پریز هم همینطور.
    باز مشکل سر جاشه.

یک چیز دیگه هم اینکه مقدار Line Rate - Downstream هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم عوض میشه یک بار 1900 ، یک بار 2000 الان 2796 هست ، چرا اینطوریه ؟ این هم به خاطر پورت هست ؟

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام
    سرعتهای بالاتر از 8 مگ هنوز در مراکز محدودی ارائه میشه و بزودی تعداد مراکز بیشتر میشه .
    در مورد شبانش هم راهنمایی کاملی کردن دیگه . هر چند معمولا بیشتر از سرعت اسمی میگیرید ولی تضمینی در کار نیست چون یک شب خلوته و شاید با سرعت روزانه فرقی نداشته باشه و یک شبم انقدر شلوغ باشه که دقیقا بشه همون سرعت اسمی .
    یعنی از سرعت اسمی کمتر نمیشه ؟ میخوام سرویس 1 مگ 6 گیگ بگیرم سرعت شبانش شلوغ باشه از 128 کمتر نمیشه ؟
    من الان آسیاتک 2 مگ دارم ولی شبا سرعت 120 هست(یعنی سرعت اسمی سرویس 1 مگ) و برای همینم این ماه سرویسم تموم بشه تخلیه میکنم
    خیلی هم پیگیری کردم و تلفن زدم ولی میگن همینه که هست
    گفتم اگه اینطوریه ماه دیگه سرویس نمیگیرم گفت هر طور مایلین منم تخلیه میکنم تا یاد بگیرن شبانه از سرعت اسمی نباید کمتر بشه و با مشتری درست صحبت کنن

شما کدوم شهر هستین ؟ نماینده فن آوا از اصفهان اینجا نیست ؟
    Last edited by mostafamz2010; 11-11-2014 at 19:39.

9. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

افتضاحه افتضاحواقعا سرعت مزخرفهواقعا پیشنهاد می کنم کسی فن آوا نگیره اگه میخواهید اینترنت بگیرید های وب یا آسیاتک

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

افتضاحه افتضاحواقعا سرعت مزخرفهواقعا پیشنهاد می کنم کسی فن آوا نگیره اگه میخواهید اینترنت بگیرید های وب یا آسیاتک
    آسیاتک سرعتش توی روز خوبه ولی شبانه سرعت خوبی نمیده
    سرویس 2 مگ دارم و ماهی 45 تومن میدم باید سرعتش 250 یا حداقل 200 باشه اما 120 هست

شما چه سرویسی دارین که سرعتش پایینه ؟ کدوم شهر هستین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

الان از یه رفیقام کرمان هست پرسیدم گفت سرویس 1 مگ ماهی 6 گیگ دارم و سرعتش کمه حدود 100 هست
    شب 100 و روز هم 100
    اگه اینطوری باشه واقعا پایینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام ، یک سوال داشتم از خدمتون ، من هم از گلستان ، علی آباد سرویس دارم ، مشکلی که دارم اینه سرعت گاهی اوقات خیلی کند میشه ، پینگ هم پایینه ، SNR Margin هم 9 یا 10 هست ، حالا این مشکل از پورت هست ؟ به نماینده هر چی میگم زیر بار نمیره میگه ما پورت ها مون رو تازه عوض کردیم و مشکل ندارن ، والا من تمام سیم کشی رو چک کردم مشکلی نداره ، اسپلیتر رو هم عوض کردم ، دو شاخه و پریز هم همینطور.
    باز مشکل سر جاشه.

یک چیز دیگه هم اینکه مقدار Line Rate - Downstream هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم عوض میشه یک بار 1900 ، یک بار 2000 الان 2796 هست ، چرا اینطوریه ؟ این هم به خاطر پورت هست ؟
    سلام
    ما دفترمون تازه توی علی آباد شروع به کار کرده و هفته اولشه . کامپیوتر جام جم مهندس خاندوزی
    فعلا دسترسی به نرم افزارهای پشتیبانی مشترکین نماینده قبلی علی آباد واسم مقدور نیست .
    میدونم شاکیهای نماینده قبلی کم نیستن متااسفانه.
    بهرحال شمارتون رو واسم پ . خ کنید و لطفا مودمتون رو هم روشن بزارید تا بدم بچه های پشتیبانی چک کنن .
    مرسی

14. 2 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •