Fear 3
Dead man Hand
ResidentEvil همه نسخه هاش
Fear 3
Dead man Hand
ResidentEvil همه نسخه هاش
doom3 يكخورده قيديميه اما بهترين گرافيك را در زمان خودش داشته
تو اون زمان بد نبود اما الان بازی کردنش فکر نمی کنم حال بده
سلام.
خیلی دنبال این بازی توی نت گشتم اما هیچ ردی ازش پیدا نکردم. منظور بازی شورش در شهر پلی استیشن 1 هست که بصورت دو نفره بود همونی که یکیش اگه اشتباه نکنم یه پسر بچه بود که چوب دستی داشت و یکی یه مرد قد بلند که فقط با پاش ضربه میزد. اطلاعات بیشتری ندارم.
لطفا یا لینک دانلود و یا فقط نام بازی رو اینجا بزارید ممنونم
سلام می خواستم چندتا بازی قشنگ اعتیاد آور 2 بعدی تو سبک بازی های :
farm frenzy
limbo
plant vs zombies
chicken invaders
بازی استراتژیک فانتزی adventure RPG تو سبک :
heroes of might and magic
king bounty
heroes of chronicles
معرفی کنین.
با تشکر
Last edited by elyar_atx; 21-09-2011 at 17:26.
سلام
من بازی zombie shooter2و zombie shooter3 رو می خوام اگه کسی 1.2 زامبی شوتر رو می خواد اپلودش کردم
همین طور بازی alien shooter2 و alien shooter3 رومی خوام و اگه الین شوتر 1.2 رو خواستید اپلودش کردم
با تشکرwolf458
=zambie shooter
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://dc234.4shared.com/download/nij6yqy6/alien_shooter.rar?tsid=20110921-122715-33daac03=alien shooter
سلام بین بازیهای crysis warhead و crysis 1 هر کدوم که قشنگتر هست و لطفا لینکشو بزارید.ممنون.
اسم بازی crysis beat هست یادمه لینک دانلودش بود تو گوگل بگردین پیدا میشه حجمش 200 مگ هست.
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
مثل بازی های سری اول world of goo و super meat boy هستن
تو سبک سری دوم هم بازی جدید bastion هست می تونی دانلود کنی .
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
جفتشون تقریبا مثل همن ولی warhead جدیدتره .
crysis warhead مربوط به همون crysis 1 میشه (حالت یه dlc داستانی رو واسه crysis 1 داره) اما به نظر من crysis warhead جالب تر بود![]()
یه سال از بازی Need for speed hot pursuit 2010 میگذره اما ea هنوز خبری از ورژن جدیدش نداده لطفا هر کی خبری داره بزاره.راستی grand turismo و killzone تا چند رو pc هست؟
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
همین الان ea رو چک کردم ver جدید nfs به نام nfs the run روز 15 نوامبر 2011 منتشر میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)