مبارك باشه!
به جمع ما خوش اومدي
خيلي خوب خريدي
من توي قم خود پي اس پي رو خريدم 235
مبارك باشه!
به جمع ما خوش اومدي
خيلي خوب خريدي
من توي قم خود پي اس پي رو خريدم 235
آقايون روش آپگريد اسليم چه جوريه؟؟؟ورژن آخر چنده؟؟
حقیقتش من آدرس دقیق رو بلد نیستم ولی یه مغازه بود داخل یکی پاساژهای خیابون جمهوری زیر پل حافظ(که موبایل هم می فروخت)...
کپی خور شده هم هست!
اینم یادم رفت بگم که علاوه بر بند و کیف و رم 4گیگی که بهم داد هموجا جلوم دستگاه رو آپ هم کرد.
ممنون از لطف شما...
یه سوالی داشتم کسی بلد بود حتما جواب بده!
من دیروز چندتا عکس توو پی اس پی ریختم و اتفاقا یکیش رو به عنوان والپیپر انتخاب کردم...
بعد دوباره والپیپر اورجینالش رو گذاشتم و عکس هایی که ریخته بودم تووش پاک کردم ، اما الان که دوباره می رم توو منوی Theme Settings و قسمت Background و گزینه ی سوم یعنی Wallpaper رو انتخاب می کنم با اینکه عکس دیروزی رو پاک کردم ولی بازم همون رو به عنوان والپیپر انتخاب می کنه!
لطفا یکی منو راهنمایی کنه...
به خاطر اینه که اون وال رو تو حافظه ی داخلیش ذخیره میکنه همینطور تم رو....
خب حالا چجوری میشه از حافظه حذفش کرد؟!
به نظر خود من برای هر عکس همین کار رو باید انجام بده...
یعنی اگه من دفعه ی دیگه یه عکس دیگه بزارم اونو به جای این یکی ذخیره می کنه ، منطقیش که همین باید باشه!
حالا همینجوریه یا نه؟!
Last edited by Mojtaba-MCI; 31-07-2008 at 15:25.
من خنگ رمز psp یادم رفته.چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mojtaba -mci جان میدونی چقدر پاساژ هست همشونن موبایل میفروشن ترو خدا بابا یه ادرس دقیق تر بگو
اگه پیش پل حافظ بود پس علا الدین و گفتی اگه این نبود کجا بود زیر بود همکف بود یا بالا ؟سریع تر نوکرتم.
آقا من هم گرفتم! Piano Black
(اسلیمه دیگه ؟!)
خوب گرفتم ؟
دست دو. با 10 دی.وی.دی فیلم مخصوص پی.اس.پی + 10 دی.وی.دی گیم
+ 1 umd
+
مموری 4 گیگ اصل. Magicgate ساپورت
+
1 کیف
=
225 تومن
خوبه ؟
راستی یک جایی که یک سری مباحث اولیه و مقدماتی توضیح داده باشه هست؟
چون این فاروم ، مطالب متفرقه اش زیاد هست.
ممنون
به خدا آدرس دقیقشو نمی دونم وگرنه حتما کامل می نوشتم...
علائدین نبود.
یه پاساژ بود که دو طرفش اولین مغازه هاش هر دوتا ویدئو پروژکتور می فروختن ، همون جا مستقیم رفتم(البته طبقه های بالا و پایین هم داشت ولی من همون راسته گرفتم)آخرین مغازه ای که توو اون پاساژ بود سمت راستی...
والا دیگه از این دقیق تر نمی تونم بگم...
البته ، از صاحب مغازه یه کارت گرفتم ولی متاسفانه نمی دونم کجا گذاشتمش می رم می گردم پیدا کردم حتما آدرس دقیقشو برات می نویسم!
ممکنه لینکه دانلود این برنامرو بدین .من خودم پیدا کردم اما پسورد میخاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)