تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 525 از 616 اولاول ... 25425475515521522523524525526527528529535575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,241 به 5,250 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

باسلام من متولد1372/2/14هستم،سال ۹۰برای اولین بار که کنکور دادم،با رتبه زیر۵۰۰۰ پشت کنکور موندم و۲تا درس نگه داشتم،دی ماه۹۰ تو اون دو درس امتحان دادم وبه طور عمد قبول نشدم، واصلا نمیدونستم که باید بعدا انتخاب واحد بکنم و نکردم،تو اردیبهشت۹۱که رفتم مدرسه گفتن نمیتونی امتحان بدی و باید خودتو به نظام وظیفه معرفی کنی(اصلا از قانون جدید خبر نداشتن)منم رفتم نظام وظیفه گفتن لازم نیس خودتو معرفی کنی ولی اون۲تا امتحان وباید داوطلب آزاد امتحان بدی؛بلاخره ۲هفته مونده به کنکور این مسیله حل شد،ولی امسال تو مکانیک پیام نور قبول شدم!؟منم میخوام امسال برای بار سوم کنکور بدم،از نظام وظیفه پرسیدم گفتن اصلا مانعی وجود نداره،حالا فقط مشکل سازمان سنجشه،این قضیه انصراف چیه؟میشه انصراف ندم؟شرمنده که خیلی طولانی شد
    Last edited by pooya2012; 07-12-2012 at 07:18.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم دارم . من دوماه پیش که اینجا سوالاتی رو مطرح میکردم (به علاوه، به خود نظام وظیفه مراجعه کردم+ قوانینش رو از سایتش خوندم+ با مسئول نظام وظیفه دانشگاه علمی کاربردی حرف زدم) به نتیجه ای نرسیدم که آیا میتونم تغییر رشته بدم یا مشکل سربازی پیش میاد! فکر نکنم توضیح دوباره سوال الزامی باشه فقط میخواستم ببینم در چنین موردی واقعا از کجا میشه دقیقا وضعیت رو فهمید؟؟! تو سایت وظیفه سوال پرسیدم جواب دادن نمیشه . در حالیکه مسئول نظام وظیفه علمی کاربردی اصلا چیز دیگری رو مطح میکرد و میگفت طبق قانون اگر انصرافتون قبل از مهر بوده یه بار دیگه میتونید انصراف بدید... مسخره س ما در نهایت به هیچ نتیجه قاطعی نرسیدیم و نفهمیدیم قانونی که اون آقا نشون میداد رو باور کنم یا اونی که تو سایت وظیفه س! (و تازه چگونگی تعبیر اون قانون ها هم که نوشته خیلی مهمه)

الان من چطوری باید مطمئن بشم این کار عملیه یا نه؟؟!
    تو خود نظام وظیفه هم که کسی جواب نمیده میگن فقط برید سایت.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

باسلام من متولد1372/2/14هستم،سال ۹۰برای اولین بار که کنکور دادم،با رتبه زیر۵۰۰۰ پشت کنکور موندم و۲تا درس نگه داشتم،دی ماه۹۰ تو اون دو درس امتحان دادم وبه طور عمد قبول نشدم، واصلا نمیدونستم که باید بعدا انتخاب واحد بکنم و نکردم،تو اردیبهشت۹۱که رفتم مدرسه گفتن نمیتونی امتحان بدی و باید خودتو به نظام وظیفه معرفی کنی(اصلا از قانون جدید خبر نداشتن)منم رفتم نظام وظیفه گفتن لازم نیس خودتو معرفی کنی ولی اون۲تا امتحان وباید داوطلب آزاد امتحان بدی؛بلاخره ۲هفته مونده به کنکور این مسیله حل شد،ولی امسال تو مکانیک پیام نور قبول شدم!؟منم میخوام امسال برای بار سوم کنکور بدم،از نظام وظیفه پرسیدم گفتن اصلا مانعی وجود نداره،حالا فقط مشکل سازمان سنجشه،این قضیه انصراف چیه؟میشه انصراف ندم؟شرمنده که خیلی طولانی شد
    سلام

باید حتما انصراف بدید تا بنتونید در دانشگاه ثبت نام کنید
    مانعی هم ندارید

یه سوال خیلی مهم دارم . من دوماه پیش که اینجا سوالاتی رو مطرح میکردم (به علاوه، به خود نظام وظیفه مراجعه کردم+ قوانینش رو از سایتش خوندم+ با مسئول نظام وظیفه دانشگاه علمی کاربردی حرف زدم) به نتیجه ای نرسیدم که آیا میتونم تغییر رشته بدم یا مشکل سربازی پیش میاد! فکر نکنم توضیح دوباره سوال الزامی باشه فقط میخواستم ببینم در چنین موردی واقعا از کجا میشه دقیقا وضعیت رو فهمید؟؟! تو سایت وظیفه سوال پرسیدم جواب دادن نمیشه . در حالیکه مسئول نظام وظیفه علمی کاربردی اصلا چیز دیگری رو مطح میکرد و میگفت طبق قانون اگر انصرافتون قبل از مهر بوده یه بار دیگه میتونید انصراف بدید... مسخره س ما در نهایت به هیچ نتیجه قاطعی نرسیدیم و نفهمیدیم قانونی که اون آقا نشون میداد رو باور کنم یا اونی که تو سایت وظیفه س! (و تازه چگونگی تعبیر اون قانون ها هم که نوشته خیلی مهمه)

الان من چطوری باید مطمئن بشم این کار عملیه یا نه؟؟!
    تو خود نظام وظیفه هم که کسی جواب نمیده میگن فقط برید سایت.

به حرفای سایت نظام وظیفه گوش بدید
    اونا درست تر میگن

.

4. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.... متولد سال 1372/11/1 هستم (بهمن 72) فارغ التحصیل 1391/3/31 از مقطع پیش دانشگاهی... امسال یعنی سال 91 کنکور دادم اما رتبه دلخواهم رو نیاوردم،دارم خودمو واسه کنکور 92 آماده میکنم و یه چیز خیلی ذهنمو مشغول کرده اونم اینکه باید واسه سربازی چیکار کنم؟ میتونم به درس خوندنم ادامه بدم یا اینکه باید همه رو جم کنم برم سربازی؟ خودم که رفتم نظام وظیفه گفت چون 31 خرداد 91 فارق التحصیل شدی تا 31 خرداد سال 92 وقت داری بمونی،اما یه 2-3 روز قبل باید بیای اسمتو بدی نظام وظیفه!!! من نفهمیدم!! یعنی وقتی 27 خرداد 92 اسممو دادم باید کنکورو بدم بعد برم سربازی و وایسم تا ببینم نتیجه اصلی کی میاد تا اونوقت معافیت تحصیلی بهم بدن ؟؟؟ تو پست صفحه اولم نگاه کردم اما چیزی متوجه نشدم!!
    الانم کلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم!! درس بخونم،نخونم!! یکی لطفا یه جواب درست و با مدرک بم بده ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.... متولد سال 1372/11/1 هستم (بهمن 72) فارغ التحصیل 1391/3/31 از مقطع پیش دانشگاهی... امسال یعنی سال 91 کنکور دادم اما رتبه دلخواهم رو نیاوردم،دارم خودمو واسه کنکور 92 آماده میکنم و یه چیز خیلی ذهنمو مشغول کرده اونم اینکه باید واسه سربازی چیکار کنم؟ میتونم به درس خوندنم ادامه بدم یا اینکه باید همه رو جم کنم برم سربازی؟ خودم که رفتم نظام وظیفه گفت چون 31 خرداد 91 فارق التحصیل شدی تا 31 خرداد سال 92 وقت داری بمونی،اما یه 2-3 روز قبل باید بیای اسمتو بدی نظام وظیفه!!! من نفهمیدم!! یعنی وقتی 27 خرداد 92 اسممو دادم باید کنکورو بدم بعد برم سربازی و وایسم تا ببینم نتیجه اصلی کی میاد تا اونوقت معافیت تحصیلی بهم بدن ؟؟؟ تو پست صفحه اولم نگاه کردم اما چیزی متوجه نشدم!!
    الانم کلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم!! درس بخونم،نخونم!! یکی لطفا یه جواب درست و با مدرک بم بده ممنون میشم
    سلام
    خودتون جوابتون رو دادین :

یعنی وقتی 27 خرداد 92 اسممو دادم باید کنکورو بدم بعد برم سربازی و وایسم تا ببینم نتیجه اصلی کی میاد تا اونوقت معافیت تحصیلی بهم بدن
    شاید هم تا رفتن به سربازی نتایج اعلام بشه و برید دانشگاه...

پس با خیال راحت درس بخونین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    خودتون جوابتون رو دادین :

شاید هم تا رفتن به سربازی نتایج اعلام بشه و برید دانشگاه...

پس با خیال راحت درس بخونین
    پس به نظر شما من کی اسمم رو بدم واسه اینکه نتایج کنکور اومده باشه اما تاریخ اعزام به سربازی نه!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همگي چند وقتي adsl مخابرات قطع شده نمي تونم بيام الانم با ديال آپم...تا بلكه فردا درست بشه...دوستان دفترچه ي سازمان سنجش رو ديدم من كه متولد 72 ام سال پيش هم رتبم 7000 شد الان دفترچه خوندم بايد خودم رو به سازمان نظام وظيفه معرفي كنم يعني كنكور مي دم ولـــــــي بعدش نمي تونم ثبت نام كنم...الان چيكار كنم!!!!!!!!!!!يعني اعصابم به هم ريخت
    Last edited by After4Ever; 11-12-2012 at 18:29.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا یه سوال خیلی مهم دارم. فرض کنید من یک بار تغییر رشته دادم و دیگه نتونم معافیت تحصیلیم رو تمدید کنم. اگر در کنکور 92 در رشته ای قبول بشم میتونم بدون تمدید معافیت از رشته فعلیم انصراف داده و با همین مدت معافیتی که الان دارم به رشته جدیدم وارد بشم؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

پس به نظر شما من کی اسمم رو بدم واسه اینکه نتایج کنکور اومده باشه اما تاریخ اعزام به سربازی نه!
    همون تاریخی که بهتون گفته شده

آقا یه سوال خیلی مهم دارم. فرض کنید من یک بار تغییر رشته دادم و دیگه نتونم معافیت تحصیلیم رو تمدید کنم. اگر در کنکور 92 در رشته ای قبول بشم میتونم بدون تمدید معافیت از رشته فعلیم انصراف داده و با همین مدت معافیتی که الان دارم به رشته جدیدم وارد بشم؟؟
    در صورت انصراف باید برید خدمت

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در صورت انصراف باید برید خدمت
    خب پس یعنی با انصراف خودبه خود معافیتم باطل میشه درسته؟؟

+
    فرض کنید میخوام این تغییر رشته رو انجام بدم قضیه برای کنکور 92 به چه صورت میشه؟
    فرض کنید اقدام انصراف انجام بدم یکی دوماه طول بکشه تا انجام برسه. بعد وظیفه اقدام کنم دست کم دوماه طول بکشه برای بررسی معافیت پزشکیم.
    حالا فرض کنید معاف نشم. 4 ماهم که حساب کنی یعنی فروردینم تموم شده و من دوماه تا کنکور دارم! اگه برم آموزشی که کنکور نمیتونم بدم! میتونم؟
    اگه نرم (با فرض اینکه فرجه ای برای اعزام داشته باشم) کنکورم رو بدم بعد برم اون وقت به چه صورت میشه؟! بلافاصله بعد کنکور برم آموزشی تا قبل مهر و ثبت نام دانشگاه برگردم و با ثبت نام ، بازم معاف تحصیلی بشم؟
    اما این طور که نیست، اعضام ها یه نوبت های خاصی داره مثلا ممکنه شهریور باشه ، خب در این صورت نمیتونم برم دانشگاه!

لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •