من تا فردا یک گرافیک خوب برای gta میزارم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من تا فردا یک گرافیک خوب برای gta میزارم
Last edited by king of the kings; 29-07-2008 at 20:38.
اینم گرافیک خوب برای gta
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه از چیزایی که گفتی عکس بزاری.
نظرتون چیه .![]()
Last edited by hshak2006; 29-07-2008 at 21:49.
مسدر بینmr bean
خیلی باحاله ماشین مسدر بینه هه هه هه
چرا نشه؟ اینم یه عکس که تو خود فایل هستش![]()
بچه ها خواهشا من یه تقاضا ازتون دارم اگه میشه حتما برام انجامش بدید .. خیلی ممنون میشم
ببینید من میخوام کاراکتر بازی رنگ پوستش سفید شه ( حالا هر راهی که دوست دارید پیشنهاد کنید یا اگه فایلی میخواید بزارید که بزارید من نمیدونم فقط یه جوری این مشکل رو برام حل کنید )
خیلی ممنون میشم ... انقدر ور رفتم با این برنامه ها آخر نتونستم یه کاراکتر سفیدپوست باحالم پیدا نکردم برا همین خیلی کلافه شدم شما منو از این کلافگی در بیارید خواهشا ... فعلا بای
راستش من ندارم ولی مطمئن هستم وجود داره. تو سایتهای ایرانی که نیست ولی تو خارجیها پیداش میکنی. از نوع CLEO هست.من تا فردا برج میلاد رو برای دانلود میزارم
اقای Ebicroos شما اون مود رو داری که اگه از چراغ قرمز یا کار خلاف دیگری رو کنیم یک پلیس میا د دونباله مون
اگه داری بذارش
GENRL\Bank_137\sound_025.wavکسی میدونه صدای اسلحه ها تو کدوم بانک هست.
GENRL\Bank_137\sound_026.wav
_______________________________ USP 45 SD (silenced) __________
GENRL\Bank_137\sound_008.wav
GENRL\Bank_137\sound_009.wav
_______________________________ USP 45 (unsilenced) ___________
GENRL\Bank_137\sound_007.wav
_______________________________ DESERT EAGLE __________________
GENRL\Bank_137\sound_022.wav
_______________________________ XM1014 ________________________
GENRL\Bank_137\sound_023.wav
_______________________________ M870 __________________________
GENRL\Bank_137\sound_004.wav
_______________________________ AK47 & AK47S __________________
GENRL\Bank_137\sound_005.wav
_______________________________ M4A1 & COMMANDO________________
GENRL\Bank_137\sound_025.wav
GENRL\Bank_137\sound_026.wav
_______________________________ M4A1 COMMANDO SD (silenced) ___
GENRL\Bank_137\sound_004.wav
_______________________________ STEYR AUG _____________________
GENRL\Bank_137\sound_001.wav
GENRL\Bank_137\sound_002.wav
_______________________________ MP5K ___________________________
GENRL\Bank_137\sound_001.wav
GENRL\Bank_137\sound_002.wav
_______________________________ TEC9 ___________________________
GENRL\Bank_137\sound_019.wav
_______________________________ M4SMG ___________________________
GENRL\Bank_137\sound_019.wav
_______________________________ MP5A4 ___________________________
GENRL\Bank_046\sound_002.wav
_______________________________ HE GRANADE ______________________
GENRL\Bank_137\sound_065.wav
_______________________________ NIGHTVISION _____________________
دقت کن اول آدرس بانک رو نوشته و زیرش اسم اسلحه رو نوشته.
ببینید من 3d max بلدم ... میخوام خونه درست کنم و بذارم تو بازی .. دقیقا باید چی کار کنم ؟ dff exporter 3d max رو هم دارم ..مثه سوال قبلی که خیلی کامل جواب دادید اینو هم اگه جواب بدید ممنون میشم ..برای این کار شما باید فایل GTA3.img رو ویرایش کنید. بعد از ساخت خونه باید براش فایلهای IDE و IPL رو تعریف کنید و به بازی بدین.ببینید من میخوام ساختمان ها رو خودم با 3d max طراحی و داخل بازی بذارم ( کلا میخوام کل مپ رو عوض کنم و محله ی خودمونو جایگزین کنم ) آیا همچینی چیزی امکان پذیره ... اگه هستش من دقیقا به چه فایل هایی از پوشه بازی نیاز دارم ( gta3 یا player و یا غیره ) در ضمن چه برنامه هایی برای جایگزین کردنشاون نیازه ....
اگر میخواین خونه ی جدیدی غیر از اینها که تو بازیه درست کنید IDE و IPL میخواد. همچنین تعداد زیادی نمیتونید از اینطور خونه ها وارد کنید چون دیگه اصلا نمیشه بازی کرد به خاطر گیر کردنها و اخطارها.
ولی خونه های اصلی رو میشه ویرایش کرد. فقط کافیه فایلشون رو تو 3dMAX لود کنی و تغییرات دلخواه رو بدی. اگر خونه Enterable هست یعنی میتونی توش وارد بشی پس دیگه نباید طرح اصلی خونه رو بهم بزنی.
برای جایگزین کردنش هم به Img Tool نیازه.
اگر بازی دستکاری شده نیست پس مشکل از خودته یعنی سیستم خودته که تو Advance نمیره. گرافیکت رو دوباره نصب کن. اگر هم دستکاری شده هست به روح اون مودر ناشی صلوات بفرست که اینطور فاتحه ی بازی رو خونده.اقايون اگه كسي بلده لطف كنه و جواب بده.....
سيستم من پايينه و بعضي از جاهاي بازي اهسته مياد و وقتي به advanced ميرم از بازي خارج ميشه و erorr ميده ...به نظر شما چه جوري ميتونم گرافيك بازي رو تغيير بدم
تنها راحت اینه که سیوت رو روی یک سیستم دیگه لود کنی و اونجا تغییرات رو انجام بدی و بیاری بعد دوباره برای خودت بریزیش.
کارکتر اصلی بازی فایلهای زیادی داره و برای ویرایشش بهتره یکی از شخصیتهای Special اون مثل Gimp یا police رو تغییر بدی.بچه ها من وقتی کاراکتر میگیرم باید چه جوری ازش استفاده کنم ..من فایل هارو هم جایگزین میکنم ( replace (
ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه تو بازی ...
فقط سریع تر بگید
البته بعضی هاش تو لباس فروشی و سرمونیا هستش ولی بقیه اش ...؟
راستی من نمیتونم کاراکتر اصلیو عوض کنم ( کامل ) که وقتی نیو گیم میزنم از اول با کارکتر جدیدم بازی کنم
برای اینکه New Game بزنی و با شخصیت جدید بازی کنی باید تغییرات زیادی بدی که اصلا درست نیست. چون آرایشگاه میری و اگر بری تناقض پیش میاد.
با Ped Editor میتونی از سلامت شخصیتهای وارد شدت مطمئن بشی.
این برنامه SAMI هست که ماشین شما و فایلهاتون باید حتما اول به صورت SAMI در اومده باشه. درست مثل GGMM هستش با امکانات کمتر.این بر نا مه ای هست که ماشین ها رو به بازی اضافه میکنه نه اینکه جایگزین کنه
امیدوارم این تکراری نباشه
یکم Photoshop بلد باشی بقیه ش حله.بچه ها خواهشا من یه تقاضا ازتون دارم اگه میشه حتما برام انجامش بدید .. خیلی ممنون میشم
ببینید من میخوام کاراکتر بازی رنگ پوستش سفید شه ( حالا هر راهی که دوست دارید پیشنهاد کنید یا اگه فایلی میخواید بزارید که بزارید من نمیدونم فقط یه جوری این مشکل رو برام حل کنید )
خیلی ممنون میشم ... انقدر ور رفتم با این برنامه ها آخر نتونستم یه کاراکتر سفیدپوست باحالم پیدا نکردم برا همین خیلی کلافه شدم شما منو از این کلافگی در بیارید خواهشا ... فعلا بای
فایل Player.img رو باز کن. هر جا تنه، سر و پا از CJ دیدی فایل رو با فرمت عکس اکسپرت کن و تو فتوشاپ سفیدش کن. به همین راحتی. دقت کن همه ی فایلهای سیاه پوست رو سفید کنی.
--------------------------------------
راستی hshak2006 جان؛ ماشین مستربین رو شما ساختی؟ یا ادیت هستش؟
من که ساختن بلد نیستم . فقط یکم تغییرش دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)