خوب شما میتونی از سیو هاتون بک اپ بگیرید ... تو مسیر my document /gta sanandreas user files !!! ...
** یه سری از بازی های فارسی سانسور شده هستن البته چیزخاصی هم نداره به جز فحش هاشون و یه چندتا صحنه تو بازی!
هات کافی هم که بحثش جداست ! ..
خوب شما میتونی از سیو هاتون بک اپ بگیرید ... تو مسیر my document /gta sanandreas user files !!! ...
** یه سری از بازی های فارسی سانسور شده هستن البته چیزخاصی هم نداره به جز فحش هاشون و یه چندتا صحنه تو بازی!
هات کافی هم که بحثش جداست ! ..
خب اسم فایل سیوش چیه؟چطوری از سیو بکاپ بگیرم؟
هات کافی چی هست،سانسور بازی رو برمیداره؟
همونطور که دوست خوبمون a.z.p.z گفتن تو فولدر My Documents یه پوشه مربوط به سیو های GTA داره به نام GTA San Anderias User Files .از این پوشه یه کپی بگیرید و وقتی ویندوز عوض کردید این پوشه رو تو My Documents جایگزین پوشه ی سیو های gta کنید.
مد هات کافی هم سانسورو برمیداره.
چندتا هات کافی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Traceur; 22-06-2010 at 16:40.
اقا من یه سوال دارم؟
چی جوری میشه رو ماشین اهنگشو از کامپیوتر انتخاب کنم؟
در این پست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوستان من تو این مرحله موندم.
یه دایره میاد پایین صفحه و یه سری فلش از توش رد میشن. من جهت های فلش ها رو درست میزنم و لی بهم امتیاز نمیده.
ممنون میشم اگه کمکم کنید تا این مرحله رو رد کنم.
اینم تصویر مرحله ی مورد نظر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید کلیدهای مربوط به هر فلش وقتی بزنین که دقیقا در داخل دایره پایین تصویر قرار میگیره.
از کلیدهای قسمت ماشین حساب یعنی 2 و 4 و 6 و 8 باید استفاده کنین.
آره من هم اون موقع که این کارو میکردم نمی شد اصلش اینه که وقتی فلش ها دقیقا توی دایره قرار گرفتن اون موقع فلشها رو بزن
آره من هم اون موقع که این کارو میکردم نمی شد اصلش اینه که وقتی فلش ها دقیقا توی دایره قرار گرفتن اون موقع فلشها رو بزنهمه ی اینکارا رو کردم.باید کلیدهای مربوط به هر فلش وقتی بزنین که دقیقا در داخل دایره پایین تصویر قرار میگیره.
از کلیدهای قسمت ماشین حساب یعنی 2 و 4 و 6 و 8 باید استفاده کنین.
هم از فلش ها استفاده کردم هم از دکمه های W A S D . حالا میرم ببینم با زدن اعداداین مرحله رد میشه یا نه.
ممنون ازتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)